Lålah (hjärta) Kålah.

Hej alla. Idag har varit en riktigt kämpig dag. Igår somnade jag runt två- halv tre tiden någon gång. Sen klev jag upp vid halv sju imorse. Åkte till skolan och räknade matte i tre och en halv timme. Ögonen rann hela tiden på mig. Jag hade riktigt jobbig pollenallergi idag. Jag blev svullen och förväxlade en liten skräpbit/dammkorn med en etta så jag ränkade lite fel. Jag såg inte så mycket. Skulle man kunna säga.
Sen fick jag prata med en väldigt trött syo om att ändra min kursplan. Hon behövde äta lunch så hon "kunde inte tänka så klart" sa hon.
Företagsekonomi, yey. I hela två och en halv timme, sen fick jag åka hem. Väl hemma så bad pappa mig diska så det gjorde jag. Sen gjorde jag en sallad. Jag tänkte att jag inte skulle äta någonting onyttigt idag, men när min syster kom hem med en sttor påse godis var det inte så lätt att låta bli så jag åt nog tio bitar eller någontig. Men jag hade ju planerat att gå på promenad idag och det hade ju passat sig aldeles underbart eftersom att jag åt godis. Men nu regnar det så jag vill inte gå ut. Det suger.

Efter maten somnade jag en liten stund och det var riktigt välbehövligt. Men bara en halvtimme eller någonting. Så det är nog inga problem för mig att somna ikväll.

Jag har en ny kompis. Lålah. Lålah gillar att dricka whisky. Eller rättare sagt hon gillar att röka whisky. Lålah har en bästa kompis som heter Kålah. Hon brukar kliva upp en kvart tidigare på morgnarna för att föna håret. Men sen inser hon alltid att hon inte behöver föna håret för att hon aldrig duschar på morgonen.
Haha!

Imorgon ska jag på studentfest. Mina tjejer tar ju studenten. Det ska bli så roligt.

Skriver sen.

- -

Jag älskar att vara omgiven av människor som jag älskar.<3
Jag älskar alla jag varit omgiven av idag.

Jag blir arg på dig när du håller på sådär.


Nära och kära.

Just nu är jag hemma från jakobsberg, det blev inte till att vara barnvakt idag. Men jag fick träffa Tickelitus iallafall. Jag fick träffa Kevin och Tindra också. Alltid lika mysigt.
Ticke är så rolig, idag när jag och Sandra spelade kort så lekte Ticke runt på golvet. Han lekte med bilar och bussar. Det finns en buss som ser ut som en helt vanlig sl-buss och Tickes pappa är ju bussförare då lägger han sig ner med ansiktet nästan nertryckt i bussen och skriker "PAAAAPPAAAAA!" Han lät helt förstörd. Det var väldigt rörande eftersom att han saknar sin pappa, men samtidigt så roligt.

Jag tror inte att jag skrivit ut detta i bloggen men det är slut mellan mig och Max. Och det är därför det nuförtiden blir så många deppinlägg. Och jag måste bara säga att det är jättejobbigt att vara hemma. Vad jag än ser i hemmet så tänker jag på honom och blir ledsen, speciellt när jag är ensam hemma. Och det är så skönt att komma bort från allt här och tänka på annat. Och idag var det riktigt välbehövligt. Jag behövde verkligen komma härifrån. Och det var helt underbart.

Idag har jag också skrivit med en jättebra kompis till mig. Vi var jättenära förut och sen tappade vi kontakten. Jättetråkigt tycker jag men det är så det kan vara. Men idag har vi pratat och bestämt att vi ska ses snart. Helt underbart. Jag saknar dig.

Iband är der bra skönt med lite perspektiv

Dummadummajävlahelvetesskitpollen.

Idag är det måndag och även fast jag somnade tidigt igår så vaknade jag inte förns för typ en halvtimme sen.
Jag vaknade en gång tidigare på morgonen men ena av mina ögon var totalt igenklibbat och jag fick inte upp det, hur mycket jag ens försökte. Det andra ögat fick jag inte heller upp, men det var en liten liten springa så jag ser lite. Men den lilla synen jag kunde använda mig av gick jag in i badrummet och blötte papper och fick "lösa upp" det geggiga. Satans pollen. Det var iallafall första gången iår som jag inte såg någonting på morgonen.

Snart ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag åka till A-K och hälsa på. Senare i eftermiddag/ikväll ska jag vara barnvakt åt min älskade prins. Det ska bli så underbart med lite ensamtid med honom. Var riktigt länge sen nu.

Nu ska jag hoppa in i duschen så jag kommer iväg någon gång.

Duschdags.

Dags för en dusch. Sen ska jag ut, som vanligt.

Tjejkväll.

Idag kommer tjejerna hit. Det blir lite tjejmiddag, sen blir det utgång. Det ska bli jättekul då det alltid är jag som åker till dom om vi ska festa eller göra någonting roligt.

När jag kom hem från skolan idag så fixade jag iordning grönsakerna till tacosen (det är alltid tacos på tjejmiddagar) sen diskade jag och sen gick jag och la mig. Jag skulle bara vila två timmar eller någonting. Men.. nästan fyra timmar senare vaknade jag och kände att det verkligen var dags att kliva upp. Tjejerna kommer ju halv sju. Så nu ska jag snart hoppa in i en snabbdusch och sen ska jag fixa mig iordning.

Hoppas att alla får en trevlig kväll. Skriver senare eller imorgon.


Morsning-korsning.

Godmorgon alla trötta. Klockan är jättetidigt och jag somnade jättesent. Det känns kan jag säga. Jag är så trött och fryser så mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Men det är bara att pallra sig iväg.

Idag ska min lillebror åka på SM i boxning. Det kommer nog gå bra för honom. Han är så duktig så. Och alla som läser detta kan väl hålla en tumme eller tre för honom idag.

Gud vad jag är trött. Skriver sen.

