Oinspirerad.

Det var jätteskönt och verkligen välbehövligt att vila lite.

Just nu har vi tittat på Lets Dance och sitter nu och glufsar i mig blomkol och dipp.

Jag har ingenting att skriva om men inspirationen kommer nog tillbaka imorgon.

Hemkommen.

Nu är vi hemma igen och vi har haft supertrevligt. Synd bara att man blev väckt av att personalen som pratar i högtalarna vid sjutiden. Jag blev lite sjösjuk igår och det satt kvar idag också, därför kunde jag inte somna om. Därför ska jag vila en liten stund nu tror jag.

Skriver nog lite senare.

Kryssningsdags.

Nu är det dags för kryssning! :)

Jag är supertaggad och superstressad. Jag blir alltid superstressad men det brukar vara ett gott tecken. Då betyder det att jag vanligtvis har tänkt på allt och inte glömt någonting. Men det känns hela tiden som att jag har glömt någonting.

Vi ska iallafall åka om en kvart och då ska vi in till stan och köpa någonting fint till mig innan vi kliver på båten. Sen är det party som gäller. Vi ska partaja tills vi stupar. Eller jag ska det iallafall.

Måste kolla packningen en sista gång bara.

Skriver nog på fredag när jag kommer hem. Ha det så bra allihopa.

Blä!

Nu är jag hemma från skolan och det gick jättebra. Vi pratade med läraren om våra planer angående fördjupningsarbetet och nu känns allting mycket bättre.

Jag vill verkligen att Max ska komma idag, men det verkar som om att det kanske blir lite krångel. Han kanske får komma imorgon istället. Men jag vill ju ligga och krama på honom.

Men nu ska han komma iallfall.

Mr Jones.

Nu är det snart sovdags för mig. Men innan jag somnar ska jag titta på en film som jag ska använda som material till psykologiarbetet, jag vet inte om det kommer vara det som arbetet  i slutändan kommer handla om men jag har iallafall en idé. Det känns bra.

Filmen som jag har valt att arbeta med heter "Mr Jones" och handlar om en man som har en bipolär sjukdom (manodepressiv). Och det är praktiskt taget allt jag vet om filmen. Men jag ska ju kolla på den och då kommer nog resten av sig själv.

Innan jag somnar ska jag som sagt kolla på filmen sen ska jag komma på en bra frågeställning. Sen är jag klar för dagen. Jag tror att jag någon gång under filmen kommer komma på frågeställningen så om jag har tur slipper jag kolla på hela. Jag kan ju alltid kolla på den vid ett senare tillfälle. Jag antar att jag innan inlämningsdagen av arbetet kommer sitta som en liten galning och analysera filmen.
Tror att jag kommer vara förbannat trött på den när jag är klar.

Imorgon kommer iallafall Max hit, och jag saknar honom redan fast han åkte igår. Ska bli så skönt att det inte tar tre veckor denna gång.

Godnatt!

Prestationsångest.

Jag har precis kommit ut ur duschen. Eller rättare sagt badet. Det var jätteskönt, men själva syftet med badet var att jag skulle komma på vad jag ska göra på mitt fördjupningsarbete i psykologin, men det gick inte så bra, så nu känner jag mig bara ännu mer stressad. Om jag inte kommer på någonting snart blir jag galen. Jag känner en enorm prestationsångest.

Imorgon är det iallafall lektion. Om jag inte kommer på någonting idag så får jag kliva upp lite tidigare imorgon och försöka då istället.

Idag är inte min dag, ingen annans i familjen heller skulle jag tro. Alla bara hugger på varandra hela tiden och är irriterade på allt och alla. Eller nej, inte pappa, han är bara fly förbannad på allt och alla. Två utbrott har han fått idag. Det bästa med honom är iallafall att han inte är sur så länge.

Skriver sen.

Den som väntar på någonting gott..

Syskonkvällen var jättetrevlig. Vi älskar varandra vi syskon. Det är bra det.

Idag vaknade jag, åt lite frukost, sen har jag städat heeela dagen. Inte lite heller. Vi har gjort allt som man sagt så länge att man ska göra men inte gjort. Så nu ser det ut som en riktigt rum. Nästan iallafall. Men det känns jättebra att vi har fått ordning på skiten nu.

