Sovmorgon.

Nu är jag redo att åka. Fixad och klar sitter jag nu och väntar på att tiden ska gå. Jag vaknade lite sent idag och skulle egentligen inte sova till halv tolv, men det gjorde jag iallafall och det var super-duperskönt.
Mer än så hinner jag inte skriva, måste gå till bussen..

Ha en trevlig helg!

I´ve had the time of my life.

Nu är jag hemma. Jag hade sjukligt roligt på kryssningen. Jag orkar inte gå igenom allt som hände, kanske gör det sen. Men jag kan ju berätta att jag inte somnade förns halv tio imorse. Full som ett ägg. Men det är ju det som är hela konceptet med kryssningar. Jag kan ju också berätta att när jag, två timmar och tio minuter senare, vaknade var jag inte alls speciellt nykter. Vi gick ner och åt och sen skulle vi till tax freen för att köpa mer alkohol. Men dom hade stängt och skulle inte öppna på typ en och en halv timme. Så jag gick och la mig för att sova lite till.
Väl uppe igen hade jag ingen lust att dricka mer då alla andra ville åka hem och skulle promt inte dricka. Så jag köpte lite godis till min pappa och bror istället.

Nu ska jag iallafall sova snart, sen ska jag upp imorgon och åka till Avesta och träffa mina systrar. Hur kul som helst.
Trixie har inget internet så jag kommer kanske inte blogga någonting på hela helgen. Men det borde väl inte vara någon fara.

Jag måste bara säga att det var sjukt kul att träffa Milla igen. Jag har verkligen saknat henne och vi hade sjukt roligt. Vi kunde inte sluta skatta. Tror att enda gången vi inte skrattade var nog när vi låg och sov.

Nu ska jag ringa min syster, min yngsta syster.

Planeringen inför dagen.

Hallå!
Jag sitter just nu med en handduk på huvudet och har precis kommit ut ur duschen, det var härligt att få duscha utan att stressa.

Snart bär det av in till stan. Eftersom tjejerna slutar skolan vid två så ska vi åka in allesammans redan då. Vi tänkte sätta oss på någon restaurang eller något och dricka lite innan vi kliver på båten. Mest för att fördriva lite tid, men även för att ha trevligt.

Jag kommer stänga av min mobil i samma stund som jag kliver på båten. Sist jag åkte på kryssning var det någon som skickade jättemånga sms till mig. Och då drogs massor av pengar. Det vill inte jag riskera igen så jag stänger av telefonen.

Nu ska jag nog fixa mig lite, sen ska jag åka. Hoppas tt ni får en rolig onsdag.


Fullspäckad dag och kryssning imorgon.

Hallå alla. Jag har haft fullt upp idag så jag har inte hunnit blogga någonting.

Jag vaknade runt 10 tiden och åkte till skolan. Sen fick jag skjuts hem av Anna.
Gick till Lara för att jag hade lovat henne att hjälpa till när hon skulle göra sina naglar. Dom blev riktigt bra med tanke på att det var första gången jag gjorde naglar. De blev tydligen bra enligt henne också för hon lovade att jag skulle få nästa på fyllning gratis. Det gillar vi.

Sen var jag kvar där en stund och fikade lite. Efter det fick jag äta arabiska piroger. Dom var inte bara gulliga att titta på utan dom var jättegoda också. Minismå och jättesöta.

Efter det bar det hemåt och massor av planering inför kryssningen vi ska på imorgon. Glömde skriva att det blev bestämt, men imorgon ska vi iallafall åka och det ser jag fram emot jättemycket.
Vi som ska åka är jag, Sanna, Andreas, Amy, Helena och min älskade vän Milla.
Jag tror att det jag ser fram emot mest är att Milla ska med. Henne har jag inte träffat på aplänge. Säkert ett år sen vi umgicks sist.

Iallafall så har jag haft en fullspäckad dag idag. Men det gör absolut ingenting. Jag tycker bara att det är roligt med saker att göra, speciellt när man längtar till en kryssning. Annars går tiden så långsamt.

Nu ska jag sova och imorgon ska jag nog hinna slänga in ett litet inlägg innan jag sticker. Sen kommer jag nog inte skriva någonting förns torsdag kväll. Men då kommer smaskigheterna från kryssningen.

Godnatt!

Kryssning?

Impuls. Vi ska ev entuellt åka på kryssning på onsdag. Allt är upp till mina tjejer som har värsta beslutsångesten. Jag hoppas jag hoppas. Jag tror att jag behöver åka bort lite. Återkmmer med svaret.

Nu har jag planer. Det var verkligen på tiden.

Nu har jag besämt att jag ska åka till Sanna. Jag har såå tråkigt. Fattar inte varför jag blir så uttråkad. Men nu ska jag iallafall åka snart. Jag brukar inte blogga så mycket när jag är hos Sanna så vi får väl se om det denna gång blir annorluda. Troligtvis inte.


Avslappningsövningar.

Jag är överlycklig. Inatt (imorse) när jag inte kunde somna laddade jag ner avslappningsövningar. Eftersom jag haft sömnproblem den senaste tiden tyckte jag att det var någonting jag kunde prova. Jag har ju testat så mycket olika saker nu och ingenting har fungerat. Men det funkade.
När jag gjort den första övningen var jag jätteavslappnad och kände hur skönt det var att bara ligga ner och slappna av.
Hoppas att det funkar idag också. Om det gör det är det någonting som jag förmodligen aldrig kommer ta bort från datorn.

Iallafall så har jag inga planer alls idag och det stör mig lite. Jag vill hitta på någonting, men jag vet inte vad. Kanske ska åka och hälsa på A-K&N.

Ibland känner man sig bra ensam och det gör jag idag. Jag gjorde det igår också. Varför vet jag inte, men det är inte roligt.

Någonting som jag iallafall ser fram emot är att jag ska äka till Trixie-pixie på fredag. Det ska bli superkul. Hon ska ha inflyttningsfest i sin nya lägenhet.

Nu ska jag nog försöka hitta på någonting. Meddelar sen hur det går.


Naglarna klara.

Hallå!
Nu är jag hemma igen. Naglarna blev  jättebra. Ni vet min H knapp. Den kan jag inte trycka på med mina naglar. Så jag sitter och trycker på tangenterna med en penna. Eller dom tangenterna jag trycker på med högerhanden trycker jag på med en penna. Det känns lite lusigt.

Naglarna blev jättebra. Om jag får till en bra bild med min mobil så kan jag lägga upp en bild.