Promenad.

Nu är jag hemma från skolan och jag måste säga att det var riktigt skönt att få räkna lite matte, få arbeta lite med hjärnan på riktigt. Annars sitter man bara och lyssnar, men nu är det mer kreativt. Det gillar jag.

Egentligen borde jag plugga lite, men jag orkar inte det nu. Jag tror att jag ska försöka få min syster att gå ut på promenad med mig lite senare. Jag tror att det skulle vara skönt.

Nu ska jag se efter om jag hittar någonting gott att äta.

Skriver sen.


"Är du en polis?"

Idag vaknade jag och Anna-panna skrev att hon hade fått svar från våran psykologilärare. Hon fick MVG. Grattis till henne! Sen kollade jag min mail. Jag fick också MVG! Grattis till mig! Vi förtjänar verkligen det.

Igår shoppade jag men inte så mycket som jag trodde. Så det känns bra. Jag köpte ett par skor, en tröja, en bh, ett par trosor, ett par solglasögon och en present till min lillebror. Sen ville jag visa min lillasyster lite uppskattning för att hon är så bra och alltid finns där och ställer upp för mig när jag behöver henne. Jag ville köpa blommor och choklad, men jag kom hem så sent så jag fick göra det på mat öppet. Men det fanns inga blommor så jag köpte en purjolök istället. När vi var små så köpte mamma purjolök och då sa våran lillebror att mamma köpte blommor. Det fick helt enkelt bli det näst bästa. Så vi fick oss ett gott skratt.

Igår när jag och Sandra satt i solen och njöt så sprang Ticke runt och låtsades att han var en polisbil. Sen springer han ganska långt bort och vi säger att han ska komma närmre. När han är ca 5 meter ifrån oss så säger Sandra med en riktigt barnslig röst (ni vet så man pratar med barn) "Är du en polis?" Just när hon säger så springer Ticke bakom en kvinna. Och hon trodde att vi pratade med henne. "Nej, det är jag inte. Ser det ut som det?" Jag kunde knappt hålla mig för skratt och vi båda blev helt stumma och visste inte vad vi skulle säga för att det skulle bli så lite pinsamt för henne som möjligt. "Vi pratar med honom som står bakom dig" sa jag. Efter det skrattade vi åt allt. Det roligaste av allt var att hon såg jätteglad ut när Sandra frågade om hon var en polis.

Nu ska jag fixa det sista innan det är dags att åka till skolan. Idag har jag antingen matte eller filosofi. Min syo har ju som sagt klantat till det och jag vet inte vilket ämne jag ska prioritera. Men jag älskar ju matte. Så det får nog bli matte.

Skriver sen.


Tröstshopping!

Min syster satt inne på akuten i fem och en halv timme. Det var fyra patienter där hela tiden och efter fem och en halv timme hade ingen fått komma in. Vad är det för jävla akut? Det kan man ju fråga sig. Fy fan. Så jag gjorde iordning en kopp te och två gurkmackor till min syster när hon kom hem. Det kändes lite bättre sa hon, men det beror nog mest på citodonen som hon också fick.

Nu ska jag iallafall sova och hoppas innerligt på att det blir en bra dag för mig imorgon. Annars vet jag inte vad jag ska göra. Tröstshoppa eller någonting. Fast shoppa ska jag göra iallafall. Jag vet att jag ska köpa ett par skor som jag har tittat på en tid nu, men känner jag mig själv rätt så kommer jag förmodligen hem med (minst) ett par skor till. Stackars min ekonomi. Inte bra att vara deppig. 

Vi får väl se imorgon.

Godnatt!

Stackars syster.

Idag har jag mått riktigt bra faktiskt om jag ska vara ärlig. Och det känns skönt. Men när jag kom hem och det inte var någon alls hemma så blev jag genast deppig. Det är det som är problemet. Jag kan inte vara ensam längre. Fattar inte. Men det var ju iallafall skönt att känna att jag faktiskt kan vara glad. Tror att jag kommer må ganska bra imorgon också. Eller jag hoppas på det iallafall.

Jag behöver dig, eller dig, eller dig.^^

Någonting som INTE bidrar till någon som helst lycka alls just nu är att min syster är inne på akuten och har spenderat hela eftermiddagen där. Stackars liten. Eller liten och liten. Men för mig är hon det. Hon är ju min lillasyster.

Blandade känslor.

När jag tänker på vissa saker eller personer mår jag helt okej, men sen kan det komma en person eller en sak som jag ser som gör att allt bara faller ner. Ibland kan jag känna att detta var nog bäst, men sen känner jag att det är det mest ologiska som någonsin kunnat hända. Helt enkelt är det väldigt blandade känslor och det gillar inte jag.

Idag vaknade jag alldeles för sent. Jag gick upp och städade lite och sen åkte jag till A-K & N. Nu är jag här. Jag ska sova här idag.
N är världens bästa på att laga mat. Och nu har han lärt mig hur man gör rödvinssås.

Jag gillar att vara här, jag känner mig hemma och respekterad. Jag känner mig omtyckt här. Jag känner mig välkommen här. Jag älskar att vara här. Tack för att ni finns. Det känns tryggt att ni alltid finns här för mig. Och imorgon när jag vaknar kanske jag för första gången på en vecka inte börjar gråta det första jag gör på morgonen.

Nu ska jag gå känna mig lite mer välkommen. Tack igen för att ni finns.

Sovdags.

Just nu är jag jättetrött. Alldeles för lite sömn inatt. Men det klarar jag eftersom att jag ska gå och lägga mig nu.
Imorgon har jag inga planer alls, men jag funderar på om jag ska försöka hitta på någonting. Kanske åker till A-K & N och hälsar på elle rnågonting. Men det får vi se imorgon.

Godnatt.

Stopp!