Imorgon har jag en lektion, sen kommer min Max hit och dagen efter det är det kryssningsdags. Jag kan inte riktigt sluta längta. Det ska bli så vansinnigt roligt. Jag vill åka nu! NU!

Men den som väntar på någonting gott..

Syskonkväll.

Kladdkaka utan vetemjöl? Går det? Om man inte har vetemjöl, kan man ta någonting annat då? Eller får jag bara hälla i henne smet utan vetemjöl? Konstigt. Snacka om att jag har stora problem. Pappa tog med sig mjölet när han gick till sin flickvän och nu har vi inget hemma. 

Maten blev iallafall god. Och jag har kommit på att jag verkligen inte kan göra lagom mycket mat. Antingen blir det alldeles för mycket eller så blir det för lite. Men det gör ingenting när det är för mycket potatis för då kan man äta stekt potatis till lunch dagen efter. Och det gillar jag. Så imorgon när jag är ledig ska jag äta stekt potatis med någonting gott till.

Ibland funderar jag på om du någonsin älskade oss. Det kändes så då. Men nu, när man fattar vad det var som pågick så känns det inte ens som att jag känner dig. Du är inte samma människa längre.

Om en stund drar vi igång våran syskonkväll och då kommer jag förmodligen inte skriva någonting mer förns imorgon, eller om jag klämmer in någonting innan jag går och lägger mig. Men det får tiden avgöra. Jag är iallafall jättetrött och har jätteont i nacken.

Nej, nu ska jag göra klart det sista, sen ska jag göra någonting med mina syskon.

61 cm, är det verkligen möjligt?

Just nu sitter jag och tittar på när min syster mäter sina kroppsdelar. Jag kan ju säga att hennes midja är 61 cm. Snacka om att hon har tynat bort.
Just därför ska jag gå och göra mat, sen ska jag göra en kladdkaka. Gissa om min syster ska få äta upp hela själv eller?:P Senare ska vi ha en syskonkväll.

Imorgon är det måndag, då är jag ledig. Sen är det tisdag och då har jag skola. Sen smäller det. Då blir det kryssning. Jag ser fram emot det som bara den. Det jag ser fram emot mest är att jag och min Bibbi ska få umgås utanför de vanliga platserna vi brukar vara på. Det är faktiskt första gången. Men det ska bli så skönt med en liten minisemester. Vi har en egen hytt så det ska bli extra skönt att vi slipper sova med massor med andra människor i samma rum. Tex. nu när han har varit nere så har både Mickis och Denise varit här.

Gud så jag längtar. Känns som om jag vill sova hela dagen imorgon så att det kan bli tisdag för då är det bara en dag kvar.

Nu ska jag göda min syster.


Kryssning.

Max har varit här så jag har inte velat blogga så mycket. Jag vill ju spendera tiden med honom. Vi träffas så sällan.
Nu har han iallafall åkt hem. På onsdag ska vi på kryssning så vi kommer träffa varandra igen. Den här gången känns det inte riktigt lika jobbigt att han åkte, eftersom vi ska träffas snart igen.

Jag vill köpa någonting fint att ha på mig på kryssningen så att jag funderar på om jag ska ha en heldag inne i stan på onsdag. Men jag vill ju inte ha det själv så jag får försöka ragga upp någon som kan följa med mig. Annars får jag väl ha på mig någonting tråkigt, som vanligt. Jag ska iallafall försöka att inte köpa skor denna månad. Och jag menar verkligen försöka. Om jag inte lyckas ska jag straffa mig själv på något sätt.

Nej, nu ska jag gå ut och röka, sen ska jag nog städa och tvätta lite.

Ring igen.

Nu blir det yatzy! Sen ska vi nog gå och lägga oss eller titta på en film eller serie eller någonting. Vi får se hur det blir.

Om jag orkar och kommer ihåg kan jag skriva lite senare.

Sandra, jag har inga pengar på mobilen så om du vill får du gärna ringa mig. Jag svarade igår, men du la på precis när jag svarade. Men ring inte för sent för att jag ska upp tidigt imorgon. <3


Tv-spel och plugg.

