Soltorka=bloggflöde, solflöde=bloggtorka.

Nu sitter jag hemma och tycker egentligen att det är dags att sova, men jag MÅSTE bara läsa klart bloggen jag läser just nu, men sen är det definitivt dags att sova.

Jag bloggar nästan ingenting längre. Jag tror att det beror på det fina vädret, man kan ju inte sitta inne och sega sig när man kan vara ute i solen. Jag ber iallafall om ursäkt för det men tyvärr så tror jag inte att det kommer bli så stor förändring på det planet just nu.

Nu ska jag iallafall läsa klart och sen är det sovdags.

Vad är det som saknas?

Jag vet inte varför men av någon anledning fick jag en ångestattack när jag var ute på en promenad med Sandra. Eller "attack" låter så brutalt, typ som om jag ramlade runt på maken och inte fick någon luft. Men så var det inte. Jag fick bara en känsla av att någonting saknas. Det kan vara så att jag saknar härjarö och alla människor där. Det kan vara någonting annat. Det känns inte som om att jag skulle ha ångest över att jag saknar campingen med mina vänner. Det känns som någonting större. Jag känner igen den här känslan, så jävla väl. Jag har känt det förr men jag vet inte när. Jag vet att jag någon gång känt såhär tidigare, men jag kan inte sätta fingret på det. Det är skitjobbigt. Jag saknar någonting, men vad? Ja det vet inte jag. Det kanske känns bättre imorgon. Eller så gör det inte det. Det får jag helt enkelt vänta med att få veta. Men just nu känns allt värdelöst. Verkligen allt känns värdelöst. Egentligen ville jag berätta om roliga saker som hände på härjarö, men jag har verkligen ingen lust med det. Jag tar det en annan dag om det blir bättre då. Nu gäller det bara att jag lyckas ta reda på vad det är som saknas så jag kan fixa problemet.


Nu är jag hemma igen.

Ja, det är jag. Jag kom till Sanna idag vid tretiden ungefär. Då var det bestämt att alla skulle grilla lite. Pappa skulle skjutsa mig för att jag orkar inte bära på alla mina saker på bussen och tåget. Nu är jag iallafall hemma och det känns skönt och tråkigt på samma gång. Det jag kommer sakna mest är alla underbara människor som jag var där med. Fast de flesta av dom träffar jag ju ganska regelbundet iallafall, men det blir lite mer kvalitetstid när man bor åtta personer i en husvagn än om man träffas någon gång i veckan.
Om en halvtimme eller nåt kommer Sandra och Ticke hem. Jag har verkligen saknat dom som tusan!
Jag kan nog kanske lägga ut en bild eller två sen om någon av mina vänner är så snälla och skickar över dom.
Skriver sen.

Nu är vi på Härjarö.

Nu är jag på Hörjarö. Vi kom hit igår men jag orkade inte skriva någonting då. Vi har trevligt, tar det lugnt och bara umgås. Johannes kom precis och om ett tag kommer Amy också. Det är lite tråkigt bara att det regnar. Men vi kan ju ra roligt iallafall. :) Nu ska jag fortsätta vara social. Skriver nog sen om jag rkar. :)


Crank?

Nu sitter jag i köket och väntar på att Sandra ska bli klar i duscehen. Sen ska vi gå ut en stund med Ticke. Efter det funderar jag på om jag ska åka till bro. Skulle behöva fixa lite saker innan jag åker imorgon. Men det kanske min älskade lillebror kan ta med åt mig istället. :)

Igår var jag och Sandra ute och fixade och donade hela dagen. Sen gick vi hem och tittade på film. Vi tittade på "crank" eller vad den heter. Det är en film som jag vanligtvis inte skulle titta på, men jag gjorde det iallafall. Den var faktiskt riktigt bra, men jag hatade slutet. Jag tyckte att filmen var bra och så, men när jag såg slutet så tyckte jag bara att det var så jävla B. Om dom bara hade ett annat slut på filmen så skulle den definitivt vara en av mina favoriter. Det var action och humor blandat och jag skrattade riktigt mycket under filmen. Men om någon av er inte har sett den så tycker jag att ni ska göra det. Men se inte slutet. :P

Nej, nu ska jag sätta igång med sminkningen så jag kan bli klar någon gång. Skriver kanske sen-.


Minisemestern fixad och klar.