Imorgon har jag inte några planer alls, men vi får se imorgon. Jag hoppas att någonting roligt händer iallafall. Skulle vilja hitta på någonting men jag vet inte vad.

Nu ska jag iallafall titta på film eller någonting annat roligt sen ska jag sova.

Godnatt!

Det blev pisskvalité på bilderna, men jag lägger upp en iallafall.



Man ser inte på den här bilden men det är en jättefin  blomma på ringfingret och en pärla format om ett hjärta på pekfingret.

Fartfylld helg.

Oj, nu var det bra länge sen igen. Jag tror att jag är en jättedålig helgbloggare.
Men iallafall har jag haft en toppenhelg.

Fredag: Jag åkte till skolan och hade en lektion. Sen gick jag, Anna och en kompis till systemet. Det är ungefär där det blir sjukt stressigt. Eftersom vi skulle ut och fira Anna så skulle hon ha lite förfest hemma. 
Vi åkte hem till Anna och plockade upp en kompis till henne som är på besök från Göteborg. Sen lämnade vi av kompisen som var med på systemet. Efter det åkte vi till Willys och handlade. Sen åkte vi till Ica och handlade. Efter det skulle Anna betala sin nota på brobaren så vi åkte dit, men den som hade hand om det var inte där så vi åkte hem till Anna.
Väl framme började vi laga mat, städa och fixa oss iordning inför kvällen. Anna skulle åka och lämna av sin hund till sina svärföräldrar och vi bestämde oss för att äta lite på vägen. Väl hemma hos Anna igen var det bara att stressa vidare med matlagning och städning.
Vi fixade och foxade och fixade. När vi precis var klara med allt plingade det på dörren. Snacka om att vi blev klara i sista sekunden. Eller jag tror att jag stod och fixade Annas hår när det ringde på dörren så riktigt klara var vi inte.
Vi var iallafall där ett tag och hade det trevligt, sen åkte vi till stan och dansade hela natten.

Lördag: Vi vaknade och alla var lite smått sega. Och efter ett par timmar bestämde vi oss för att vi skulle gå ut igen. Det vi gjorde under dagen var typ att vi gick och käkade på brobaren, sen gick vi hem till Anna och förfestade lite. Sen gick vi till brobaren och dansade hela natten.

Idag: Idag vaknade jag alldeles för sent. Anna ringde och väckte mig och sa att dom skulle äta och frågade om jag också skulle göra det. Jag tyckte inte att jag skulle hinna så jag sa nej. Jag ville fortsätta sova. Men när jag hade lagt på kollade jag på klockan och insåg att den var tjugo i tre. Så jag gick dit iallafall. Jag åt en jättegod pasta med kyckling och curry. Sen gick vi tillbaka till Anna igen. Jag bestämde att jag skulle gå hem och nu är jag hemma.

Tack för en trevlig helg flickor!

Om ett tag ska jag gå hem till Lara och fixa mina naglar. Egentligen borde jag vänta lite till, mina naglar är inte riktigt läkta ännu, men jag kan inte hålla mig.

Skriver nog när jag är hemma igen. 

Skolan slut.

Nu är min lektion slut och jag sitter just nu och väntar på Anna. Vi ska till systemet sen ska va till henne och fixa iordning inför kvällen.
Ikväll ska vi in till stan och jag ser fram emot det jättemycket.
Nu kommer Anna.

Hejdå.

Försöka-sova-dags.

Nu är det dags för mig att sova. Eller iallafall försöka.
Inatt var jag ju så trött att jag knappt visste vad jag hette, jag gick och la mig runt halv ett-tiden, men jag somnade ändå inte förns halv fem eller någonting imorse. Kanske är dags att kolla upp varför det är så?

Godnatt!

Klippt och klart.

Nu är jag färdig med klippningen. Det känns skönt. Hon blev nöjd den här gången också. Iallafall om jag ska lita på det hon sa. Och det tror jag nog att jag ska göra.

Jag måste få berätta om barnen som var så snälla idag. Dom lät mig sova länge. Först väckte dom mig när deras pappa gick till jobbet och berättade att deras pappa gått till jobbet. "Väck mig när ni vill ha frukost", sa jag. När klockan var runt elva eller något kom dom in och sa att dom var hungriga.
Sötnosar. Jag förstår att dom var hungriga.

Jag har kommit på att jag kan verkligen babbla som bara den. Jag tror att det är för att jag inte gillar när det är tyst. Så fort det blir tyst babblar jag på om ingenting. Eller någonting som jag själv tycker är intressant. Eller ibland tycker jag inte ens att det jag säger är intressant, jag bara babblar på om ingenting för att det inte ska vara tyst. Är det musik på eller nåt kan jag vara tyst jättelänge, men är det inte något ljud alls så kan jag inte låta det vara så.

Nu ska jag iallafall koka lite broccoli och äta middag.

Jävla bussar.

Nu är jag hemma. Och det var ingen lätt match. Jag gick till bussen och som den stressade människa jag är gick jag så att jag skulle komma typ fem minuter tidigare. Jag står där och frysen, utam musik eller någonting. Bussen kom inte. Först trodde jag att den var försenad så jag väntade kvar. Sen insåg jag att den förmodligen inte skulle komma. Då var det tio minuter kvar till nästa buss skulle gå. Jag stannade kvar och väntade. När det är dags för den andra bussen att komma fryser jag som en liten apa.
Tror ni bussen kom i tid eller? Nej, det gjorde den inte. Den var försenad. Väl nere på stationen går tåget när bussen svänger in för att släppa av folk. Jag missar såklart tåget och får vänta en halvtimme. Men nu är jag iallafall hemma.
Snart kommer Anna och då ska jag klippa henne. Eller ska jag klippa till henne?

Liten uppdatering.

Nu är jag hemma hos Sanna. Amy och Emma är också här.
Om ett litet tag ska jag gå till bussen och åka hem eller till Anna och klippa henne. Hoppas att hon blir lika nöjd den här gången som hon blev sist.

Nu ska jag vara lite social innan det är dags för mig att röra mig.


Stilla som vadå?

Nu är det dags för mig att göra en kopp te, sätta mig i soffan och titta på lite tv och sen gå och lägga mig för att somna. Jag ska somna som ett litet barn. Dock inte dom här barnen då det tog typ en och en halv timme för dom att somna. Men så fort deras pappa la sig bredvid dom låg dom stilla som sillen (vad säger man då?)

Godnatt!

Mat, trötthet och teckningar.