Ibland måste man stanna upp och fundera över varför saker är som dom är. Det är inte alltid så lätt som man skulle kunna tro. Jag har fastnat. Jag känner mig helt värdelös och jag hatar mig själv för att jag känner så. Jag är ingen negativ människa. Jag är en glad människa. Men inte nu. Jag behöver hjälp just nu, men någonting tar stopp. Om jag försöker prata med någon så är det alltid någonting som gör att det inte går. Varför? Jag vet inte. Jag behöver hjälp.


Hos Sanna.

Sanna och hennes familj är på reastaurang och äter, men jag är hemma hos henne iallafall. Snart kommer Sanna hem och då ska vi sätta igång med partajandet. Jag känner att det här är en bra kväll. Det måste det vara. Jag behöver ha lite roligt nu så att jag vet att det finns roliga saker utan dig. För att jag vet att när vardagen kommer tillbaka så kommer jag bli deppig igen.

Men nu ska inte detta bli ett deppinlägg. Det har varit allt för många såna på sista tiden.

Nej, nu ska jag fortsätta med mitt. Ha en superdupertrevlig kväll allihopa.


Hejdå!

Nu ska jag till Sanna. Sen ska vi nog gå ut. Jag hoppas att det blir roligt och att tåget och bussen matchar varandra när jag ska hem sen. Annars får jag gå, och det är jättejobbigt och jättekallt när det är så sent.

Jag tänker på dig hela tiden, varje dag, varje timme, varje minut, varje sekund.

Jag vill att min nackvärk ska gå över, det är jättejobbigt. Nej, nu måste jag snabba mig med det sista innan jag rör på mig.
Ha en trevlig kväll!

Jag gillar dig!


Tuttar och efterfest.^^

Vet ni vad jag har upptäckt? Att mina tuttar blivit mindre. Det är ju konstigt. Dom ska inte bli mindre. Eller det spelar ingen roll egentligen för när jag är tillräckligt rik ska dom ändå fyllas ut. Men jag vill inte att dom ska bli mindre. Jag upptäckte det alldeles nyss min BH är för stor. Det gillar inte jag.

Igår var det bestämt att jag och Anna (vet inte om det var planerat att någon annan också skulle var med) skulle ha filmkväll. Men planerna ändrades och vi gick ut. På royal. Jag har aldrig varit där innan och jag tror inte att jag vill gå dit så där överdrivet många gånger till. Det var ju absolut inget fel på folket. Men det var så litet. Men det var roligt. Sen gick vi på efterfest. Eller det var fyra personer som satt och pratade och lyssnade på musik, men det var trevligt.

Nu ska jag ta en cigg. Skriver sen om jag orkar, annars gör jag det imorgon.

Äta?

Nu ska jag försöka äta någonting sen ska jag till Anna. Men jag skriver nog imorgon.

Två kurser borta.

Nu har jag varit i skolan och det gick bra. Förutom att studievägledaren har klantat till det så jag kommer inte kunna plugga både filosofi A och matte B. Jag kommer få välja bort någonting av det. Vilket i sin tur kommer leda till att jag inte kommer kunna läsa "uppföljarkursen". Då försvinner alltså två kurser. Men jag överlever nog.

Är det dags nu? Är det nu du kommer bli sån? Kall. Jag fryser!

Nej, nu ska jag göra någonting annat. Skriver när jag orkar.

Fettåtervinning.

Jag och Anna har varit och besiktat pappas bil. Förutom ett par incidenter på ditvägen gick det väl rätt okej. Vi hamnade bakom en lastbil på ditvägen och det ramlade stora glasbitar från bilen hela tiden. När vi sen åkte förbi så såg vi att det stod "fettåtervinning" på den. Det var konstigt fett. Om fett är glas så är jag jävligt ömtålig. Så var försiktig med mig. Jag kan gå sänder.

Jag är glad, men bara när folk ser. Jag är glad, men bara när jag inte är själv. Jag är glad, men bara för andras skull. Annars är jag knäckt.

Imorgon är det skola. Blä! Orkar inte med det. Men jag måste. Usch!


Solsken.

När jag vaknade imorse sken solen och det var åtta plusgrader ute. Superfint väder. Nu är det fortfarande sol, men jag tror att temperaturen har sjunkit lite.

Jag behöver ha helg nu. Verkligen behöver. NU!

Allt kommer!

Jag sitter nu här och tänker. Tänker på saker som jag inte vill tänka på. Varför ska det vara så jobbigt? Jag orkar inte, inte nu, inte sen.

Jag kan inte sluta tänka på dig. Men nu är det för sent.

Jag vill verkligen inte bo här längre. Jag är så trött på det. Inte på min familj för dom är snälla, men jag har ingen egentid alls. Verkligen INGEN ALLS! Jag är så trött på det. Speciellt nu när allt är som det är. Jag vill kunna gråta, men jag kan inte det. Jag är aldrig ensam, aldrig, inte ens lite. Jag behöver vara ensam. Jag behöver känna att någonting är mitt eget igen. Jag känner inte det nu. Jag vill känna att jag lever. Jag vill bo ensam. Jag vill vara för mig själv. Jag vill vara jag. Men det kan jag inte här. Jävla skit.

Jag försöker vara glad, det gör jag verkligen. Jag lyckas ibland. Men när jag sen ska sova kommer allt. Allt! Allt! Allt! Jag vill inte mer. Jag vill vara någon annan stans.

Nu ska jag sova. Nu kommer Allt!


Jakten på den lilla telefonen.