Just nu sitter min syster och min pojkvän och spelar tv-spel. Det ser lite rolig ut, för min syster ser exakt lika engagerad ut nu som hon gjorde när vi var små.

Idag har jag varit i skolan och det börjar klarna upp lite mer på fronten angående att det ska vara super-duper-mycket svårare i B-kursen än i A-kursen. Men jag känner att jag kommer vara helt galen när det närmar sig inlämning av fördjupningsuppgiften. Eftersom jag fick bra betyg i A-kursen vill jag ju inte få sämre nu.

Haha, jag loggade in nu på bloggen och hade fått en fin kommentar på det tidigare inlägget. Den som vill veta vad det står kan gå in och läsa. Jag vet iallafall vem det var som skrev den. Det känns lite roligt att någon reagerar så starkt på någonting som personen själv har förvållat.
"Man blir behandlad som man behandlar andra" skriver presonen i fråga.
Ja, det kanske DU skulle tänkt på lite tidigare. Men det är bra att du lärt dig det nu, då kanske du inte blir av med fler personer i din närhet. Lycka till!

Imorgon har jag företagsekonomi, första lektionen på B-kursen, det känns lite skönt och lite jobbigt. Det sköna är att jag har någonting att göra imorgon, liksom en anledning att inte sova halva dagen, det jobbiga är att jag tycker att lektionerna blir så röriga. Det känns lite oseriöst. Lärarens utlärningstekniker är inte riktigt som de andra lärarna på komvux. När man har lektion med honom svävar han lätt iväg på saker som jag kanske inte riktigt tycker har med saken att göra. Men det är tur att jag kan läsa mig till svaren.

Nu ska jag nog gosa med min pojkvän och syster, sen ska jag fråga om någon vill spela yatzy med mig.

Skriver nog senare.

Jag blev utmanad.


Jag blev utmanad av Trixie!

Regler:
1. Länka till den som har taggat dig
2. Berätta sju sanningar om dig själv
3. Utmana sju personer i slutet av ditt inlägg
4. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så att de vet om utmaningen
_______________________________________


 1. Jag tittar alltid med ena ögat när jag tvättar av mig mitt smink, alltså tvättar ett lga i taget.

2. Jag vill klippa av mig mitt hår men jag är för rädd att jag ska ångra mig, jag känner att mitt hår är min identitet.

3. När jag har druckit för mycket pratar jag bara med konsonanter. Eller ca 80% av vokalerna försvinner.

4. Jag har ingen mamma längre.

5. Min farmor var min bästa vän.

6. Jag hatar att gå på bio.

7. Min högsta önskan är att bli mamma. En bra sådan.


Fisen, Sandra, Michaela, Blerta, Amy, Sofie och Shanna.

Sandra, min Sandra.

Förlåt för den dåliga uppdateringen den senaste tiden, men det är ganska mycket som händer just nu. Vad det är kan/vill jag inte riktigt gå in på för att det är saker som jag inte vill ta upp innan allt är klart.

Men iallafall så har jag varit på första psykologi B lektionen idag. Jag trodde inte att det skulle vara så stor skillnad på A och B kursen, men som det verkar vara hittills är det väldigt stor skillnad, men jag hoppas att jag kommer få lite mer klarhet i det hela när vi kommit in i det lite mer.

Efter skolan åkte jag iallafall hem och lagade mat. Sen åt jag och nu sitter jag här.

Egentligen skulle jag fixa mina naglar idag, men hon som jag brukar göra naglarna hos ligger på akuten. Hoppas att hon mår bra. Hennes kompis sa att det inte var någon fara men att hon hade väldigt ont. Krya på dig gumman.

Om en stund ska iallafall jag och min nyinflyttade lillasyster gå ut på en promenad.
Jag köpte ett par skor just i det syftet förra månaden, men jag får skavsår av dom så att jag kan inte använda dom. Det värsta är att jag inte får det på de ställen man brukar få skavsår på. Alltså inte dom ställen som man är van vid och lärt sig att leva med, utan jag får det på fotknölen. Det är nämligen så att det är lite boxarinspirerad design på dessa skor så att det är ganska högt skaft (eller vad man ska kalla det för). Och där skaver det som bara den.