Idag har det varit fullt upp. Och jag har kommit på att dessa barn verkligen äter hur mycket som helst. Och när dom har ätit har jag också gjort det, fast jag egentligen inte borde. Men en sak är säker, jag har inte ätit lika mycket som ungarna. Inte ens minstingen som är två och ett halvt år.

Idag har vi ätit och lekt lite, ätit och lekt lite till. Glömde jag berätta att vi har ätit?
Tindra är så gullig, hon har ritat tekningar till sin bror och sin faster. Och idag skulle hon skicka iväg teckningarna på posten. Hon ville skriva namnen själv på kuvertet så det fick hon göra. På ena brevet var jag tvungen att göra ett litet förtydligande innan jag skickade iväg det. Men på det andra såg man exakt vad det var som stod. Jag tycker att det är supergullig och jag skulle verkligen bli jätteglad om jag fick ett sånt brev på posten.

Just nu är jag så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen och snart är det dags att sova. Jag fick ju inte så mycket sömn inatt. Hoppas bara att min hjärna inte får flipp igen, det orkar jag inte.
Men om jag inte skriver mer idag så ligger jag nog och sover som ett litet barn. Bara så ni inte blir oroliga för att jag inte uppdaterar.


Sömnproblem, ja!

Nu är jag vaken och jag kan ju verkligen meddela att det inte var en lätt sak att somna igår. Jag låg vaken i 3 timmar i ett mörkt rum utan ljud. Alltså perfekta sovningsförhållanden. Men somnade jag? Nej det gjorde jag inte.
Jag låg och tänkte på massor med saker t. ex. mina småsystrar, min ekonomi, mina matvanor, mitt pluggande, om katterna skulle ha mat idag och massa andra saker. Men en sak som drev mig till vansinne var att jag i säkert en timmes tid låg och funderade på vert apoteket i Vallentuna ligger. Jag VET att jag har varit där typ en miljon gånger under tiden jag bodde där eftersom jag gick runt och trodde att jag var konstant gravid på grund av mitt PCO.
Och om man känner mig så vet man att jag inte behöver tro att jag ä r gravid bara för att jag går till Apoteket hela tiden, jag blir ju sjuk stup i kvarten också.

Och där ligger jag alltså och kom äntligen på det jag legat och tänkt på så länge. Jag fick ett litet lyckorus men det ersattes snart av att jag var tvungen att komma på en låt, som jag nu glömt namnet på igen, annars skulle jag inte kunna somna. Vilket jag inte gjorde heller.
Jag tror att det som gjorde det så jättesvårt att somna var att jag visste att jag var tvungen. Jag har ju två barn att ta hand om idag och det kan jag inte ta ledigt ifårn. Så jag ville bara vara pigg och alert idag när jag vaknade.

På tal om idag när jag vaknade så låg jag i en dvala mellan sömn och vaken(het?) ett tag innan jag verkligen vaknade. Då drömde jag att jag hade jättemycket flintastek i kylen, jag blev arg på mig själv eftersom dom blir gamla om dom ligger i kylen för länge.
Men iallafall så härde jag Tindra hela tiden och jag trodde verkligen att jag var vaken hela tiden. Sen kollar jag på klockan och ser att den är 12.47 och då får jag jättedåligt samvete för att jag inte klivit upp med barnen tidigare (typ härnågonstans inser/trodde jag att det var en dröm och att nu var jag minsann verkligen vaken), dom borde ju vara jättehungria. Sen hör jag Tindra viska jätteförsiktigt  "Nathalie"? Och då vaknade jag, på riktigt. Jag tittade på klockan och tack och lov var den bara 08.38 jag frågade om de var hungriga och det var dom. Så nu är alla mätta och belåtna med nya blöjor, morgonkaffe och mycket energi till att leka hela dagen (eller iallafall till lunch).

Nu var det någonting som lät, jag måste rusa.


A-K&N.

Hallå! Jag är hemma hos A-K & N. Jag ska hjälpa dom med barnen imorgon och på torsdag.  Deras minsting är lite smådålig så jag ska passa honom och den lite större tjejen.
Just nu sitter vi och tittar på tv. Sen tror jag att det är dags att gå och lägga sig.
Om jag inte skriver mer idag beror det på att det inte finns någon dator.

Utvilad.

God morgon. Inatt har jag verkligen sovit ut. Jag somnade visserligen inte riktigt så tidigt som jag hade hoppats på, men jag somnmade iallafall innan 00.30. Så nu känner jag att det är helt underbart att vara vaken. Jag är inte ens trött.

Jag sitter just nu och funderar lite på vad jag ska ha för kläder på mig. Antar att jag hittar någonting som ska passa. Jag tror iallafall att jag ska ha mina nya stövlar på mig.

Idag ska jag kanske klippa Anna. Sist jag gjorde det tog det typ 2,5 timme. Men denna gång tror jag inte att det ska ta lika lång tid. Nu vet jag ju hur det ska vara. Hon var så nojig sist jag klippte henne och sa att hon aldrig blivit nöjd hos en frisör. Då tar jag det som en riktig komplimang när hon kommer tillbaka till mig. (:

Nej nu är det dags att snabba sig på lite. Vill inte komma försent.

Dags att sova.

Nu är det sängdags för mig. Och jag som aldrig brukar gå och lägga mig innan ett-tiden. Men idag ska jag gå och lägga mig innan 22.00. Snacka om att jag är trött.

Imorgon ska jag iallafall till skolan, sen ska jag nog inte göra någonting. Eller om jag har lust imorgon så kanske jag åker med min pappa och min bror till boxningen, jag som i inlägget innan berättade hur motiverad jag är. Men jag tror inte att jag skulle klara av att träna med min pappa. Vi går redan varandra på nerverna som det är nu.

Nej, nu skriker verkligen sängen efter mig. Godnatt!

Supermotiverade Nathalie.

Jag har en känsla i kroppen som för mig är heeelt främmande. Jag vill träna. Jag har visserligen haft sådanna känslor förr men dom brukar gå över, riktigt snabbt brukar dom gå över. Och med riktigt snabbt menar jag typ att dom brukar gå över på ungefär en timme eller två. Men inte denna gång. Den här gången känner jag bara att jag vill röra på mig. Jag vill komma i form och känna mig snygg, dessutom vill jag må bättre också.
Jag är så fruktansvärt motiverad att jag inte känner igen mig själv. Jag undrar om det försvinner när jag tränat en gång? Hoppas inte, för att om jag skulle känna såhär varenda dag skulle jag nog vilja bo på ett gym.
Och en annan sak är att jag brukar oftast vilja dansa eller gå på promenader eller göra någonting som jag tycker är jätteroligt. Men inte den här gången. Jag vill gymma. Jag vill bygga muskler och få träningsvärk. Jag vill känna att kroppen gjort sig förtjänt av en dag i sängen.
Hoppas bara att det sitter i när jag väl börjat. På torsdag ska vi köpa gymkort. Så vi får väl se.