Idag när jag vaknade så var det så fint vårväder att jag promenerade hem till anna. Det var jätteskönt att vara ute utan att frysa ihjäl. Väl framme så hade Annas plattång gått sönder så hon var ju inte så glad. Sen bar det av till skolan. Efter skolan skulle jag och Anna fixa lite saker så vi åkte iväg en stund. När vi sen är på väg hem, vi hade suttit i bilen i ungefär tre minuter. Så upptäcker jag att min mobiltelefon är borta. Jag får typ panik och vet inte vad jag ska göra. Anna ringer till mobilen och han som svarar säger att han hade den. Jag fattade ingenting. Jag som aldrig tidigare tappat bort min mobil. Personen i luren säger att han har ringt till min pappa och att han är på väg. Men det duger inte för mig. Jag vill ju ha den nu, nu, NU! Vi åkte och skulle hämta den och när jag är typ 10 meter från hans hur stannar en bil och personerna i den börjar prata med mig. Jag fattade verkligen inte någonting alls, tills jag såg att min pappa satt i bilen. Han hade redan hämtat den. Det var skänt för att jag tycker att sånt är jättepinsamt.

Pappa hade t.o.m. erbjudit honom 200 kr i hittelön men han ville inte ha det.
Jag blir glad över att det finns så snälla människor som honom. Han hade hittat telefonen utanför bilen på parkeringen. Jag måste alltså ha tappat den när jag klev ur bilen. Men jag är jätteglad! Tack snälla människa!

Mindre bra är ju att när jag var så stressad så klämde Anna mitt finger i fönstret. Det är en sån där automatisk grej. Det gjorde jätteont. Jag är fortfarande helt öm.

Men jag har min telefon iallafall.

Efter det åkte vi hem till Anna och vi tänkte gå ut på en promenad med hennes hund. Vi gick ut i skogen för att hunden skulle få springa av sig lite. Mina fötter blev dyngsura och fulla i lera. Det blev så lerigt att jag valde att kasta bort mina skor. Så äckliga var dom.

Nu ska jag nog plugga det sista på mitt psykologiarbete sen ska jag bädda ner mig i sängen och titta på film eller något anna trevligt. Skriver nog sen (om jag orkar). 


Sovdags.

Jag känner att ibland är jag inte helt knäckt. Det är när det är någonting som händer, som t.ex. när jag lagar mat, fikar med någon, är ute och röker, pratar med någon eller helt enkelt när jag inte är ensam. Men nu när jag är ensam (alla sover) kan jag inte sluta tänka. Jag tänker på allt. Är det här rätt beslut? Varför är det så orättvist? Kan det bli skillnad? Varför blev det såhär? Vart gick det fel? Varför? Varför? Och jag kan inte sluta vara ledsen och tycka att allt är dumt och orättvist. Men det är väl så det brukar vara antar jag.

Nu är jag iallafall jättetrött och kan inte somna p.g.a. alla tankar och sånt. Men jag vet att jag måste. Jag kan ju slå igång någonting att titta på så kanske jag blir trött.

Godnatt! Skriver imorgon.

Färdig!

Mitt psykologiarbete är klart nu och det känns som en riktig lättnad. Inskickat och klart. Men vi har ju en vecka på oss att rätta till det sen om vi skulle behöva. Men jag är klar med det mesta nu iallafall. Skönt det.

Det är jobbigt nu.

Nu är det inte roligt längre. Jag tycker att det är fruktansvärt jobbigt just nu. Egentligen vill jag bara lägga mig ner och gråta och gråta och gråta. Men jag vet att det kan jag göra när jag har tid.

Det här skolarbetet gör mig så frustrerad att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag vill bara få det klart nu så att det är överstökat. Jag vill inte sitta och stirra på det där arbetet mer nu. Jag tycker att det är klart nu. Jag tycker att jag borde vara klar för länge sen, men det är jag ju inte. Jag vill att arbetet ska vara gjort, så slipper jag tänka på det mer i fortsättningen. Mest av allt vill jag bara sova. Jag är sjukt trött och behöver verkligen sova.

Jag tror inte att jag klarar av att vara hemma mera nu. Det är så jobbigt, speciellt med tanke på att jag inte har gråtit så mycket ännu. Jag behöver göra det men jag har inte tid. Jag vill inte vara hemma mer. Jag vill bara bort. Bort. Bort. Bort. Jag vill inte tänka, jag vill inte känna just nu. Jag vill bara vara jag. Och jag vill inte vara det här. Det är för jobbigt. Jag vill inte mer. Jag vill verkligen inte mer. Jag vill må bra igen.

Hur kunde det gå så fel?

Det brister nu.

Jag vill inte känna mer. Varken bra eller dåligt just nu. Jag klarar inte mer. Allting brister nu.

Plugg hela natten.

Inatt satt jag uppe till fem och pluggade och ändå är jag inte klar ännu. Blä på skolan just nu.

Varför ska det vara så svårt?

Jag vill att den här veckan ska gå fort så att jag kan få vara ledig och tänka. Jag tänker just nu hela tiden, men jag vet att jag egentligen inte har tid att tänka. Jag borde fokusera just nu, men dom där jävla tankarna bara bubblar upp hela tiden. Varför? Varför inte? Varför nu? Varför inte nu? Varför är det så svårt? Varför är det så jobbigt? Varför?

Skriver sen.


Varför?

Det finns så mycket som jag skulle vilja skriva. Jag hör tankarna i hjärnan. Jag hör tankarna klart och tydligt. Men när jag ska försöka skriva ner dessa tankar tar det stopp. Jag får inte ner någonting. Tankarn är alldeles för många för att jag ska veta vart jag ska börja. Jag försöker få saker och ting gjorda men jag lyckas inte. Jag bara tänker. Och tänker.
Jag vill inte mer. Jag vill verkligen inte alls mer. Men jag måste. Orkar inte. Men jag ska. Jag måste. Jag ska.

Jag fattar inte. Verkligen inte.


Hjärntrassel.

Just nu känns allting väldigt jobbigt. Jag vet inte vad jag ska göra, vart jag ska börja eller vart jag ska vända mig. Jag är så trött på allting just nu och jag behöver inte känna såhär just nu. Jag har inte tid med det. Måste få in det där jävla psykologiarbetet innan jag går och lägger mig också. Jag kanske har tänkt på det för mycket för att det ska bli bra. Jag kanske har jobbat för mycket med det för att det ska bli bra. Jag kanske har lite för lite tid på mig. Eller jag kanske är distraherad av alla tankar som har trasslat ihop sig i mitt huvud. 