Just nu väntar jag samtal från min älskade kusin Sandra, sen är det promenaddags. Jag måste berätta att hon ringer mig hela tiden, men jag lyckas alltid vara upptagen just då så att jag kan inte prata. Och jag känner mig verkligen jättedum. Idag ringde hon t.ex. när jag pratade med Max i telefonen. När jag messasde henne satt hon och åt. Egentligen var planen att vi (jag och syster) skulle gå på promenad efter att jag pratat klart med Max, men jag vill inte att Sandra ska ringa till mig igen, och att jag ska säga "jag kan inte riktigt prata just nu, jag fryser om handen" igen, och att hon ska låta sådär ledsen när hon säger "okej, men vi hörs väl sen då, puss hej!" igen. Därför väntar jag tills hon ringer och går ut på promenad när vi har pratat klart.

Skriver sen och berättar hur det gick.


Snart hemåkning.

Jag är fortfarande hos A-K&N. Men fastnar här när man kommer hit, sen vill man inte åka hem.
Jag kan ju ge er en liten uppdatering när jag kommer hem sen, men just nu orkar jag inte det.

Iallafall så ska jag åka hem om ett litet tag och då ska vi möblera om hemma. Det är ju så att min älskde lillasyster har flyttat hem igen. Jättebra att hon kom ifrån den där skiten.

Nej, nu ska jag fortsätta vara social innan det är dags för hemfärd.

Skriver sen.

Hos A-K&N.

Nu är jag hos A-K&N. Alltid lika roligt. Snart kommer Mickis också. Jag försöker få A-K att festa med mig ikväll, men det går väl lite sisådär. Hon har iallafall sagt kanske.

Just nu tog hon med sig Tindra och gick till affären. Därför måste jag gå nu och kolla till Kevin.

Skriver nog sen, om jag inte glömmer bort. 

Vill man vara fin får man lida pin.

Nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå så att jag kan åka till A-K&N. Jag ska dit och lite senare kommer Mickis också. vi får väl se vart det landar idag. ;)

Nej, nu ska jag plocka lite innan det är dags att gå till bussen. Vad ska jag ha för skor på mig? VIll ju att det ska vara vår så att jag kan ha på mig fina skor, men det är ju inte det. Kanske kan ta på mig fina skor iallafall. Får frysa lite om fötterna. Vill man vara fin får man lida pin.

Party någon?

Nu är jag hemma från skolan och provet gick överraskande bra. Trodde inte efter gårdagens "pluggande" att det skulle gå så bra som det gjorde. Men jag tror att jag pluggade på exakt de saker som var med på provet. Som jag sa så valde jag att gå lite djupare på vissa saker. Jag brukar alltid välja fel saker när jag tänker så, men inte denna gång. Det kändes riktigt bra faktiskt.

Efter skolan åkte iallafall jag och Anna till Jakobsberg. Hon skulle köpa en födelsedagspresent. Vi tog en kaffe också sen åkte vi tillbaka hemåt. I bilen på väg hem bestämde vi att vi skulle gå på "Allsång på skansen" i sommar. Jag fick värsta vårkänslorna och blev partysugen som en liten.. jag vet inte vad.
Så idag vill jag styra upp någonting roligt. Vad vet jag inte ännu, om någon vill följa med vet jag inte heller, men om det inte är någon som vill partaja med mig idag så ska jag nog partaja hemma själv. Dansa på vardagsrumsgolvet med hundarna.
Det ska bli roligt. 

Nej nu ska jag nog äta lite lunch. Skriver sen.

Godnatt!

Nu har jag pluggat, pluggat och pluggat. Det känns nästan som att ögonen ska trilla ur skallen på mig. Men det kommer dom nog inte göra. Jag kan iallafall det mesta, men inte djupgående. Utan jag har mest skrapat på ytan, sen har jag gått djupare in på saker som jag tror är lite viktigare.

Det kommer nog gå bra.

Nu ska jag iallafall lägga mig och somna till ett avsnitt av scrubs.

Godnatt och sov gott. Glöm inte att vara försiktiga idag, det är fredagen den trettonde.

Jag ska bara..

Jag skulle sätta igång med pluggandet, men jag skulle bara.. sen skulle jag bara.. sen fick jag ju inte glömma..
Men nu är jag klar med allt. Kollat alla sidor på internet, pratat med Max, varit ute och rökt. osv.