Jag ska med till härjarö! Det ska bli så jävla roligt. Jag längtar som bara den och det var faktiskt riktigt länge sen jag längtade så mycket som jag gör nu. Nu är ju klockan över tolv på natten så det är ju måndag idag, imorgon är det då alltså tisdag och sen är det onsdag och då ska vi åka. Det ska bli så skönt att bara få slappa och umgås med några av mina bästa vänner. Lite synd bara att inte alla mina bästa vänner följer med. Men jag får nöja mig med det jag får.
Jag vill bara åka nu. Nu, nu, NU! Men jag får vänta. Men jag längtar. Fom fan.


Fulla och glada Sandra!

Idag har jag suttit vid datorn nästan hela dagen, men jag har inte bloggat ännu. Det är ju konstigt.
Igår.. Ja. Sandra var rolig. Full var hon. Riktigt full. När vi kom hem satt hon och jag i köket och pratade lite. Sandra fick nog för sig att det var efterfest. C låg inne i sovrummet, jag satt mitt emot henne och det var helt nedsläckt. Sandra gick och hämtade en bacardi ur kylen. Sen satt hon mitt emot mig och skrek "Woooooohooo, woooooaaaah, woooowoooooowooooaaaahh, wiiiiihoooo" o.s.v. sen går hon fram till mig och ställer sig bakom mig, jag tittar upp på henne och då häller hon bacardi i mitt ansikte. I mina ögon.. Det sved kan jag tala om.Sen när hon säger förlåt häller hon ännu mer på mig, men då i mitt hår. Ja, hon fick i sig en hel del. Jag hade iallafall en jätterolig kväll. Min pappa var ute på krogen igår. Det var jättetrevligt. Pappa är verkligen en rolig liten prick när han väl sätter igång.

Nu sitter jag och fixar mig iordning och ska snart gå ut, jag har ännu inte bestämt mig för hur jag ska göra men jag vet att jag ska till mp iallafall. Crossfire spelar där ikväll så det ska bli jätteroligt. Det kommer vara sjukt mycket folk ute.
Nu ska jag fixa mig klart, sen ska jag nog röra mig neråt. :)

Jag hoppas att ni alla får en riktigt trevlig kväll. :)

Härjarö!

Det blir så att jag åker till Härjarö med tjejerna iallafall. Yey! Jag lämgtar som fan. Hoppas bara att vi har tur med vädret. Jag tittar in på SMHIs sida lite då och då och det ser faktiskt ut som att vi kanske skulle kunna få ganska fint väder.

Ikväll blir det utgång. Jag ska dansa tills jag är helt genomsvettig. Det kan jag lova er. Men just nu måste jag hoppa in i duschen. Får inte lukta usch, måste stå högt i kurs. Haha.


Jag vill.

Det finns någonting som irriterar mig. Någonting som är jättejobbigt. På midsommar ska mina tjejer åka till härjarö. Jag vill också följa med, men jag har inte några pengar. Och det känns jättetrist. Jag har fått betala dubbelt så mycket i hyra den här månaden än vad jag brukar göra vanligtvis. Och jag är så fattig att jag inte äger en endaste liten krona. Skittråkigt. Men det är så det är. Jag vill verkligen följa med dom, det skulle verkligen vara superroligt, men jag kan inte. "Låna pengar av någon" får jag höra ganska ofta. Men om jag gör det kommer jag sitta i exakt samma situation nästa månad. Och det är ju inte heller bra. Jag vill, men jag kan verkligen inte. Tråkigt nog.

Dagen efter kvällen innan.

Igår var det jätteroligt. Meningen var att vi alla skulle ut på krogen, men det var så roligt på mottagningen så vi stannade  här. Det blev inte så jättesent med tanke på att Jennifer började festa tidigt på morgonen. Men roligt var det.

Just nu sitter jag i soffan och  dricker kaffe och skriver från en pytteliten dator. Den är jättesöt.
Nu ska jag fortsätta vara social med dom andra, skriver kanske senare.


Konstig dröm.

God morgon. Nu är jag klar och ska snart röra mig ner mot tåget. Jag drömde en jättekonstig dröm inatt. Det var riktig nostalgi i drömmen, men jag har inga minnen av det när jag är vaken. I drömmen visste jag exakt vad det var jag såg och kände, jag kände igen saker och hade t.o.m. namn på saker och ting, men nu när jag är vaken har jag ingen aning om vad det är som jag jag trodde att jag visste. Någon som fattar? Min ursäkt för om ni inte gör det är att jag inte varit vaken så länge.

Jag har en underlig känsla i magen. Om det är positivt eller inte vet jag inte ännu, men det lär jag ju märka.
Lite trist känns det att jag vaknar och har lite ont i halsen. Men det kanske går över.