Max är borta, igen.

Nu sitter jag här igen. Max har precis åkt, igen. Och det känns jättetråkigt, igen. Men jag är jätteglad att vi fick lite mer tid tillsammans.
Jag är så trött nu att jag inte riktigt vet vad jag ska hitta på för att hålla mig vaken. Jag hade ju planerat med Anna att vi skulle gå på promenad, men när jag tittar ut genom fönstret inser jag att jag inte vill någonting hällre än att bara ligga i sängen med en stor kopp te. Massor med snö och det gillar jag verkligen inte.
Om någon har något förslag på vad jag ska hitta på är det bara att höra av sig. (:

Max kom tillbaka till mig.

När jag sitter i sängen och nästan precis har publicerat förra inlägget plingar det på dörren. Vem är det som står där? Jo, förstår ni, det är min älskade Max som hörde mina bäner och återvände.
Nej men hans tåg var inställt så han bestämde sig för att komma tillbaka.
Nu är det inte synd om mig längre. (:

Kom tillbaka till mig Max!

Nu sitter jag ensam i min säng och är ledsen över att Max precis lämnat mig för att åka till skolan. Jag hade önskat att han kunde vara kvar några dagar till, eller varför inte veckor? Varför inte flytta in hos mig och bo med mig i min säng?
Men det är ju så det är. Tråkigt nog så är det alltid så. Varenda gång som han ska åka hem blir jag ledsen och gråter ett tag. Jag försöker att inte visa det för honom, jag vet ju att han inte kan åka när han ser att jag blir ledsen.
Men det är för att jag inte vet när vi kommer träffas nästa gång. Dessutom är det så jobbigt att se honom gå, vi träffas ju så sällan och vi har det alltid så mysigt. Men just den här gången känns det lite extra jobbigt. Varför vet jag inte riktigt, men jag tror att det beror på att vi haft det mycket mysigare än vanligt. Sen är det ju också så att jag inte har några planer förns senare idag så jag blir bara ännu mer ledsen när jag inte kan sysselsätta mig med någonting under dagen.

Jag hatar det här, jag verkligen h-a-t-a-r det här. Jag vill inte se honom gå hela tiden. Det är skitjobbigt.

Iallafall så tog jag och Max ett bad nu på morgonen och det var verkligen jätteskönt. Jag har inte badat på hur länge som helst och när jag sen fick göra det med Max blev det bara ännu skönare.

Nej nu är det dags att sluta tycka synd om sig själv. Eller jag ska bara göra det ett litet tag till, jag ska lägga mig i sängen och krama kaninen som brukade lukta Max innan hans parfym tog slut.

1 år sen vi träffades.

Nu sitter jag och har oavbrutet läst bloggar sen sist jag skrev, ändå har jag 113 inlägg kvar. Jag känner mig lite osocial mot Max men det är tur att han min bror som han kan roa sig med. Jag gillar ju inte tv-spel. Men det är ett gemensamt intresse för min bror och min Max.

Idag är det ett år sen jag och Max träffade varandra för första gången. Det känns inte så. Det känns som att vi fortfarande är nykära. Eller iallafall så känns det så för mig. Fast vi bråkar ganska mycket med varandra. Men jag har kommit på en sak, och det är att vi inte bråkar så mycket när vi är med varandra. Eller rättare sagt så gör vi nästan aldrig det. Men när vi är ifrån varandra gör vi det ganska mycket. Jag tror att det är för att vi saknar varandra så mycket. Men vi överlever nog. Det känns iallafall jättebra att vi snart varit tillsammans i ett år.

Men nu är det nog dags för mig att återgå till bloggläsandet.


Uppdatering av helgen.

Goddagens alla som läser. Jag har inte bloggat mycket alls på sista tiden känner jag men ibland har man inte tid eller lust.
Jag kan ju dra an liten summering av vad som hänt sen sist.
I torsdags var jag ute med Amy, Helena och Sanna sen kom Andreas också (Sannas pojkvän). Det var länge sen vi alla tjejerna var samlade. Så det var roligt. Anledningen till att vi var ute en torsdag är för att vi inte varit samlade på länge. Och Amy skulle jobba hela helgen så torsdag passade bäst.
I fredags var jag ute med Max, Sanna och Andreas. Det var jättetrevligt. Jag och Max gick till riddarn och Sanna och Andreas gick hem. Jag och Max dansade hela natten och hade superkul.
Igår var jag och Max bara hemma och kollade på film och hade det mysigt med varandra.
Idag vet jag inte vad vi ska göra, vi ska bara umgås med varandra. Max åker direkt härifrån till skolan imorgon. Och imorgon har jag ingenting planerat. Det enda jag vet att jag ska göra är att jag ska försöka få Anna att gå ut på promenad med mig. Jag tror också att det var imorgon jag, Amy och Sanna skulle köpa gymkort. Eller så var det på Tisdag. Vi får se när det var.

Det är så skönt att Max är här, jag har saknat honom som en liten dåre och jag vill bara att han aldrig ska åka hem. Det är så jobbigt att bo så långt ifrån varandra. Vi kan ju inte träffas när vi vill. Det är jättetråkigt, men det är mycket skönare när man träffar varandra igen sen, man uppsakattar varandra mycket mer.

Nu ska jag nog läsa lite bloggar, jag har inte haft lust att göra det heller så jag har väldigt mycket att ta igen.
Skriver lite senare.

Bortsprungen Max.

Godagens. Eller kvällens kanske man ska skriva den här tiden på dygnet. Idag har jag inte gjort mycket alls. Vaknade runt 11.00 åkte till jakan och käkade. Nu sitter jag och väntar på Max. Jag börjar bli lite orolig för honom nu, hans tåg kom nämligen in till sthlm för snart två timmar sen och han är fortfarande inte här. Så lång tid tar det inte att ta sig från stan till kallhäll. Nu plingade det på dörren.. Jag hör Max. Skriver sen.

Lösningen.

Yoghurtsproblemet är nu löst -pappa kom in och frågade: "Ska inte du äta upp det där"?

