Mest från Max.

Ikväll har jag, Sanna och Max varit på fest. Jag hade jätteroligt. och Max hade inte det.´För att han var nykter hela kvällen.

E elikame MC2/ Max
Jag kommer inte på nånting/ Sanna
Rökaochsensova / Nathalie.

Som sagt ska jag nu röka och sen sova. en jag ska skriva någonting imorgon.
Peace out homie! /Max.(andra gången, därav rubriken på inlägget).<3

Underbart.

Jag är just nu hemma hos Sanna & co. Och det är trevligt fafst det är lite dispyter hit och dit. Men jag ÄLSKAR det här äsllskapet. N är full som  igår.
Och jag är inte helt nykter. Men nu är det snart dags för ett nattdopp i poolen.
Jason Mraz är bäst/ Sanna.

Ingenting var som det brukar.

Igår var en kväll som jag sent kommer glömma. Jag och L var ute inne i stan och på vägen hem ringer antingen jag till min pappa eller så är det han som ringer till mig. Jag trodde inte att det var han som ringde för jag kände inte igen hans röst. Men efter mycket om och men så fattade jag att det var han. Jättefull. Det är tredje gången jag har varit med om att min pappa är full. Han tyckte att jag och L skulle komma på efterfest i jakan. Nattbussen som vi tog gick bara till jakan så vi gick dit. L trodde att vi blev lurade för att vi bara gick och gick och gick. Det kändes som vi aldrig skulle komma fram. Väl framme är min pappa jättefull och N är jättefull och hans 15-åriga som är också jättefull. Det var fulla människor överallt. Det roliga är att ingen av dom här personerna brukar vara fulla. A-K Hade spytt och somnat. Allt var som det inte brukar vara. Men det var jätteroligt. En toppenkväll.

Idag ska vi till T & M och grilla. För det lovade tydligen alla igår på fullen och villan.

Nej nu ska jag noppa A-K's ögonbryn. Hej hopp.

Hårspray.

Fortfarande sitter jag här, och nu dricker jag en red bull vodka istället flör vin. L's bror gick ner och handlade. Han är snäll han. Jag skulle locka mitt hår lite till och jag råkade spraya mitt hår så mycket så L kan inte andas fast hon sitter på övervåningen och jag stog på nedervåningen och prayade. Det var inte meningen men jag visste inte att hon skulle vara så känslig. Jag fattar inte hur hon vill ha sitt hår. Ena stunden vill hon ha rakt hår och andra stunden vill hon ha lockigt hår. Undrar hur det ska gå om hon inte klarar spray  och vill ha superlockig hår.
Nu sitter hon och lyssnar på musik som är snabbspolad. Jag blir jättestressad av att höra det.

Jag vill att klockan ska bli typ 20.30 för då är det snart dags. Jag vill bara gå och dansa.

Utgång ikväll.

Igår skulle jag klippa L & R men det blev för sent så vi gick och la oss istället. Jag somnade runt 00.30. Så duktig har inte jag varit på jättelänge. Jag somnade jätteskönt och för en gångs skull hade jag inte ont i nacken när jag vaknade.

Jag och L ska ut idag. Just nu är vi hemma hos hennes mamma och dricker lite vin. Tydligen tycker hon att vi ska dricka red bull vodka också. Men hennes bror verkar inte vilja gå och handla red bull. Jag vaknade typ vid 11.00 av mig själv. Se så bra det går om man går och lägger sig i tid. Vi fixade oss iordning så fort L kom hem. och var klara runt 15.00 tiden. Ganska tråkigt att vara färdig med allt så lång tid innan. Jag har iallafall på mig en svart tubklänning med snören upp i nacken, ett par leggins och ett lånat halsband. I håret har jag massor av lockar som jag funderar på att sätta upp lite. Ögonen är mörkt sotade. Jag är alltså helt färdig och det är flera timmar kvar tills vi ska gå.L sitter och tittar på vilka ställen vi ska till. Nej nu ska jag nog dricka lite mer vin och tydligen ska jag också platta L's hår.
Hoppas alla som läser får en trevlig kväll. Jag ska iallafall försöka ha så roligt som möjligt.

Jag saknar Max.<3


Skor och plastblommor.

Idag har jag och L varit på Karlssons och tittat på lite grejer, L köpte ett par skor och lite plastblommor, sen promenerade vi hemåt igen.
När jag kom hem fixade och trixade jag lite och sen gick jag till L. Vi ska gå ut imorgon så vi har berstämt lite vad vi ska ha på oss och så. Egentligen skulle vi åka till jakan och shoppa lite imorgon men vi bestämde att vi inte behövde göra det. Vart vi ska är inte ännu helt bestämt men någonstans där vi kan dansa iallafall.