Nej, nu måste jag borsta mina tänder, sen ska jag gå till tåget. Jag kanske skriver sen om jag hinner och kommer ihåg.

En underbar dag.

Borstsa håret. Ja det är någonting som jag praktiskt taget aldrig brukar göra. Idag gjorde jag det för första gången sen jag klippte håret. Innan det, förrutom när jag klippte det, så var det kanske ett par månader sen jag gjorde det. Och jag måste bara säga att det är sjukt lätt att borsta håret när man har kort hår. Det gör inte ont, det finns inga tovor, det är bara att dra igenom borsten och vips så är det klart.

Ibland känns allt bara så himla bra. Idag hade jag ett problem när jag gick hemifrån. Ett ganska stort problem. Sen stöter man på rätt person på gatan och problemet är helt plötsligt som bortblåst. Det är helt underbart. Jag känner verkligen att vissa personer kan man lita på och dom är verkligen guld värda. Jag bara älskar mitt liv just nu. Det enda som känns lite tråkigt är att jag måste kliva upp jättetidigt imorgon, men det gör ingenting när allt har varit så himla bra idag. Till råga på allt så har Ticke varit helt underbar idag. Jag verkligen älskar mitt liv idag. Tack mamma och pappa för att ni skapade mig.<3

Förresten, på tal om mamma. Jag har tyvärr inte hunnit ringa dig idag heller, kommer nog inte hinna imorgon, men jag kan skicka mess till dig imorgon, om inte du vill ringa upp mig såklart. Förlåt, men jag kan berätta när vi pratar.<3

Imorgon har jag fullt upp. Minst sagt. Jag ska till skolan imorgon. Jag börjar 08.30. Jag vet inte när jag slutar, men jag vet att jag ska vara på J´s studentmottagning senast 15.00. Innan det ska jag hinna plocka upp ett par skor, jag orkar inte gå i mina 12:or imorgon. Sen får vi se vart kvällen landar.

Nu ska jag läsa min favoritblogg medans jag röker en cigg, sen ska jag sova. Godnatt!

Brukar du få sova på soffan ibland?

Oj, vad klockan är mycket. Men det är så det blir ibland. Idag har jag varit barnvakt åt Ticke (som vanligt), sen gick jag Sandra, C och Ticke på en promenad. I tre och en halv timme. Det var en riktigt skön promenad.

Inatt sov jag på soffan. Haha!

Nu är det dags för sista ciggen, sen ska jag sova.

Grattis Amy!

Som jag skrev så tog tjejerna studenten igår. Jag, Sandra och Ticke åkte till skolan och mötte upp min syster, hon skulle ju också titta på utspringet. Väl där så fick vi vänta ett tag och sen när alla sprang ut så såg jag ingenting. Inte ett skit. Men tjejerna hittade oss och vi kramades och pratade en liten stund. Sen skulle dom åka bil (ingen i deras klass ville åka flak). Då åkte alla som var där hem till sanna där det bjöds på smörgåstårta, rostbiff, potatissallad och "vanlig" sallad. Vi åt lite, och sen kom Sanna hem. Vi satt och drack och hade trevligt tills det var dags att röra oss mot mp. Väl framme på mp så satt vi och drack och skrev i allas mössor och pratade och skrattade. Efter ett par shots och cider var det dansgolvet som gällde. Vi dansade och hade det jättetrevligt. Det var en jättebra kväll.

Idag fyller Amy 19 år så nu är det bara ett år kvar tills hon kan joina mig på systemet. Grattis Amy.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Jag fryser. Skriver kanske sen.


Stressad.

Ja, då var det dagen som mina tjejer ska ta studenten på. Jag känner mig sjukt stressad så jag skriver sen när jag är klar om jag har lite tid över då.

Grinar igen.

Jag har en cigg i handen, nu grinar jag av glädje.

Jag grinar.

Jag tror att jag dör. På riktigt nu gör jag det. Jag ringde precis Sandra för att fråga vart hon var eftersom att hon inte kommit hem ännu. Och hon måste gå tillbaka till jobbet för att några nycklar är borta. Det är nu jag verkligen känner hur beroende jag är av cigaretter. Jag sitter och grinar. Det rinner vätska från mina ögon för att jag inte har en cigarett i handen. Det är helt sjukt. Jag orkar inte mer.

Det funkade inte.

Tiden gick inte snabbare. Gud, snart dör jag! På riktigt.

Grattis till alla som tar studenten idag.