Godnatt!

Yoghurtdilemma.

Nu sitter jag nerbäddad i sängen, jag kände att om jag ska vara uttråkad kan jag lika gärna försöka somna av det. Vem vet, det kanske funkar superduperbra.

Innan jag somnar tänkte jag äta lite yoghurt som jag köpte idag. Det är med kokossmak. Jag vet inte varför men när jag såg den i affären och läste att det var en ny smak kände jag det här måste vara skitgott! Varför tycker jag det? Jag hatar kokos. Sen tänkte jag för mig själv att jag tror att jag har ätit det förr..
Vilket som så stoppade jag iallafall ner den i vagnen. Och när jag kom hem hann jag inte ens plocka in alla varor förns jag stod med en sked i handen och hällde lite yoghurt på den. Och när jag smakade den fick jag en känsla av lycka. En känsla av att det här är minsann exakt som jag föreställde mig att det skulle vara.
När jag nu på kvällskvisten smakar på yoghurten kommer allt tillbaka som ett litet bildspel i huvudet, jag kommer på att jag har ätit detta förr, men då inte kokosyoghurt utan yoghurt med kokos i. Och jag känner bara att jag vill spotta ut skiten. Fast det är gott. Varför vill jag då det? Jo, för att det var det jag hade värsta dillen på när jag satte in min p-stav. Den som gjorde att jag gick upp 25 kilo på tre månader.
Jag tycker fortfarande att det är otroligt gott, men jag vill inte äta någonting som skulle kunna få mig att gå upp 25 kilo. Urs säger jag bara.
Jag sitter i sängen och tittar på skålen med youghurt i och tänker för mig själv. Vad ska jag göra med denna goda yoghurt? Ska jag kasta någonting som är så gott? Ska jag äta upp det? Vad ska jag ta mig till? Jag tror att jag sköljer ner det i slasken. Kanske dricker ett glas vatten istället, eller kanske äter en majskolv.

Uttråkad.

Nu sitter jag i sängen och ät sjukt uttråkad. Jag har ingenting att göra. Jag ställde mig t.o.m. frivilligt och diskade och typ skurade hela köket. Då är man uttråkad. Inte är jag trött heller. Tråkigt, tråkigt. Nu hade det varit perfekt om någn var här och ville ta en promenad med mig.

Shopping på impuls.

Nu sitter jag hemma igen. Jag åkte med pappa för att han skulle till läkaren. Då tyckte jag att jag kunde bjuda honom på lunch innan, sen åke jag och köpte skor efter. Behövde ett par som jag kan ha när jag går ut på promenader. Och det blev tre par. Ett par som jag kan ha när jag går ut på promenader, ett par geiga stövlar och ett par svarta stövlar. Hittade ett par pumps som jag ville ha också men jag köpte dom inte. Jag vill ju inte spendera allt för mycket pengar.
Jag hittade en fin väska också. Ett riktigt impulsköp, det gillar jag.

Det är bartömning på pg ikväll och mina tjejer ska ut imorgon, så jag frågade om inte dom ville flytta dagen till idag istället, eftersom att det inte bara är bartömning utan också fri entré på riddarn, men det ville dom inte. Anledningen till att jag inte kan imorgon är att jag ska till skolan på fredag och då tycker inte jag att det är passande att gå ut, speciellt inte när att jag börjar 08.00 på morgonen. Så ikväll ska jag väl bara titta på Full House som vanligt. Men det är mysigt tycker jag.

Imorgon fyller Anna 20 år. Grattis! Så hon och jag ska gå på systemet imorgon. Äntligen slipper jag gå ensam! Och henne firar vi nästa helg.

Skriver nog ett par rader lite senare. Jag tror att jag kommer hamna i matkoma. Åt jättemycket.

God morgon.

God morgon. Jag vet att klockan inte är morgon men jag har iallafall precis vaknat.
Det som finns på min planering idag är att jag ska åka och handla lite mat, sen ska jag följa med min pappa till läkaren, sen ska jag gå och kolla efter ett par skor. Jag fick så ont i ryggen och knäna igår när jag var ute med Anna i mina typ "uggsaktiga" skor. Inga bra promenadskor. Så att jag måste köpa ett par riktiga promenadskor.
Sen vet jag inte vad jag ska göra. Tror att jag ska hem och dunka musik som bara den. VIll ju testa mina högtalare.

Skriver sen.


Du förstörde mig.

Du förstörde mig, och jag hatar dig för det. Det värsta är att du inte behöver ta konsekvenserna. Det är Han som får göra det.

Att våga chansa.

Nu sitter jag här och kan inte somna. Jag är trött, det känner jag, men jag kan verkligen inte somna. Jag tänker. Tänker på saker. Saker som gör ont. Ont i hjärtat. Och jag hatar det. Jag vill inte ha ont i hjärtat. Jag trodde en gång i tiden att jag haft tillräckligt med hjärtsmärta. Iallafall för 5-6 år, men inte. Jag trodde tydligen fel.
Varför det blir såhär vet jag inte. Det var ju bara en kväll, en kväll som jag inte kunde göra någonting åt. En kväll som blev som den blev och nu är det som det är. Det är inte kul, men jag kan inte göra någonting åt saken. Jag vet vad hjärnan vill, men ett organ som sitter lite längre ner vill en helt annan sak. Vad lyssnar man på? Hjärnan brukar veta bäst. Men jag vill inte göra fel. Vill inte begå ett misstag som kanske skulle kunna vara det största i mitt liv. Men det riskerar jag ju att göra iallafall. Vad jag än lyssnar på så kan allt gå åt pipan.
Vad ska jag göra? Lyssna på hjärnan som brukar ha rätt och eventuellt begå det största misstaget i mitt liv. Eller ska jag lyssna på hjärtat som tidigare i mitt liv upprepade gånger fått mig att bli så blind att jag inte insåg att det jag gjorde var rena självmordet, och hoppas på det bästa? Att våga ta chansen att bli sårad igen men jag kan även bli lyckligare än någonsin.

Effektiv dag.