Idag var jag hundvakt åt hundarna för att min pappa var på ett tränarseminarie, och jag kan säga att om man en gång haft stora hundar och sen inte ha det på ett par år så tror man att man är mycket bättre än man egentligen är. Jag flög som en liten vante efter hundarna. Jag har inga riktiga skor med mig, eller iallafall inte som är anpassade för att man ska gå ut med hundar. Jag fattar inte att jag aldrig tar med platta skor. Jag tänker alltid att jag ska vara duktig och ta med ett par extra skor och när jag väl gör det så tar jag med ett extra par högklackat. I och för sig så har jag inte så mycket platta skor.
Jag behöver köpa nya skor.

Måste bara tillägga också att när man inte har träffat sin älskade pojkvän så saknar man varandra.
Jag saknar dig Max.<3

Ung och dum?

Jag hörde på Oprah Winfrey-show att man kan bli yngre om man äter mycket antioxidanter. Om man då som jag, som senast i tisdags fick höra att det var några killar som hade slagit vad om hur gammal jag är, vill se lite äldre ut då? Vad ska man äta då? 
Den ena killen trodde att jag var 15år. 200 kronor var det som låg i potten. Jag vet inte riktigt hur jag ska ta det.
Antingen tar man illa upp eller så blir man glad. Jag fyller snart 20 och jag ser alltså 5 år yngre ut (enligt honom) än jag egentligen är. Jag tror att jag nog tar lite illa upp. Men om det hade varit när jag var 34 och såg ut som 29 hade jag nog blivit glad. Men då undrar jag, när blir det annorlunda? När blir man glad av att höra att man ser yngre ut? Är kanske den glädjen ett första tecken på att man snart är gammal?
Min mamma t.ex. är 43 år och hon bryr sig inte ett skvatt. Men min pappa är 42 och bryr sig hur mycket som helst. Han har i och för sig lidit av åldersnoja sen han var 20 år, så han kanske är lite extrem, men igår sa han att han hade ångest för att han har levt halva sitt liv. Vad är det man är rädd för? Är man rädd för att bli gammal? Eller är man rädd för döden?


Du och jag pappa, du och jag.

Igår anlände jag till sthlm :) Jag åkte hem till min pappa och hann vara här i typ en halvtimme innan det var dags att åka iväg igen. Då åkte jag till J för att umgås lite med henne. Vi hälsade på N ett tag sen åkte vi tillbaka till henne. Då tyckte J att vi skulle hitta på någonting så vi åkte till PG han vara där i 45 minuter och sen stängde stället. Då åkte vi bara hem och pratade lite i stället.

Idag har jag varit ute och övningskört. Det gick bra med tanke på att jag inte kört på flera månader. Vi började på det vanliga stället och sen åkte vi runt lite. Mitt tillstånd går ut den 11:e oktober så jag ska försöka hinna med att ta körkortet innan dess. Men det tror jag inte rktigt med tanke på att jag inte har några pengar. Men jag ska försöka iaf, det är ett bra mål.

Ikväll är det "So you think you can dance" på femman och det ska jag och pappa titta på. Jag måste erkänna att det är lite skönt att vara här och umgås med pappa utan mina syskon. Det är så sällan jag och pappa spenderar tid själva.

Idag fick jag veta en sak som gjorde mig lite besviken. Vissa saker kan inte hjälpas, men vissa kan.

Resa eller inte?

Idag ska jag åka till sthlm igen. Jag har saknat min kära huvudstad. Ikväll tror jag att jag åker till J, men jag är inte säker. Kanske åker dit imorgon istället. Vi får väl se.

Idag har jag varit med min syster på "stan" och lämnat ett par hörlurar till en av hennes kompisar. Och när vi satt och väntade på bussen på väg hem så kom den inte. Som tur var så åkte A förbi och plockade upp oss. Han hade varit och hämtat F hos sin mamma. Och igår fyllde han 9 år. Gud vad han har blivit stor.

Igårkväll, eller rättare sagt inatt, var jag duktig och tränade pilates. Men jag har ju inte DVD-skivan med mig så jag improviserade lite. Jag tror att jag glömde hälften men jag fick upp pulsen iaf så någon nytta borde det ha gjort. Och nu funderar jag på om jag ska sola en gång till också innan jag åker, men tåget går om mindre än 2 timmar så det kanske är onödigt att spendera de sista timmarna där när jag har en hel familj att umgås med. Man vet ju aldrig när jag kommer tillbaka upp hit igen.