Just nu är det inte alls lång tid kvar tills Sandra kommer hem. Det innebär att då kan jag röka en cigarett. Jag ska fan röka två på en gång. Bara för att det kommer vara dom godaste cigaretterna jag någonsin rökt i hela mitt liv. Jag blir lite irriterad på min dåliga framförhållning. Om jag hade haft lite bättre framförhållning hade jag kunnat tänka på att jag skulle köpa cigg innan Ticke somnade. Jag kan ju inte gå någonstans om Ticke sover.

Förresten, stort grattis till mina tjejer som tar studenten idag. Klockan är ju efter tolv så det är idag dom tar studenten. Jag ska på deras utspring imorgon klockan ett sen ska jag på Sannas mottagning klockan tre. Jag ser fram emot morgondagen som bara den. Det ska bli så jävla roligt. Vi kommer ha så förbannat kul.

Nu ska jag läsa lite bloggar och hoppas på att tiden går fortare om man läser bloggar.


Röksugen.

Jag har inte några cigaretter och det stör mig. Jag äter hela tiden för att inte känna att jag är rökugen. Vilket gör att jag blir ännu mer rökugen. Nu vill jag att frugan kommer hem så att jag kan få en cigg av henne. Jag kan inte tänka på någonting annat än cigaretter.

VIlket som så sitter jag och tittar på sex and the city. Det är så bra, men jag gillar de lite nyare avsnitten mer än de gamla.

Nu tog maten slut också. Vad ska jag göra nu då? :P

Sega dag, varför tar du inte slut för?

Just nu sitter jag och segar mig. Det var en jättetrelig kväll igår. Idag är jag riktigt seg och så. Jag har iallafall städat rummet och gjort lite andra små nödvändiga saker. Så det är ju bra. Men helst av allt skulle jag bara vilja ligga i sängen och sega mig hela dagen, men det går ju inte. Jag tror inte att Ticke skulle uppskatta det så värst mycket.

Jag tänkte iallafall sätta mig och titta lite på tv en stund. Så jag skriver väl sen igen.

Gunga.

Nu är jag i jakan igen. Ticke ska titta på film och jag ska städa lite, sen ska jag ner till centurm och uträtta några ärenden. Sen ska vi väl hem och äta lite middag. Sen någon gång på kvällen borde han somna och då ska jag och Fis fixa oss iordning för att sen gå ut och festa. :)

Just nu sitter Ticke och skriker att han vill gå ut och bada, såde jag och Fis säger att det inte är tillräckligt varmt ute och då säger han att han vill gunga, så det ska vi göra sen.

Nu ska jag sätta på mig mitt ansikte lite snabbt sen går vi ut och leker. Skriver sen.

Inatt jag drömde något som jag aldrig dröm förut..

Jag drömde en riktigt konstig dröm inatt. Jag drömde att vi skulle ut och fira att tjejerna tar studenten. Vi skulle till Kickis inne i stan, av alla ställen, men det låg i en källare. Det såg helt annorlunda ut i drömmen alltså det var ett helt annat ställe. Väl där så försvinner alla mina vänner. Jag står i baren och frågar om jag får beställa även fast Sandra har mina pengar och att jag skulle betala sen. Det gick bra. Jag beställer en cider och en shot. Jag ville ha en sexa, och jag betalade för en sexa, men jag fick typ en liten skvätt på botten. Runt mig står det massor av människor som tackar mig för saker och ting och jag fattade ingenting.
Efter en stund ringde jag till Sandra för att fråga vart hon hade tagit vägen. Men hon svarade inte så jag bestämde mig för att gå ut och leta efter henne. Innan jag går frågar jag hur mycket det är jag ska betala. Först hittade dom inte kvittot och dom hade glömt bort att skriva upp så dom letar t.o.m. i papperskorgen. Sen hittar jag kvittot bland mina pengar för att jag antaglingen hade betalat fast ändå inte(?), jag var ju fortfarande skyldig dom pengar. Dom kollade på kvittot och jag skulle batala dom 771 kr. Då insåg jag att alla människor tackade ju mig för att dom trodde att jag bjöd dom. Jag går ut för att leta erfter Sandra för att hon ska ge mig mina pengar och låna ut pengar till mig så att jag kan betala. Jag var helt knäckt och grinade. När jag hittar Sandra bryr hon sig inte om att jag var ledsen och hon frågade inte varför eller någonting, hon pratade bara om en kille som hon hade pökat med inne på McDonaldstoaletten. Och jag knuffar in henne i en gränd och ställer mig på knän och ber på mina bara knän om att hon ska lyssna på mig. Jag säger att jag måste få låna pengar av henne. Men hon skulle tydligen äta. Då sa jag till henne att jag inte behövde låna alla hennes pengar. "Men du fattar ju inte att jag ska åka utomands och äta" svarade hon. Efter mycket om och men så fick jag iallafall låna pengar av henne så att jag kunde betala tillbaka pengarna. Men hon hade rullat ihop dom till små kapslar. Jag la alla kapslarna i bh:n och gick tillbaka för att betala. När jag kommer fram ochska betala har jag av någon väldigt märklig anledning andra kapslar i min bh. Dom var gröna och lika stora som pengarkapslarna. Så när jag står där och ska sortera upp vilka kapskar som är pengar och vilka som inte är det vad tror ni händer då? Jo, jag vaknar och ligger med ena handen innanför nattlinnet och gräver mig på tutten, den andra handen håller jag kupad rakt upp i luften. Jag kände mig lite puckad när jag insåg att det bara var en dröm.
Men jag slapp skulden iallafall.