Nu ska jag bara (haha, jag slutar aldrig) gå på toaletten sen ska jag nog stänga av datorn ett tag tror jag. Telefonen också för den delen. Sen är det verkligen pluggdags. Jag kan inte skjuta upp det mer.

Fan också, jag har ju lovat Tim att jag ska klippa honom. Får väl plugga efter det.


Varför? Bara varför?

Jag blir så trött på dig. Jag fattar inte vad det är du håller på med. Det känns som om du vill förstöra med flit. Denna gång har jag nog rätt, tror inte på hjärnspöken i det här fallet.
Varför håller du på? Är det någonting du gillar? Håller du på för att jag ska tröttna eller?
Lägg av! Det räcker så.

God pulversås?

Just nu sitter jag i sängen och är nyduschad, mätt och ska plugga lite till. Egentligen orkar jag inte, men jag vet att jag måste. Men innan jag gör det tänkte jag unna mig lite bloggtid. Läser och skriver lite. Sen är det bara att återgå till det roliga pluggandet.

Till middag åt vi någon stek som Gunilla gjort (jättegod), potatis och gräddsås. Egentligen brukar jag verkligen inte alls tycka om pulversåser och var väldigt skeptisk och snål när jag hällde på sås på maten, men den var faktiskt riktigt god. Inte lika god som riktig hemmagjord gräddsås, men det var lätt den godaste pulvertsåsen jag ätit. Sen var det också riktigt skönt att för en gångs skull inte behöva göra maten själv.

Nej, nu är det väl dags att dyka ner i boken.

Skriver sen.

Sjuk+plugg=belöningsbad.

Igår krånglade det jättemycket när jag skulle logga in på bloggen. Så jag gav upp.

Jag är lite småsjuk nu. Och det värsta av allt är att jag har ett prov imorgon. På komvux har vi bara ett prov per ämne. Eller iallafall när det är 50 poängskurser. Så imorgon ska jag skriva det provet som kommer sätta mitt betyg i Företagsekonomi A.

Nästan vecka börjar Företagsekonomi B och Psykologi B.
Psykologi B ser jag fram emot jättemycket. Det ska bli så skönt att få plugga psykologi igen.

Idag har jag två saker planerade. Först och främst ska jag plugga. Sen ska jag ta mig ett belöningsbad. Efter det ska jag fortsätta plugga lite till.

Nu är det dags att sätta igång.

Skriver sen.

Plugg och promenad.

Nu har jag och varit ute på två promenader idag. Känns skönt att röra lite på sig. Det är alltid skönast när man kommer hem och vet att man gjort någonting.

Nu vet jag inte vad jag ska göra fram tills jag och Anna ska gå ut med hundarna, men jag tror att jag skulle behöva plugga lite. Jag har ju prov på fredag. Tror att jag ska läsa lite bloggar nu, sen ska jag plugga lite.

Hörs sen.


Promenader.

Idag när jag kom hem från skolan rann tiden iväg. Jag kom hem runt fytatiden. Jag gjorde verkligen ingenting. Jag kan helt ärligt säga att jag inte kommer ihåg vad jag gjort. Jag vet att jag satt en stund vid datorn, jag kanske satt där hela tiden?
Iallafall så ville Anna komma hit och dricka te. Jag tror att hon ville dricka te istället för kaffe för att kaffet alltid blir skitäckligt. Tror att det beror på våran kaffebryggare men jag är inte säker, det kanske bara är jag som totalt tappat mina kaffekunskaper.:P

Jag och Mickis gick iallafall ut på en promenad när Anna hade gått.
Imorgon ska jag gå ut på promenad med Mickis på morgonen, sen runt tiotiden ska jag gå ut på promenad med Anna. Sen någon gång på eftermiddagen ska jag gå ut med Anna igen. Det gillar jag. När det är full fart.

Nu ska jag iallafall gå ut på balkongen och röka min nattcigg, sen ska jag sova.

Godnatt!


Skolan slut.

Nu sitter jag i skolan och väntar på Anna. Min lektion är slut. På fredag har jag prov i företagsekonomi A. Jag tycker att bokföringen är rolig. Det kommer nog gå bra. Nu kommer hon snart. Skriver sen.