Det kändes som att det kvittade för dig.

Nu ska jag röka, sen ska jag fortsätta plugga.

Tickelitus.

Nu sitter jag här och pluggar igen trots att jag hade lovat mig själv att jag inte skulle göra det. Men jag känner att det behövs. Speciellt med tanke på att jag har en ganska upptagen helg.

Vilket som är iallafall mina älskade Sandra och Tickelitus här och det är jättekul även om jag hade önskat att jag inte behövde plugga så mycket nu. Men det är iallafall skönt att ha mina två gullungar här.

Imorgon ska jag upp alldeles för tidigt för att kunna plugga så mycket som jag egentligen skulle behöva göra nu. Men jag ska inte klaga allt för mycket nu. Efter skolan ska jag till A-K&N och hälsa på. Sen kommer min käre Max också. Så det ska bli kul att få umgås lite med massor av härliga och trevliga människor.

Nej, nu måste jag fortsätta. Skriver sen.

Tråkplugg.

Jag har inte gjort annat än att plugga nu på sistone så att jag har inte haft tid eller lust att blogga. Om jag skriver någonting så handlar det bara om plugg och det tror jag inte att någon vill läsa om.

Idag ska jag iallafall ta mig en pluggledig eftermiddag/kväll. Stirrar man för mycket blir man bara blind. Sen ska jag umgås med Sandra och Ticke som är här och hälsar på oss.

Nu ska jag gå ut och röka, sen ska jag köra ett sista pluggrace sen är det ledigt.

Skriver sen. Förmodligen om någonting roligare än plugg.

Plugga, plugga,plugga, plugga bort din sura min.

Idag vaknade jag av att jag drömde en mycket märklig dröm. Sen åkte jag och min pappa iväg för att fixa och dona lite. När jag kom hem igen insåg jag att Sandra hade ringt mig. Och hon ville komma hit så nu är hon här och hon tog med sig min lilla älskade prins Tickelitus också.
Men sen jag kom hem från att ha fixat och donat med pappa har jag pluggat, pluggat och pluggat. Jag har inte gjort mycket annat än att plugga idag känns det som.

Ticke ligger och sover och det tycker jag verkar som en jättebra idé. Så jag ska bara plocka undan allt mitt pluggeri och sen ska jag nog joina honom i drämmarnas land.

Godnatt!

Film- och sovdags.

Nu är det fördigpluggat för dagen. Jag och min syster ska slå igång en film och sen är det sovdags. Skriver imorgon. Godnatt!

Plugg, plugg och åter plugg.

Imorse vaknade jag av att Anna ringde mig. Hon behövde åka tidigare till skolan så att hon kunde fixa med lite saker. Så jag hade 20 minuter på mig. På 18 minuter (ja, jag tog tid) hann jag duscha och klä på mig. Det är inte illa med tanke på att jag har ett jävla hår som måste tvättas två gånger för att det ska bli riktigt rent. Dessutom måste det sköljas i en hel evighet för att allt shampoo ska försvinna. Men jag hann. Däremot fick jag sminka mig i bilen.

Sen åkte vi till lektionen och det gick jättesnabbt att bli klara. Men våran käre lärare berättade för Anna att vi skulle sluta tidigade så att hon kunde gå på svenskan som är under samma lektionstid. Dessutom gjorde hon det framför Annas svensklärare. Så hon var ju tvungen att gå. Då passade jag på att sitta kvar i skolan och plugga lite på fördjupningsarbetet som ska vara inlämnat och klart om två veckor. Sen åkte jag hem och lagade mat. Sen satte jag mig ner för att plugga igen. Just nu sitter jag fortfarande och pluggar och kommer nog göra det ett tag till. Jag var bara tvungen att skriva av mig lite så att jag inte virrar in mig aldeles för mycket. Men just nu känns det bra. Riktigt bra. Jag har flyt nu. Det är inte ens tråkigt. Så jag ska fortsätta innan jag får för mig att någonting annat är mycket roligare.

Skriver sen när jag är klar med pluggandet för dagen.

Sovdags och magisk cola.

Jag satt och pluggade och blev bara mer och mer irriterad. Sen frågade Anna om jag ville gå med ut på en promenad. Hon kunde inte ha frågat vid ett bättre tillfälle. Jag var så frustrerad att jag bara ville slänga ut datorjäveln genom fönstret och gå och lägga mig. Så vi tog en välbehövlig promenad. Sen åkte vi ut på ett nattligt äventyr och letade efter den magiska colan som vi fick betala nitton pengar för.

Nu är jag iallafall hemma igen och jag ska försöka sova om en liten stund. Men först ska jag nog titta på According to Jim. Godnatt!


Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram?

Idag har jag gjort väldigt mycket saker och har inte hunnit blogga någonting.
Jag vaknade av att min pappa sa att det var dags att kliva upp. Igår lovade jag honom att jag skulle följa med honom till vårdcentralen när han skulle plocka bort stygnen från när han opererade bort sin tumör. Men innan det skulle jag klippa Annas lugg.
När jag hade gjort det åkte vi ner till vårdcentralen för att han hade en tid på den öppna mottagningen. Väl framme så fick vi veta att vi hade fått fel information angående tiden. Vi var en halvtimme tidiga. Men det gjorde inte någonting för att pappa hade glömt ett papper hemma som tydligen var ganska viktigt.
Vi åkte hem och hämtade papret, åkte och handlade, åkte tillbaka till vårdcentralen och plockade bort stygnen.