Fisen och jag ska festa imorgon.

Nej, det blev inte bättre. Men men, jag är typ van nu så det gör ingenting. Jag ska förresten flytta. Till Sandra. Min blivande fru. Det ska bli så skönt. Mamma, mamma och barn. När jag flyttat kan vi ju lyssna på musik i Sandras dator så då är det inte några problem.
Om ett tag ska jag sova, jag känner att jag har haft fullt upp hela dagen och det brukar innebära att jag somnar så gott på kvällarna.

Idag har jag inte gjort mycket annat än att möblera om och städa. Sen tittade jag ju såklart på Desperate housewives också. Måste bara säga att detta inte var ett av de bättre som spelats in. Lite tråkigt faktiskt. Men det kan ju aldrig vara dåligt så det är ju iallafall bra.'

Förresten jag får inte glömma bort att berätta att jag och min syster ska ut och festa imorgon. Min syster ska ut på krogen för första gången imorgon. Det ska bli så roligt och jag längtar verkligen.
Just nu är jag i Bro och imorgon ska jag åka tillbaka till jakan, jag ska vara barnvakt åt Ticke och sen ska jag och syster ut. Min farbror var så snäll så han ska ta Ticke imorgon när han har somnat. Då är det inte speciellt mycket att göra förrutom om han skulle vakna. Då är det bara att ge honom lite varm mjölk eller nappen eller vad det är för någonting han kan tänkas vilja ha. Såklart ska vi till Pergola, imorgon är det karaoke och jag vill att Sandra ska sluta tidigare imorgon så att vi kan festa tillsammans när Fis ska ut för första gången. Annars får jag och Fis festa ensamma, men det ska nog inte vara några problem.

Nej, nu ska jag röka. Skriver sen om jag inte hinner somna.

Kära dator.

Min dator lät! Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag vill att datorn ska funka igen. Än är inte hoppet ute. Jag ringer Max. Skriver sen.

Vilken typ av relation har jag och Sandra egentligen?

Jag sitter just nu och skrattar åt att jag hörde Sandra sitta och skratta för sig själv inne i badet.
På tal om Sandra så måste jag bara berätta att det är ganska många människor som tror att jag och Sandra är ett par. Vilket är väldigt komiskt med tanke på att vi är kusiner för det första, sen är vi även jättebra vänner också. Men vilket som så kan jag faktiskt förstå att folk tror det. Vi brukar ofta kalla varadra för älskling, folk ser oss ganska ofta (läs: alltid) tillsammans, vi pussas och kramas väldigt mycket när vi är ute och festar tillsammans. Så att jag kan faktiskt förstå folk. Och jag kan inte klandra dom heller, så varenda gång det är någon som frågar så blir jag så full i skratt.
Men saken är den att jag och Sandra kan göra sånt för att vi har en så pass bra relation. Vänskapsrelation. Ingenting annat. Men det är alltid lika roligt. Haha.

Idag har jag varit ute nästan hela dagen och jag har fått färg på min kropp, mest på axlarna. Där har jag tyvärr bränt mig lite, men det är ingenting jag grämer mig över, det gör ju inte ont så det är ingen fara. Vilket som så är det så härligt med sol och det är någonting jag verkligen älskar med Sverige. Det är oftast så himla dåligt väder så att när det väl är fint så uppskattar man verkligen det.

Nu ska jag snart hoppa in i badet. Och om jag kommer ihåg och har tid och lust så kan jag skriva ett par rader efter det.

RSS 2.0