Sovdags.

Nu är det dags för mig att sova. Imorgon ska jag till skolan och jag är vaken lite väl sent. Godnatt!

Sj=skit.

Nu är Helena här, just nu tvättar hon håret och snart ska jag klippa henne.

Jag måste få klaga lite på Sj. Det är nämligen så att min föräldrar har varit skilda sedan tidernas begynnelse, typ. Och när vi var små åkte vi alltid bil mellan mamma och pappa.
När vi sen blev lite äldre fick vi börja åka tåg. Och när jag sen blev så pass gammal att jag själv fick boka biljetten så brukade jag alltid preliminärboka för att sen betala när jag hämtade ut biljetten, eftersom att jag inte hade tillgång till mina föräldrars kontokort. 
Så har det varit i flera flera år. Alltså sen jag var ungefär 12-13 år.
Men nu minsann, är det så att dom har ändrat på allt det där.
Man kan inte längre preliminärboka någonting. Så om man inte har tillgång till sina föräldrars kontokort kan man alltså inte garantera en plats på tåget om man inte åker in ett par dagar innan avgång och köper på antingen pressbyrån eller centralstationen.

Jag skulle alltså boka en biljett åt min lillayster, eller rättare sagt preliminärboka en biljett, då min pappa inte är hemma. Men icke sa nicke. Det gick inte. Hon måste alltså åka in till centralstationen minst en timme innan avgång för att hinna köpa biljetten. Det tar typ 3 minuter i luckan men innan det är det en jävla kö. De resterande 57 minuterna är enbart väntan. Stackars syster. Jävla Sj.

Vårkänslor.

Goddagens allihopa. Nu sitter jag i sängen och har inte ens klivit upp ännu. Jag vaknade för kanske en kvart sen.
Pappa kom in på mitt rum och skulle släppa ut hundarna på baksidan och då insåg jag att det är strålande vackert väder ute. Just nu önskar jag att jag hade någon som jag kunde gå på en riktigt lång promenad med.
Det känns verkligen som vår. Jag har inte fått några vårkänslor iår förns nu. Och nu vill jag bara att sommaren ska komma.

Idag har jag enbart en klippning på planeringen. Sen ska jag gå ut på promenad ikväll. Jag vet inte med vem, men jag ska iallafall gå ut. Om jag så ska behöva ta med mig en hund. Min syster är iochförsig här så henne skulle jag kunna tvinga med om inte Mickis kommer hem.

Nej, nu måste jag gå på toaletten sen ska jag äta frunch.

Lämnad?

Nu har min Max åkt hem, lika jobbigt varje gång. Jag hatar att han måste åka, men idag var det inte riktigt så jobbigt som det kan vara vissa gånger. Dom gånger när han går från mig. Alltså när han åker kommunalt hemifrån mig. Då är det som jobbigast. Då är han här ena sekunden och allt är bra, sen går han. Borta. Det är så tyst och jag känner mig alltid så övergiven.
Idag skjutsade jag och pappa honom till Bålsta så följde jag med honom till bussen, då är det inte riktigt lika jobbigt. Jag hoppar in i bilen igen och åker hem. Visst är det också jobbigt, men inte alls på samma sätt som det är när han "lämnar" mig. 

Om en liten stund ska jag gå över till L och dricka en kopp kaffe, sen ska jag invänta Mickis. Vi ska ju åka och hämta hennes saker.

Min syster vaknade precis (!) så jag ska gå ut och röka med henne.

Mickis flyttar in.

Hej allihopa. Just nu sitter jag i sängen och väntar på att någon ska vakna så att jag kan äta frukost.

Har jag berättat att Mickis ska bo här i två veckor? Det ska bli jätteroligt. Hon åkte precis för att träna och lite sånt.

Idag ska jag bara försöka umgås så mycket jag bara kan med Max innan han åker hem. Man vet ju aldrig när vi träffas nästa gång.

Förrutom det ska jag nog åka in till stan och hämta Mickis saker idag. En lite roadtrip.

Jag kommer verkligen inte på någonting att skriva. Skriver sen när jag har någonting att skriva om.


Snart matkoma.