Nu är jag hemma och ska snart gå och lägga mig. Jag kommer garanterat somna som ett litet barn. Jag och Anna gick på långpromenad. Vi var ute i typ en och en halv timme. Jätteskönt att få röra lite på sig. Jag vet inte om jag skrivit det i bloggen men jag har iallafall lovat mig själv att jag inte får använda mina pengar denna månad (förutom en liten summa som jag ska överleva på) förns jag gått ner 5 kilo. Och det är för att jag ska bli motiverad till att inte smälla i mig massa skit. Dessutom ska jag köpa ett gymkort den här månaden. Sanna och Amy ska också göra det på samma ställe så att jag hoppas verkligen att dom är lika peppade som jag är. För nu ska jag ta mig fan gå ner i vikt. Denna gång ska jag göra det på rätt sätt också. Och jag har kommit på att jag ska ha kul medans jag gör det. Så vi köper ett kort där dom har både gym och aerobics. Jag älskar det, mest för att jag älskar att dansa tror jag. Anna går dessutom ut på långpromenad med hunden varannan dag och jag ska bli hennes troga följeslagare. Det finns liksom ingen undanflykt för att inte göra det.

Jag gjorde studieförsäkran igår och idag kollade jag min bank, jag får pengar om lite mer än en timme. Det tycker jag är jättekonstigt, dom skriver överallt att man inte får pengar förns tidigast en vecka efter kursstart. Men dom kanske gör det för att dom inte vill ha griniga studenter i röven om det skulle bli fördröjningar.

Idag känns det som det har varit en riktigt effektiv dag. Jag har fått mycket gjort, och det gillar jag. Om en liten stund ska jag dricka en kopp te så jag kan bli riktigt varm och mysig i kroppen, man somnar så mycket lättare då. Imorgon tänkte jag åka och köpa massor med grönsaker. Då finns det ingen anledning till att äta onyttigt heller. Just nu känns det verkligen som att jag kan lyckas med vad jag vill.

Om jag inte kan somna skriver jag nog senare, annars hörs vi imorgon.

Morgondagen är räddad.

Jag satt vid datorn och läste bloggar och lyssnade på musik. Min bror sitter i samma rum och spelar tv-spel. Han vänder sig om mot mig och säger med förvrängd röst: "Bad sound kills good music". "Ja det har han rätt i", tänkte jag. Jag bestämde mig för att låna högtalarna från pappas dator. Men pappa den lilla tjockisen sitter redan där inne och vill inte att jag ska ta dom. "Ta dom andra som ligger i förrådet", säger han. Va? Vilka andra? Har vi haft högtalare tillgängliga utan att jag vetat om det? Ja, tydligen. Jag som i tre månaders tid inte ens lyssnat på musik för att jag hatar att lyssna på musik med dåligt ljud. Och jag har bara laptopljudet. Det låter inte alls bra. Så jag ber min bror gå ut i förrådet och hjälpa mig. När vi kommer in inser jag att det inte är några skithögtalare. Det är fyra småhögtalare, en baslåda och en sån där grej där alla knappar sitter. Plus att det också är högtalare på den. Jag är typ gladast i hela världen just nu. ÄNTLIGEN kan jag lyssna på musik. Jag vet ju vad jag ska göra imorgon. Lyssna på jättehög, jättebra och jättemycket musik. Morgondagen är räddad.


Hej brofolket!

Imorse försov jag mig en timme och femtio minuter. Men jag kom bara en kvart försent. Pappa kom in och väckte mig tjugo minuter innan jag skulle gå hemifrån. Jag låg såklart och segade i typ fem minuter. Jag tänkte att jag kunde ju snabba mig som tusan, då skulle jag hinna fixa mig iordning lite snabbt innan jag skulle till bussen. Men när jag tittade mig själv i spegeln insåg jag att det aldrig skulle gå vägen då mitt hår var så äckligt. Jag hade inte tvättat det sen i lördags. Så jag bad min pappa lite snällt om han kunde skjutsa mig till skolan. Snäll som han är så gjorde han det. Jag hoppade snabbt in i duchen och fixade iordning mig. Sen åkte vi till skolan. Jag började tjugo i ett, var dör kvart i. Men då visade det sig att jag egentligen började halv ett. Så om jag hade följt min tidsplan hade jag varit fem minuter sen. Men jag tycker att det är ganska bra jobbat iallafall.

Igår skickade jag in min studieförsäkran så om ungefär en vecka får jag pengar igen. Det ska bli så skönt att betala tillbaka alla pengar till alla människor som jag lånat av. Jag hatar att ha skulder.

Jag har också fått veta att jag har läsare i Bro. Det hade jag ingen som helst aning om, men det är ju roligt. Så jag tänkte ta tillfället i akt och heja på brofolket. Hej brofolket! :)

Imorgon har jag ingen lektion alls, inte på torsdag heller, så jag skulle vilja hitta på någonting. Frågan är bara vad? Och med vem. De flesta människor jobbar eller pluggar ju. Jag vill inte heller förvärra min dygnsrytm och det gör jag jättelätt när jag inte har några planer på dagarna. Så om det är någon som är villig att umgås några timmar med mig imorgon så vore det jättetrevligt.

Nu ska jag läsa lite bloggar. Skriver lite senare.


Inte längre headerlös.

Nu har jag header och allt. Headern är bara tillfällig då jag och max tyckte att det såg konstigt ut med den andra headern till den nya designen. Vad tycks?

Headerlös.

Jag har en  ny bloggdesign, men ingen header. Beror på att blogg.se krånglade mitt i uppdateringen. Blä säger jag bara.

Hjärnspöken.

Hjärnspöken är någonting som för mig alltid har varit jobbigt och ett stort problem. Det kan vara allt ifrån att jag får för mig att någon tycket någonting om mig eller att någon gör någonting mot mig som egentligen inte är med flit, men enligt mina hjärnspöken är ingenting med flit. Allting är noga planerat och ingen gör någonting utan en baktanke. Och genom åren jag har levt har jag lärt mig att man inte kan lite på någon. Nästan iallafall.

Under det senaste året har jag inte haft mycket hjärnspöken alls, jag har inte haft någon anledning till att ha det. Men nu är det inte längre så det ligger till. Jag vet, eller rättare sagt visste att jag kunde lita till 100% på en person som nu, tyvärr, inte längre har kvar den tilliten hos mig. Det är då dom kommer, dom där jävla hjärnspökena. Och dom driver mig till vansinne. Jag blir en liten paranoid äcklig varelse som inte kan annat än att tänka och känna saker som jag vet är fel. Eller vet och vet, det är ju det som är grejen. Jag vet inte. Jag kan aldrig veta vad en annan människa tänker. Och då blir jag galen. Ingenting som händer är spontant, alla har alltid baktankar med allt dom gör.Den delen av min hjärna som tänker logiskt blir också rädd för hjärnspökena, därför stänger den delen av.