Sen skulle pappa bjuda oss på kebabrulle. Jag har varit sugen på det jättelänge så det passade alldeles superduper. Efter det skulle jag vila en liten stund för att jag blev så mätt, men det varade inte länge. Jag och min syster bestämde oss för att åka med till träningen. Pappa är ju boxningstränare åt min bror och han ska gå SM om mindre än en månad, därför la dom in en extraträning.
Efter träningen åkte vi till Karlsson för att handla lite kollegieblock och sen åkte vi hem. Jag gjorde middag och nu ska jag försöka plugga lite. Det går lite sisådär.
Jag blir distraherad av massor med olika saker och jag vet inte vart jag ska börja.

Nu ska jag iallafall ge det ett försök  till sen ska jag lägga ner för ikväll. Då ska jag bara ta det lugnt. Jag känner att det inte är någon idé att pressa fram någonting. Speciellt inte när jag vill att det ska bli bra. Då kommer jag bara bli frustrerad och ännu mer förvirrad.

Nej, nu ska jag fortsätta innan jag hittar någonting mer intressant att göra. Skriver sen.


Trötta familjen?

Jag tror att Denise är lite trött. Hon har typ tappat sin talförmåga.

"Jag vet inte vilken tid jag börjar på tisdag, min lärare är sjuk och dom har inte satt in någon astronaut."
Astronaut = Vikarie.

"Jag kommer ihåg när jag kom hem från Norge. Då var jag så hes så att jag lät som en blandning av han som läser nyheterna och en kille som är i stenåldern."
Stenåldern = Målbrottet.

"Kommer du ihåg när du berättade om första gången du hade blygläppsinflamation?"
Blygläppsinflamation = Bihåleinflamation.

Min bror är inte heller så duktig med orden..

Pappa: Jag får ont i armbågen av att köra den här bilen som jag har kört på jobbet nu i helgen.

Tim: Ah men det är säkert för att du sitter fel.

Pappa: Vadå?

Tim: Men vilken arm är det då? Högra va?

Pappa: Nej, det är den vänstra.

Tim: Aja, men då hade jag ju nästan rätt iallafall.

Då undrar jag: Hur många armar har min bror?


Sovdags.

Naglarna blev jättebra. Nu är det bara en nagel med tipp. Den gick ju av för ett tag sen så det är bara den kvar. Alla andra är mina egna med förstärkning.

Anna skulle komma hit idag så att jag kunde klippa hennes lugg, men hon glömde bort mig. Att glömma någon sådär. Fy på dig Anna. Men det gör ingenting. Jag förlåter dig.:P

Idag har jag umgåts med min familj. Riktigt mysigt faktiskt.

Nu ska jag nog titta på en film eller någonting med min syster sen är det sovdags för mig. Om jag orkar skriva någonting efter filmen gör jag nog det, annars gör jag det imorgon. Godnatt!

Goddagens.

Nu är jag vaken och har inte gjort ett skvatt sen jag vaknade. Så skönt att slippa göra någonting ibland.
Om en liten stund ska jag gå till Lara och fixa mina naglar. Det ska bli så skönt att få det gjort. Sen ska jag nog bara vara hemma resten av dagen.

Gårdagen var riktigt trevlig, även om jag kände mig lite puckad. Men det gör ingenting. De andra verkade ju ha roligt.

Nej nu ska jag dricka upp mitt te och sen ska jag gå över till Lara. Skriver sen.

Klockan är fyra, och det är dags att gå hem.

Nu är jag hemma och klockan är egentligen alldeles för mycket för att jag ens ska vara vaken så här dags. Men det är jag och jag har haft en trevlig kväll. En riktigt trevlig kväll om jag ska vara ärlig. Vi får ju se imorgon om jag fortafarande tycker att kvällen var trevig. Det är aldrig lika roligt dagen efter. Jag har iallfall träffat nya människor ikväll och det gillar jag.
Nu ska jag sova för att jag är så trött att jag tror att jag kommer krevera.
Godnatt!

Psykbryt och favoritbyxor.

Idag när jag vaknade var min far inte speciellt glad. Jag vaknade till ett av hans psykbryt. Inte så roligt.

Min syster kan iallafall ha sina favorityxor igen. Hon kunde inte det förut för att hon har blivit så smal. Men nu när hon gått upp lite i vikt så kan hon ha favoritbyxorna igen.

Idag har jag ingeting inplanerat, än så länge iallafall.


Kan man vara för klar?

Nu är jag helt klar. Väskan är t.o.m. ihopplockad och det brukar den inte vara förns tre sekunder innan jag kliver utanför dörren. Så jag är riktigt klar nu. skönt att slippa stressa. Men det kommer nog bli stressigt iallafall. Det är så typiskt mig att stressa i sista sekunden för att jag tror att jag har jättebråttom till bussen. Men sen får man stå där ute i kylan och frysa i väntan på bussen.

Jag ska iallafall gå om typ 20 minuter och jag tror inte att jag kommer skriva någonting mer i bloggen idag.

Nyduschad.

Nu har jag duschat och ska börja fixa mig iordning. Men innan det ska jag sätta igång lite musik. Det finns ingenting bättre än att fixa sig fin till bra musik. Jag blir alltid så inspirerad och kommer på mycket nya bra idéer.
Nu ska jag sätta igång. Skriver sen om jag hinner.

Jennifer.

Jag måste bara få ventilera mig lite. Du tröttar ut mig och jag orkar inte lägga mer energi på detta nu. Egentligen vill jag inte bry mig, men jag kan inte bara stänga av känslor. Du tröttar ut mig.

Egentligen skulle jag gå ut med Anna men hon är sjuk så det blir ingenting med det.
Så snart ska jag åka till Jennifer så får vi se vart vindarna bär oss. Det ska bli jätteroligt. Jag har inte umgåts med henne på en evighet. Och det ska bli så skönt att göra det igen.

Jag fattar inte att du orkar. Åter igen så orkar du. Jag beundrar din energi.


Utmaning.

Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana några personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!  Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Nathalie
2. Ett ord på fyra bokstäver: Nita
3. Flicknamn: Natacha
4. Pojknamn: Niklas
5. Yrke : Naprapat
6. Färg: Neonrosa
7. Klädesplagg: Nyårsklänning
8. Mat: Nyponsoppa
9. Sak i badrummet: Nagelborste
10. Plats/stad: Norrtälje
11. En orsak att vara sen: Nyvaken
12. Något man skriker: NEJ!
13. Film: Not another teenmovie
14. Något man dricker: Nice and freeze
15. Band: Nathalie Ibruglia (?)
16. Djur: Noshörning
17. Gatunamn: Norrmalmsgatan
18. Bil: Nissan
19. Sång: När löven faller av - Carola
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Nykär (?)

Jag utmanar Trixie, Denise och Michaela.

Sovdags.

Just nu kollar Denise på filmen och jag sneglar lite på den då och då. Kärlek på hal is heter filmen och jag har sett det några gånger redan, därför orkar jag inte riktigt kolla så noga.

Jag vet inte hur jag ska göra mitt fördjupningsarbete och det är verkligen dags att veta det nu. Det är bara några veckor kvar tills allt ska vara färdigt och klart. Men jag ska nog komma på någonting.

Jag har fruktansvärt ont i min nacke så jag vill ha lite massage men jag vet ingen som vill ge mig massage.

Nu är jag iallafall jättetrött och vill sova så det ska jag nog göra. Sen ska jag vakna och förhoppningsvis på topphumör. Jag vill bara ha roligt nu. Jag känner att jag verkligen behöver det. Har inte haft en riktigt rolig kväll på hur länge som helst. I lördags hade jag roligt när jag ville äta mat men matstället hade stängt. Då träffade jag Anna och vi skrattade, skrattade och skrattade. Sen skulle hon hem och det var ju bara bra eftersom att jag var på väg hem när jag träffade henne. Men då skulle vi hålla sällskap på telefon och vi skrattade, skrattade och skrattade. Vad vi skrattade åt vet varken hon eller jag. Men roligt var det.

Nu ska jag iallafall krypa ner i sängen och somna in till några avsnitt av According to Jim. Skriver imorgon.


Anna, kära Anna.

Filmen är nu slut och efter det gjorde jag lite middag. Vi åt och när jag hade typ tre tuggor kvar ringer Anna. Hon skulle ju komma till mig och fika men hon skulle tydligen hämta upp mig. Jag fick stressa i mig sista maten och kasta på mig kläderna och springa ut till bilen. Vi åkte till affären, köpte cigg och åkte hem igen. Snabb vända. Sen fikade vi lite hos mig och bestämde att vi ska ut imorgon. Så nu har jag morgondagens (borde det inte heta morgonkvällens) planer klara. Sen åkte hon hem och nu sitter jag och funderar. Vad jag funderar på har jag inte riktigt kommit på ännu.

Ska iallafall titta på en till film med min syster har jag besämt. Sen är det sovdags. Skriver nog ett par rader efter filmen.


Pilates och ärtor.

Jag har precis tränat pilates. Det känns alltid så skönt i efterhand. Fattar inte varför jag tycker att det är så jobbigt innan. Det känns ju alltid som en befrielse efteråt.

Idag var jag i skolan och vi hade gruppsamtal angående våra fördjupningsarbeten. Jag tycker att det är jättehemskt att jag har hamnat i samma grupp som en jävla ärta. Det värsta är att jag inte kan sluta irritera mig på ärtan. Det stör hela min fokus och jag blir så irriterad att jag kommer av mig och mitt eget arbete hela tiden. Men jag ska försöka att inte påverkas allt för mycket.

Jag tror inte att jag har några fler planer inför dagen men jag vet att jag är sjukt partysugen så jag hoppas att det blir partaj imorgon.  Ska nog höra efter om det är någon annan än jag som vill festa.

Nu ska jag och min älskade Denise titta på en film och ta det lugnt efter träningen.

Skriver sen.

Sjuk.

Idag (igår) är jag sjuk och har därför inte bloggat någonting. Eftersom att jag är sjuk har jag konstig dygnsrytm, därav det sena inlägget. Nu ska jag iallafall sova, ska upp till skolan imorgon.

Godnatt!

Trött.

Nu är jag mätt i magen och funderar faktiskt på att gå och lägga mig. Jag är så trött att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Jag gick ju upp ganska tidigt imorse och sen under dagen, när jag inte riktigt slutade vara morgontrött, kom jag på att jag inte hade sovit mycket alls inatt. Så ikväll blir det en tidig kväll.

Om jag av någon vääldigt konstig anledning inte skulle somna så skriver jag nog lite senare. Annars gör jag det imorgon. Godnatt!

Plugg.

Nu är jag hemma igen från skolan. Jag läser ju psykologi just nu, och jag läser även företagsekonomi. Men jag har samma lektionstid i dessa ämnen så jag gick in till min företagsekonomilärare idag för att hämta ut planering och papper och sånt som jag kommer behöva. Jag kan ju säga som så att jag verkligen har att göra. Så jag ska nog sätta mig ner och plugga på en gång. Innan det är bortblåst ur mitt huvud.

Skriver sen.

Skoldags.

Nu åker jag till skolan! Skriver sen.

Psykologiläxa.

Jag hade en uppgift i psykologin. Vi ska läsa två texter. De andra texterna som vi har läst i psykologin är det ca 5-6 sidor. Men en av dessa texter har 6 texter och den andra har 16 sidor (!). Och eftersom att min syster skulle åka till skolan runt halv tio så tänkte jag att "men va bra, då har jag ju typ en och en halv timme på mig att läsa läxan". Men jag blev så distraherad av allt och alla. Så jag är inte ens klar ännu. Men av det jag har läst har jag ju fattat allt iallafall. Det är ju bra.

Nu ska jag fortsätta, sen ska jag åka till skolan.