Igår var en riktigt fartfylld dag. Fullt upp hela dagen. När jag la mig för att sova var jag inte vaken länge alls. Jag tror att jag somnade på 3-4 minuter. Riktigt skönt.

Först var jag i skolan. Efter det åkte jag hem och då ville pappa ha sällskap i bilen när han skulle åka till firman och fixa någonting. Sen åkte vi och handlade. Efter det storstädade jag. Sen var det dags för matlagning och mitt upp i allt kom min syster hit. Efter maten gjorde jag inte så mycket, vi spelade lite yatzy och hade riktigt trevligt. Lite senare ringde mickis och ville komma över. Vi satt och skrattade och hade jättetrevligt ända tills det var dags för sängen. Sen tvärslocknade jag.

Mickis kommer tillbaka idag också. Jätteroligt.:) Just nu är hon på jobbet. Pappa tycker att hon ska flytta hit.

Just nu har pappa gjort en tacolasagne. Den blir alltid supergod och jag skulle bli riktigt förvånad om denna gång skulle vara ett undantag.

Jag kommer, som ni kanske märker, inte på någonting intressant att skriva om.

Nu ska jag iallafall invänta den goda maten sen planerar jag en rejäl matkoma.


Ännu mer finfrämmande.

Min kära, älskade och helt underbara vän Mickis som jag inte träffat på en hel evighet och lite till kommer hit om en liten stund. Och jag är överlycklig över att hon ska komma.
Hon ringde mig och frågade om hon fick sova här, det hade nämligen blivit lite missförstånd mellan henne och M. Hon hade ingenstans att ta vägen och då är det klart att jag ställer upp för en vän i nöd. Jag kan ju inte låta en av mina bästa vänner sova på en parkbänk liksom.

Så just nu njuter jag för fulla muggar av mitt finbesök. Eller rättare sagt mina finbesök. Inte bara Max, utan Denise också och som grädde på moset kommer Mickis också. Just nu är det bara underbara människor i mitt hem, alla är personer som jag älskar riktigt mycket och inte har träffat på jättelänge.

Lätt den bästa fredagsnatten på länge.<3

Storstädning och finfrämmande.

Jag har fortfarande ingen inspiration men jag tänkte försöka iallafall.

Max kom till mig igår och vi tittade på en dokumentär. Den var jätteintressant och handlade om att krisendomen bara är "fake" och att det var taget från gamla myter som funnits över 3500 år. Och om inte jag minns heelt fel så är det år 2009 nu. Alltså efter Jesus Kristus födelse. Jag tycker att det var jätteintressant eftersom jag själv inte tror på någonting sånt.

Idag skulle vi röja undan lite för att min syster skulle komma. Ni vet den där dagliga turen man tar med dammsugaren och disken man önskar att man hade diskat redan när man använt klart den.
Men idag fick jag ett riktigt städryck. Det känns jätteskönt eftersom att jag inte fått det på riktigt länge. Men idag fick jag det så jag möblerade om lite, bäddade rent i sängen, tvättade, rensat alla mina kläder, vikt ihop dom och organiserat i lådorna. Det är så skönt att jag har fixat fint. Och som vanligt säger man varenda gång att man inte ska låta det bli lika skitigt igen, vi får väl se hur länge det håller i sig.

Som sagt så kom min syster hit och nu ska jag nog vara lite social med henne och Max.

Jag fick ihop till ett inlägg iallafall.

Lusten?! Vart är du?

Jag har typ tappat lusten att blogga, finner ingen inspiration. Vart den tagit vägen vet jag inte, men den återkommer nog. Jag tror iallafall inte att det är någon som sitter och grinar över detta så det får jag glad över.

Nu ska jag hoppa ibn i duschen sen ska jag röra på mig.

Du.

Jag saknar dig. Jag vill prata med dig. Jag tänker på dig hela tiden och kan inte sluta. Jag vill att du ska vara här hos mig. Jag vill ha en kram av dig. Jag vill känna din kroppsvärme hos mig. Jag vill ligga bredvid dig och titta djupt in i dina ögon. Jag vill känna dig hålla om mig. Jag vill skratta med dig. Jag vill vara med dig. Jag vill ha ett liv med dig. Jag vill ha dig.

Nu då?