Igår ringde J till mig och vi pratade i 3 timmar typ. Hon vill att jag ska följa med henne till Turkiet den 6:e Augusti för hon ska dit ensam tjej med 12 killar. Och hon har hyrt ett dubbelrum så det ända jag skulle betala var flyget dit och hem. Men jag är ju inte så rik så jag bad mamma om en tidig födelsedagspresent. Hon sa att vi får se (som betyder nej men hon vill inte säga det) men jag kan inte hjälpa att jag hoppas lite.

Nej nu ska jag nog umgås lite med min familj. Struntar i solningen och tar det någon annan gång.

Brun som en pepparkaka.

Jag kom precis upp från solariet och det var alldeles sjukt varmt. Jag kan inte hjälpa att jag känner mig så himla duktig när jag har legat där och svettats i en halvtimme helt utam fläkt. Men jag tror att jag brände mig lite, jag har ju bara solat en gång det här året. Men det lägger sig nog snart och går över.

Idag ringde J till mig och sa att hennes jobb söker personal. Jag ringde upp och de sa att just nu behövs bara personer som har körkort. Varför har jag inte skaffat körkort? Jag hatar att det ska kosta pengar. Då är det bara människor som har pengar som kan skaffa körkort. Och därför bara människor med pengar som kan få bra jobb. Blä!

På fredag ska jag till L och vi ska umgås och ha trevligt. Det har inte vi gjort på typ evigheter så det ska bli roligt.

Nej nu ska jag röka och sen ska jag börja med maten.

Radiostyrd helikopter.

Jag blev kvar här en natt till. Men jag åker nog tillbaka imorgon. Fast just nu verkar det som att jag kanske behövs här ett tag till. Vi får se imorgon hur det blir.

Idag har jag träffat M. Vi pratade och hade trevligt. Men stackaren fick titta när jag klippe Denise (som numera är korthårig) för det hade jag lovat att jag skulle göra. Som jag sa är min lillasyster numera korthårig. Jag önskar att jag vågade göra något så djärt med mitt hår också, men det vågar jag aldrig. Jag är för rädd att jag ska ångra mig, men det vore ju skönt om jag vågade klippa av det en bit iallafall, eller åtminstone färga det.

Idag lagade jag en maträtt som jag aldrig lagat förr. Det blev helt okej. Har ju bara ätit det två gånger så med tanke på det så är det ju jättabra.

F har en radiostyrd helikopter som är jätterolig att flyga med. Men det hade nog varit roligare om den verkligen flög. För nu lättar den bara en liten bit från marken. Men det är bara för att den är dåligt laddad säger han. Inte fanns det väl sånt när jag var liten?

Nej nu ska jag gå ut och röka en cigg och sen tror jag att jag ska närma mig sängen.


Sminktips och nattjobb på tak.

Jag satt i soffan och kom på att jag kanske skulle skriva ett par rader. Och då kom jag även på att jag inte raderade det förra inlägget. Det är ju skönt att jag lyckades spara det.

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag vaknade alldeles för sent för att jag inte kunde somna igår. Anledningen till det var att min älskade syster gav mig en huvudvärkstablett igår kväll, men idag när jag var uppe i hennes lägenhet såg jag att det inte var huvudvärksstabletter utan koffeintabletter. Då är det inte så konstigt att jag inte blev av med huvudvärken. Så jag låg vaken till 06.00 eller nåt. Fastnade i en film som handlade om en blind, döv och stum liten flicka som var helt omöjlig att ta hand om. Men det slutade med att hon blev jätteduktig på att ta hand om sig själv.
Sen jag väl klev upp har jag inte gjort så mycket alls. M var här och hälsade på en liten stund. Sen åkte hon till jobbet.
Då gick jag och min syster till affären och handlade lite mat och så. Mamma ska snart åka till jobbet och slita. Stackaren får stå uppe på ett tak hela natten och hålla koll så det inte börjar brinna.

Min pojkvän har inte hört av sig till mig på hela dagen, och jag får inte tag på honom. Fy på dig.

Min syster ville ha lite sminktips för hon tycker att jag är så duktig. Så då ger jag gärna henne det. Inte för att jag är någon expert men hon verkar tycka det. Så nu ska sminka till henne lite.

Bloggsugen.

Jag har precis spenderat  de senaste 2 timmarna med att läsa andra personers bloggar. Några ganska välkända, och några inte. Och det jag har kommit fram till är att jag också vill ha en blogg! Men jag vet inte hur man ska starta den. Jag har ju själva bloggen, men hur kommer man igång? Jag tänkte att det här är ju ett bra inlägg jag kan starta med, men sen får vi se hur det går. Det här är säkert ett inlägg jag kommer radera så fort jag lagt upp det. Men om det är så, så får det vara så. Nu har jag ägnat alldeles för mycket tid åt olika bloggar så jag ska sova. Godnatt!

RSS 2.0