Där sitter jag då, med en hjärna som jag vet kan tänka logiskt, men som inte gör det, en miljon hjärnspöken som inte vill försvinna, och tror att alla är emot mig.

Uppdatering.

Jag sitter nu och har precis avnjutit en och en halv majskolv. Det var det godaste jag ätit på riktigt länge. Jag har ju varit sugen på majskolv jättelänge. Nu har jag hamnat i matkoma. Men det var det värt.

Om en liten stund kommer Anna hit. Vi har fortfarande inte träffats på hela året, det blev framskjutet av någon anledning, tror att det var för att vi åkte på influensan här hemma.

-
Jag saknar dig, även om jag egentligen inte borde.
-

Inatt var jag ju hos Sanna eftersom att jag tyckte att det skulle vara lättare att komma upp till skolan om jag hade någon med mig, men inatt lyckades jag ladda ner kurskatalogen från internet och insåg då att jag inte hade någon lektion över huvud taget idag. Jag har en imorgon och en på fredag. Men jag åkte med Sanna och dom iallafall, ville inte sova där hela dagen, dessutom är det lättare att planka på bussen. Mitt busskort har ju gått ut och eftersom jag är lite stel och orolig att jag ska göra mig illa mer åker jag hällre buss. Bussen går inte så ofta heller, därför tyckte jag att det var bäst att åka på morgonen.

Nej nu ska jag nog invänta Anna, sen ska jag nog vila en liten stund.

Vad ska jag göra nu då?

 

Haha!

Trixie ringde mig aldeles nyss. När jag svarade så lät det ungefär såhär.

Jag: Hallå.
Trixie: Vet du? Jag kom! Fast jag är full.
Jag: Vad sa du?
Trixie: Jag kom, fast jag är full.
Jag: Åh, grattis, va roligt.
Trixie: Jag vet, det brukar inte hända.
Jag: Jaha, va kul.
Trixie: Jag visste att du skulle förstå!
Jag: Haha, det här tänker jag skriva i min blogg.
Trixie: Haha, ja gör det.

Snacka om syskonkärlek.^^


Hit och dit.

Idag mår jag mycket bättre, febern är mycket bättre än tidigare och jag känner mig mycket friskare. Men det gör förtfarande ont. Men det kommer nog gå över om några dagar.
Ikväll ska jag, min pappa och min bror ha myskväll och titta på Lets dance, om det är någonting bra efter det ska vi nog titta på det också. Annars blir det nog en film.

Idag är det flera stycken som vill att jag ska umgås med dom, egentligen vill jag också det men eftersom jag har jätteont och inte är riktigt frisk ännu så tror jag att jag skippar det. Jag vill ju inte bli sjuk igen när jag äntligen börjar känna mig lite bättre.

Just nu är det mest bara skönt att inte längre må jättedåligt, men imorgon kommer jag nog vara jätteuttråkad. Hoppas att jag kan göra någonting, Typ gå på en lugn promenad eller någonting. Jag känner att jag börjar bli lite tött på dessa väggar nu.

Nästa inlägg jag skriver ska inte handla om någon sjukdom, feber, medicin eller någonting annat sånt som jag bara skrivit om de senaste dagarna. Jag lovar.

Nu ska jag hjälpa min bror med någonitng.

Snurrig.

Just nu mår jag lite bättre, men jag blir lite snurrig av citodonen. Smärtan är inte lika hemsk längre, men det är inte speciellt skönt heller. Jag kan iallafall hosta utan att grina som en liten unge.

Imorgon är det fredag och "Lets Dance" har premiär. Jag brukar alltid titta på det ett par avsnitt, sen glömmer jag bort det. Likadant med "Idol" och andra fredagsnöjen. Jag tror att det är för att det alltid är så spännande i början, det är trevligt att se vilka som är med och hur alla låter/ser ut när dom dansar, men sen är det inte roligt förns finalen, vilket jag också brukar titta på.

Nej nu ska jag nog ringa min Max-plutt, sen ska jag nog gå och lägga mig. Godnatt!

Citodon och bricanyl.

Jag hade rätt. Jag är jättesjuk. Influensan och ett sönderhostat muskelfäste. Jag fick citodon, egentligen ville han skriva ut tramadol till mig, men jag fick en av pappa igår och mådde jätteilla av dom. Sen fick jag en starkare bricanyl också. Jag frågade om jag inte skulle få någonting som kunde lindra min hosta, men tydligen är både bricanyl och citodon lite hostdämpande. Jag visste att man kunde hosta mindre av bricanyl men det trodde jag var för att det var luftrörsvidgande. Men citodon är ju smärtstillande. Ja det är ju han som är läkaren så han lär ju veta bättre än mig. ^^
Nej, nu ska jag nog vila lite och hoppas att medicinerna börjar verka.

Läkardags.

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli lite mer så att jag kan åka till läkaren. Jag har jättedåligt samvete som försöker få upp pappa när han ligger och svettas av feber, men jag kan inte gå ner till centrum, det gör för ont. Febern har gått ner för att jag har en alvedon forte i kroppen. Men lungorna och halsen gör ondare än någonsin. Jag vill inte att det ska ett sönderhostat revben eller lungfäste, men om det är det så kanske jag får någonting som hjälper mot hostan eller smärtan, och det vore guld värt. Nej, nu ska jag fortsätta väcka min stackars sjuka lilla pappa.

Mrs Jättesjuk.

Jag måste bara be om ursäkt för den jättedåliga uppdateringen, men nu är det så att jag har åkt på någonting hemskt. Jag tror att jag har hostat sönder ett revben eller ett muskelfäste, ont gör det iallafall. Det jag vet är att jag haft hög feber, ont i hela kroppen och jag har hostat tills jag spytt X antal gånger. Och igår var det ju röd dag så jag kunde inte ringa till läkaren då, därför gjorde jag det idag. Men dom tänker inte ringa upp mig förns halv fem. Så jag antar att jag inte får en tid förns imorgon. Blir det allt för hemskt så får jag väl åka till akuten eller nåt.
Nej, nu ska jag och resten av sjuklingarna i familjen titta på film. Hoppas att det är bättre med er.

Pax för att jag håller på att bli jättesjuk.

Just nu sitter jag och lider. Jag lider för att det gör ont i mitt skelett. Jag brukar alltid få så precis innan jag får hög feber. Eller när jag inte sovit ordentligt. Och jag sov iallafall sju timmar inatt så att jag tror verkligen inte att det beror på sömnbrist. Jag fryser och det gör typ ont i kroppen när jag ligger, sitter står eller vad jag nu än gör. Det gör t.o.m. ont av täcket som ligger på mig. Jag fryser så mycket att jag inte kan somna, därför gick jag in till min pappas rum och hämtade ett täcke och gjorde en varma koppen så nu ska jag försöka få upp värmen i kroppen så att jag kan somna.