Jaha, vad ska jag göra nu då? Sova kanske? Sova låter bra. Jag ska sova. Godnatt.

Telfonen är tyst.

När ringer du?

Livet är som ett träd.

Jag ser det ungeför som att livet är ett träd. När man föds så är det inte riktigt en själv som bestämmer vem som ska bli ens föräldrar, hur graviditeten ska vara, om man får några skador eller sjukdomar osv. Och det för mig symboliserar rötterna i trädet.

När man sedan föds har man inte så mycket att säga till om i så tidig ålder, man tar inte alls många egna beslut. Ibland kan det vara så att man trotsar sina föräldrar och gör någonting av egen vilja. Detta symboliserar stammen. Trotsen mot sina föräldrar är för mig en gren eller liknande.

När man sen kommer upp i tonåren har man en miljon val kramför sig. Varje val du väljer tar in dig på en ny gren. Varje val du gör får dig närmare och närmare ditt potentiella öde. För varje val du gör kommer du närmare just din knopp som är ditt öde.

Jag tror definitivt på ödet och dessutom på den fria viljan. Jag tror dock att man har många alternativa öden och att man själv, på egen och andras hand väljer. Man väljer helt enkelt vilken knopp man till slut hamnar på.
T.ex. Du börjar högstadiet och första dagen umgås du med en jättetrevlig tjej som du tyvärr tycker är lite tråkig. Sen kommer mobbarna och mobbar dig för att du umgås med den snälla och trevliga men dock lite tråkiga personen.
Här har du ett val.
Väljer du den grenen med personen med gott inflytande på dig eller grenen med personen med dåligt inflytande på dig? Du kanske skulle börja knarka eller skolka eller någonting sådant om du valde mobbarna. Men du får känna dig som en av de coola.
Väljer du den snälla skötsamma tjejen kanske du får jättebra betyg och pluggar mycket och blir någonting stort.

Där har du ett val. Men även om du skulle välja ett val som du senare skulle ångra kan du aldrig gå tillbaka och välja om. Däremot kan du välja att göra rätt nästa gång. Eller välja att göra någonting annat som får dig att bli en "bättre" människa, eller iallafall in på en bättre väg. 
T.ex. Om du nu skulle ha hamnat i ett missbruk, då skulle du kunna försöka ta dig ur det och kanske hjälpa andra människor istället. Då kommer du automaiskt in på en bättre väg.

Det är vad jag stenhårt tror på.

Men om man en dag när man är på väg till sitt viktiga, hjärtliga, hjälpsamma öde bli överkörd av en buss som krossar dig totalt och gör dig till en liten kletig röra mitt i vägen? Ja då är det helt enkelt så att du har valt rätt väg men att någon annan puttade dig raka vägen till en knopp. Och det var inte av fri vilja.

Men jag tror ändå att det har med den fria viljan att göra, du kanske skulle gått hemifrån en minut tidigare eller senare. Men jag tror också att andra människor har en stor betydelse i dina val.

Men vad gör man då när man har ett val, ett val som kan bli fel vilket som? Jo, då får man kolla på valen och antalet goda knoppar längre fram.
Det värsta är bara att man kan hamna farligt nära en dålig knopp när man är på väg mot den knopp man tror passar en själv bäst. Då kan man riskera att hamna vid en dålig knopp iallafall. Eller så har man tur hela vägen.

Vad tror ni?


Hemma igen.

Nu har jag kommit hem från Avesta. Eller rättare sagt så gjorde jag det igår, men jag har inte orkat blogga någonting. Eftersom trixie inte har något internet så har jag inte bloggat någonting under helgen.

Idag vaknade jag och skulle till skolan. Jag messade Anna och frågade om hon skulle det, men det skulle hon inte så då gick inte jag heller. Jag behövde prata med någon och tyckte att hon var det perfekta offret.

Jag vill inte att det ska vara såhär, det är så orättvist. Vi förtjänar bättre än det här. Både du och jag. Varför?

Om ett tag ska jag, Anna och Iida eventuellt åka till stan, jag tror att det skulle vara bra. Jag vill inte bara vara hemma som det är just nu. Orkar inte riktigt berätta vad det är som hänt/händer men jag kanske gör det sen.

RSS 2.0