En smart lösning på ett i-landsproblem.

När vi var i bro upptäckte jag att det var en kvart kvar tills affären i stäket stängde. Zacke packar snabbt in däcken i förrådet medans jag packade in sakerna som vi skulle ha med oss in i bilen. Snabbt som attan åker vi till stäket och hinner in precis lagom innan dom stänger. Väl framme så handlar vi i typ 20 minuter. När vi står i kassan frågar Zacke om vi ska titta på Hulken när vi kommer hem. Då kom jag på det! Desperate Housewives! Jag hade helt och hållet glömt bort det. Klockan var då tio över nio. När klockan var kvart över nio rullade vi in på pakeringen. Zacke stannade franför porten och sa åt mig att jag ska springa upp och titta på Desperate Housewives. Han var så snäll och lät mig titta på tv medans han plockade ut allt från bilen. GulligZacke! Eller förlåt jag menar TuffingZacke. =P

Rubrik.

Hej hej!

Igår var jag så himlans trött så att så fort jag la huvudet på kudden (Z:s arm) så somnade jag. Jag somnade runt kvart över nio. Så tidigt har inte jag somnat på flera flera år. Eller iallafall inte om jag inte har varit vaken hela natten innan.

Idag har jag gjort ganska mycket saker, fast det känns inte som om jag har gjort någonting alls. Jag vet inte varför men det känns som om denna dag har varit allt annat än effektiv. Jaja, det blir väl så ibland.

Z är på sitt nya jobb nu och jag undrar verkligen hur det går för honom. Jag hoppas att det går bra och att han slutar snart så att jag kan få pussas och kramas med honom.

Jag vill också ha ett jobb, men det är ingen som vill ha mig. =( Jag har skickat både mail och ringt till massor av ställen men det är ingen som hör av sig fast dom säger att dom ska göra det och det stör mig. Då kan dom lika gärna säga: "Vi hör inte av oss". Då vet man iallafall. Jag blir så less på att höra att alla ska höra av sig hela tiden men det är inte någon som gör det.

Nu ska jag klä på mig någonting. Här kan man ju inte sitta hela dagen.

Sov gott!

Tjabba, tjena, hallå! =)
Just nu sitter jag och ska bara kolla facebook innan det är dags för sängen. Är så sjukt trött. Imorgon ska Z börja på sitt nya jobb och han ska vara i Enköping klockan 07.00 imorgon. Därför ska vi kliva upp klockan 05.50 imorgonbitti. Inte det trevligaste, men är man trött så tidigt som nio på kvällen så ska det nog inte vara några svårigheter alls.

Godnatt och sov gott!

P.s Jag fick en förfrågan från min mamma om att hon vill att jag ska lägga ut bilder. Men jag har ingen kamera att ta bilder med så det går tyvärr inte. D.s.


Shoeshopping!

Just nu sitter jag hos Sanna och har precis ätit lite mat. Om ett tag kommer Z och hämtar mig. Men innan dess ska jag klippa Minna, Sannas mamma.

Idag har jag lekt med Ticke. Vi åkte till Väsby där jag köpte två par jätttefina skor. Ett par stövlar och ett par pumps. Det var verkligen på tiden att jag utökade min skogarderob. Jag har nämligen inte gjort det på ca 4-5 månader och så lång tid har det nog aldrig tagit förr. Jag tänkte att jag skulle träffa P och hans son när jag ändå var i krokarna men det gick inte.

Jag är förkyld och det är jättejobbigt. Speciellt för att jag alltid får så himlans ont i halsen.
Men nu ska jag klippa Minna så det hinns med.

Puss och kram.

Ögonsveda.

Jag sitter just nu och väntar på att Z ska komma och plocka upp mig. Medans jag gör det så tittar jag på när Sandra lagar mat och dukar bordet. Jag blir lite hungrig faktiskt när jag känner hur gott maten luktar. Kanske ska äta någonting sen. Jag tror att det är en bra idé.
Sandra såg till att brandlarmet gick igång. Hon lämnade ugnsluckan öppen lite för känge. Så nu svider det i mina ögon.

Jag vill kramas med dig. Och pussa på dig. Och kramas med dig. Och pussa på dig. <3

Idag fick jag värsta mamma-cravings. Så jag ringde henne, men sen kom jag på att hon skulle ju till Thailand så jag gick in på hennes blogg och tittade. Hon har inte åkt till Thailand ännu, så jag skickade ett sms till henne och hon ringde upp mig. Skönt att prata med mamma när man saknar henne.

Nu ska jag flytta på mig för att det är matdags här. Hejdå så länge.

Kär!

Jag är så kär! Fy bubblan vad jag har fallit. Som en sten. Pladask liksom. Jag är så kär!


Jahaja..

Jahaja, nu blev det visst såhär. Det känns.. bra. Riktigt jävla bra. Faktiskt.


RSS 2.0