God morgon.

Jag klev upp lite extra tidigt idag för att det var min systers första dag i skolan och hon ville ha lite smink och klädtips. När vi hade ätit frukost och vaknat till lite satt hon och sminkade sig, då ringer hennes telefon och personen på andra sidan berättar att hon inte behöver komma idag, hon får börja på torsdag istället. Det var ju lite synd eftersom att jag hade sovmorgon idag och sov jättedåligt inatt, så nu funderar jag på om jag ska sova en liten stund till eller om jag ska vara vaken. Om jag sover får jag ju en hel timmes extra sömn, men jag vill inte vara nyvaken igen. Jag tror att jag hoppar in i badet istället.

Skriver sen.


Min älskade syster Denise.

Nu är vi klara med sminkningen för ett tag sen. Och nu ska vi snart gå och sova. Jag kan ju säga som så att när min syster fixar sig iordning och med det nya håret är hon en riktig pangbrud. Jag får hålla hårt i henne så inte någon idiot kommer och försöker få henne på fall. Hon har redan haft sin beskära del av dåliga killar och det tycker jag att det ska bli ändring på. Vilket som är iallafall min syster världens bästa Denise.
Jag älskar dig.<3

Godnatt!

Sminkskola.

Nu ska jag en liten "sminkskola" med min lillasyster. Hon har världens finaste ansikte men vet inte hur man ska sminka det på bästa sätt. Men innan det ska jag pina henne med lite ögonbrynsplock.

Skriver sen och meddelar hur osams vi blev denna gång.

Steg 3 avklarat (för länge sen).

Nu har jag gjort klart allting med systers hår. Det blev riktigt bra faktiskt.

Före:





Efter:





Jag tycker att det blev väldigt bra. Nu ser hon inte längre ut som om en katt har pissat henne i håret. Det ser mer naturligt ut. Men det kanske inte syns så bra på bilderna. Men det är iallafall fint. Tycker jag.

Steg 2 avklarat.

Nu har vi lagt i slingorna, låtit det verka och tvättat ur det. Eftersom att vi inte har någon hårfön står Denise och skakar huvudet för fulla muggar. Funkar skitbra.

Steg 1 avklarat.

Nu har vi färgat håret och snart är det dags för lite slingor. Men först måste hennes hår torka.

Klipp och färgardags.

Nu är vi hemma från Jakobsberg igen och har precis ätit en god pastasallad. Snart ska vi sätta igång med färgning osv.
Sen är det klippardags både för min syster och mig. Min fina syster ska få hjälpa mig klippa mig. Jag har fått så långt hår att armarna inte riktigt räcker till. Och jag tror att jag kommer klippa av ungefär 10-15 cm av håret. Men jag kan ju glädja mig åt att de nedersta 3-4 cm inte är så mycket hår, mest fjösar.

Nu ska jag ta förebilder på både mig och min syster.

Skriver sen.

Kryssningen.

Nu känner jag att det är dags att skriva ett lite längre inlägg. Så jag tänkte berätta lite om kryssningen.

På onsdagen klev vi på båten och packade upp lite innan det blev dags för party. Vi tänkte att vi skulle vänta på att tax freen skulle öppna men det var 45 minuter kvar så vi gick till baren och satte oss istället.
När taxfreen öppnade gick vi dit och köpte lite sen gick vi upp till hytten och festade. Efter det gick vi ner till baren där de hade liveband och showdansare. Efter mycket spring till hytterna, lite sjösjuka och dansande på cluben gick vi tillbaka till hytterna och sov.
Dagen efter vaknade jag klockan halv åtta och alla andra sov. Jag var så sjösjuk så att jag kunde inte riktigt somna om och då gick jag och knackade på Sannas hytt (eller cell som Jonas sa) och hon var också vaken och ville äta frukostbuffé. Jag tror att jag hade lite för höga förväntningar på buffén så att jag blev lite besviken. Sen gick jag tillbaka till hytten. Innan det hade jag gått förbi cafét och köpt en macka och en dricka till Max. Han säger fortfarande att det var den godaste mackan han hade ätit i hela sitt liv.
Efter några timmars vila var det dags att fixa sig iordning igen och börja festa. Det var lugnt ett litet tag, sen blev jag så illamående att jag var tvungen att gå och lägga mig i hytten. Jag trodde seriöst att jag skulle kräkas. Men det gjorde jag inte.
Kvällen slutade iallafall med att vi gick och la oss i hytten igen runt halv ett tiden. Innan jag gick och la mig så packade jag iordning allt. Jag kände redan då att jag inte skulle orka göra det på morgonen. Jag trodde att jag skulle få sova på morgonen, men det fick jag inte. Eller fick och fick.. Jag kunde inte. Sen åkte vi iallafall till donken och åt mat. Det var jättegott med tanke på vad det var för skit vi fick på båten.

Vi gick till ett ställe på båten och skulle beställa en varsin hamburgare. Dom värmde en degig brödklump i micron med en liten torr köttbit i mitten, sen hällde dom på säkert två deciliter med någon "dressing", det var någon blandnig av sötsur sås, rhode island sås och ketchup. Och sen hade dom på rivna morötter och typ pizzasallad eller vitkål. INTE JÄTTEGOTT!

Haha! Sen frågade dom "Vad vill du ha för pepsi?". Jag tror inte att dom vet att det heter läsk eller dricka på svenska.

Just nu lyssnar jag på min syster som pratar i telefonen. När hon är klar ska vi till Jakobsberg och köpa hårfärg till henne. Sen ska vi hem och färga hennes hår. Om jag kommer ihåg kan jag visa en före och efter bild.

Skriver sen.

Fortfarande ingen inspiration.

Jag har fortfarande inte hittat inspirationen. Men jag tänkte ändå berätta lite saker om kryssningen osv. lite senare. Men jag orkar inte göra det nu.

RSS 2.0