Jag kommer säkert drömma min superläskiga sjukdröm som jag alltid drömmer när jag är sjuk också. I drömmen springer jag runt i området där jag bodde när jag var liten och så blir jag jagad av en jättestor Homer Simpson. Det låter inte så läskigt, men det är själva stämningen i drömmen som är läskig.

Nej, nu ska jag verkligen få i mig varma koppen innan den inte är så varm längre, sen ska jag göra ett nytt försök till att sova. Godnatt!

Trött.

Nu sitter jag här igen och jag tror att jag kommer somna sittandes. Men det ska jag inte, jag tänkte lägga mig ner innan jag somnar. Om jag är smart så försöker jag hålla mig vaken en liten stund till så att jag inte vaknar om ett par timmar.  Jag tänkte iallafall poppa lite popcorn och titta på "Full house".

Hoppas att alla har det bra. Godnatt.

13 minusgrader är riktigt kallt.

Idag när jag vaknade berättade Andreas att hela hans familj var magsjuk. Och genast tror ju alla närvarande att dom också är det. Men jag tror inte att någon var det, det är nog bara inbillning.

Jag ringde iallafall min pappa och frågade om han kunde hämta mig. Mitt busskort har gått ut. Så snäll som han är kom han och hämtade upp mig. Vi åkte hem och åt mat och sen åkte jag och pappa och handlade mat till hundarna.

Nu är jag hemma igen och väntar på att Lara ska komma förbi och dricka lite kaffe med mig. När hon har gått ska jag mysa ner mig i sängen med pizzasalladen som blev över och ligga och titta på "Full house". Jag vill bara bli varm nu. Det är så fruktansvärt kallt ute och det gillar inte jag när jag är så frusen som jag är.

Imorgon har jag en fika inplanerad med Anna, vi har ju inte träffats på hela året.^^ Eller rättare sagt så har vi inte träffats sen innan jul. Så vi har nog en del att prata om.


Flipflop, tiocentimetersklackar och skrubbsår.

Nu sitter vi och fixar oss iordning, sen ska vi iväg, och jag tyckte att jag kunde klämma in ett litet inlägg emellan.

Jag gick till coop med Helena i flipflop-tofflor. Jag kan ju garantera att det inte var ett jättesmart drag. Speciellt inte eftersom att Helena tyckte att det var en jättebra idé gå igenom en liten skog. Där var den ingen nertrampad snö. Men jag orkade inte gå i mina skor som har tiocentimetersklackar. Inte när jag sprang runt i dom hela natten.

Jag halkade föresten igår på en isfläck som jag inte såg. Så nu har jag ett sår på mitt knä. Ett riktigt skrubbsår, ni vet ett sånt som man alltid hade när man var liten. Dessutom var det ju en viss Totte och Sanna som ramlade in i mig på nyårsafton så att jag hade redan ett litet skrubbsår innan, men nu har jag ett som gör ont, speciellt nu när det inte blivit en riktig sårskorpa ännu, så varenda gång jag böjer på benet gör det jätteont. I-landsproblem alltså.

Nej men nu ska vi gå till bussen. Hoppas att alla får en jättetrevlig kväll.

Gay eller inte gay?

Fy på mig som är så dålig på att blogga nu. Men det är bara för att jag inte har några rutiner nu på lovet.

Sedan trosincidenten har jag sovit lite, Max har åkt hem och jag har varit ute på krogen.

Jag, Helena och Sanna var ute igår och det var jättetrevligt. Jag lånade pengar av en trollkarl som jag inte känner för att gå in på riddarn. Hoppas att jag träffar honom igen så att jag kan betala tillbaka pengarna till honom. :P Sen åkte jag hem till Helena och sov hos henne. På bussen träffade vi en kille som var den coolaste  människan jag någonsin träffat i hela mitt liv. Han såg exakt ut som en bög, han berättade att han brukade vara på gaykrogar och att en gång blev han minsann avsugen av en kille och det var ganska skönt, men han är inte bög! Trot sina rosa byxor, v-ringade t-shirt som var glittrig och pälsjacka med skärp i midjan. Men han var så cool, verkligen en egen människa!

Just nu står Helena i  duchen och jag passade på att skriva ett par rader. Om ett tag ska vi åka till Sanna och ha filmkväll. Jag kan ju försöka komma ihåg att skriva ett par rader lite senare.


Trosätaren Prickev har varit i farten.

Hallå alla där ute. Vi är hemma nu efter nyårsfirandet. Egentligen tänkte vi stanna över natten men vi tyckte att det var bäst att åka hem. Alltid skönast att vakna hemma.

Vi har ju två hundar, en pojkhund och en flickhund. Dom heter Pricken och Nova. Just nu löper nova så dom är på varandra som bara den, därför har vi satt ett galler mellan vardagsrummet och hallen. Nova får vara i hallen och köket och Pricken får vara i vardagsrummet (mitt rum). Jag har också galler runt sängen eftersom jag inte vill ha hundhår i sängen. Och då krävs tre gallergrejer som vi har. En av dom är  den vi numera använder till att hålla hundarna isär. Pappa kom på en jättebra idé, att han skulle ställa bordet för den delen som inte täcktes av galler, så att Pricken inte skulle komma upp i sängen. Dessutom hade jag tvätt i torktumlaren som tydligen inte fick ligga där, pappa hade lagt det på sängen. När jag kom hem såg jag att det låg ett par halvuppätna trosor på golvet. Jag trodde att jag hade glömt ta upp dom från golvet och att Pricket hade mumsat på dom. Sen skulle jag vika ihop mina kläder som låg på sängen, och då insåg jag ju att Pricken visst kom upp i sängen fast bordet stod där. Där låg ett till par trosor söndertuggade och helt blöta. Inte roligt. Men det är ju som det är så jag kan inte göra så mycket åt saken.

Jag kan ge en uppdate på nyårsafton imorgon. Nu är jag för trött och ska mysa ner mig i sängen med Max, popcorn och "Full house". Bror ska också titta med oss. :)

Gott nytt år.

Idag är det den första dagen det här året. Jag kan återkomma lite senare med detaljer. Hoppas att ni hade en trevlig kväll allihopa.

RSS 2.0