Man väljer själv om man ska vara bitter länge eller bara en kort stund.

Jag begraver min bitterhet nu. Sen kör vi. Ikväll ska vi ha kul. Right?

Jag är på så otroligt dåligt humör.

Valborg. Ja det är valborg idag. Och jag är inte på det bästa humöret. Men det ska nog gå över får jag hoppas. Har stressat och sånt idag och då blir jag irriterad. Så nu ska jag hoppa in i en dusch så kanske humöret blir bättre sen.=)

Ikväll ska vi grilla. Lite tråkigt bara att vissa människor bangar. Men jag är inte bitter jag inte. Jo det är jag. Jag är väldigt bitter just nu. Men som sagt så hoppas jag att det går över om jag får duscha. Så, nu ska jag inte förpesta bloggen mer med mitt dåliga humör. Skriver kanske sen istället. Om jag är på bättre humör.

Godnatt.

Idag när jag kom till skolan så visste jag inte vart vi skulle ha lektion. Det är nyombyggt i skolan och jag visste inte vilken sal vi skulle vara i, sen såg jag min lärare och då visade han vart vi skulle vara. Provet gick lite sisådär. Jag tyckte att "väl godkant"-frågorna var mycket lättare än "godkänt"-frågorna. Så jag satsade mer på de lite svårare frågorna.

Imorgon ska jag äta middag med Shanna och jag längtar jättemycket. Det ska bli så roligt att träffa henne igen.

På torsdag är det valborg och då ska man titta på majbrasa och äta sockervadd. Eller jag ska grilla och försöka tvinga med dom andra till en majbrasa. Vi får se hur det blir med sockervadden. Jag gillar ju inte det, men jag brukar alltid äta lite "bara för att det är valborg", ungeför som att jag aldrig dricker läsk till maten förutom när det är julbord, påskbord eller midsommarbord. Bara för att man får dricka must då.

Nej, nu ska jag och min älskade syster titta på en film. Sen ska vi nog somna. Så jag skriver imorgon.

Morgonplugg.

Idag klev jag upp runt tio-tiden för att plugga. Jag satt i ungeför en timme sen var det dags att fixa sig iordning. Jag hoppas att jag klarar provet. Jag borde göra det. Jag känner att jag kan nog detta. Jag hoppas verkligen att jag klarar det.

Sen efter skolan ska jag till Sanna och hömta mina saker som jag inte orkade ta med mig igår när jag skulle vara barnvakt. Bl.a. mina underbara skor. Jag kom på nu att jag inte har skrivit om dom. Men det är jättefina skor iallafall. Verkligen jättefina. Jag lovar.

Nej, nu ska jag fixa det sista sen ska jag åka till skolan. Skriver sen kanske.

96:an är ingenting för mig.

Nu är jag hemma och har varit det ett tag, har pluggat inför provet som jag ska ha imorgon. Jag är inte klar ännu, men jag ska nog plugga lite imorgon innan jag sticker till skolan också för just nu är jag så trött att  jag håller på att somna.

Innan jag somnar tänkte jag berätta om en liten sak.. Vad jag ska berätta vet jag inte, men jag vill berätta någonting iallafall. Jag har inte skrivit på så länge..
Jo jag kan berätta att jag har kommit på att 96%ig alkohol inte är någonting för mig. Jag blir så full att jag får minnesluckor och inte kommer ihåg saker. T.ex. i fredags började mitt hår brinna på krogen och jag kom inte ihåg det när jag vaknade. Det påminnde Amy mig om på lördagskvällen. Och då fick jag nästan panik och trodde att hela mitt hår var bortbränt, men så var det ju såklart inte, och det visste jag också eftersom jag hade fixat frisyren inför kvällen. Så kort sagt: 96:an är ingenting för mig.

Jag kan också berätta att på onsdag ska jag träffa Shanna. Vi ska äta middag tillsammans. Det ska bli så roligt. Jag har inte träffat henne på en hel evighet. Och på lördag ska jag träffa Helena. Henne har jag inte heller träffat på en evighet. Så det ska bli så roligt.=)

Men nu ska jag nog sova innan jag somnar på tangenterna. Godnatt.

Inte mycket som blivit gjort.

Jag har inte skrivit någonting alls på ett jättelångt tag. Men jag har inte haft någon lust. Ingen direkt tillgång till dator heller.
Idag ska jag iallafall vara barnvakt åt min älskadde Tickelitus. Så ikväll när han har somnat så ska jag plugga massor. Ja har prov i företagsekonomi b imorgon. Jag vet inte riktigt om jag tycker att det ska bli jätteroligt, men det ska nog gå iallafall.

Det jag gjort de senaste dagarna är inte mycket alls, mest varit hemma hos Sanna och slappat. I helgen festade vi. Sen har vi inte gjort någonting speciellt.

Snart ska jag hoppa in i duschen, men den är upptagen just nu så jag kanske får hoppa över duschandet och göra det senare istället.

Nu måste jag fixa mig iordning.


Sannas nya frisyr.

Jag har inte haft någon inspiration till att skriva någonting på ett tag nu. Men just nu måste jag berätta om Sannas fina frisyr. Jag klippte henne jättefint och hon bliv jättenöjd så dagens insats är nu avklarad.=)

Igår var jag ute och Sanna den lilla jäveln hällde i mig 96%:ig sprit. Jag var jättefull och jätteglad. Och imorgon ska vi göra om proceduren. Imorgon är det ju också löning så jag ska shoppa lite. Sandra och jag ska åka till antingen Kista eller till stan och kolla runt lite. Jag tror att det blir ganska tidigt så man kan gå i affärer utan att behöva brottas med massor med andra shoppinggalna tjejer som sliter och drar i allt dom kommer åt just för att det är löning.

Nej, nu ska Sanna kolla någonting. Men jag skriver nog imorgon om jag kommer ihåg.






Sanna oc Andreas.

Jag är hemma hos Sanna! =D Hon har fått jättemycket färg, mest röd.

Sanna vill klippa sig och jag informerar henne om att hon kommer ångra sig:
Sanna: Jag kan inte vara långhårig hela mitt liv.
Jag: Men du kommer ju ångra dig om du klipper kort.
Sanna: Jag tänkte såhär, men jag klipper nu när jag har pojkvän så gör det ingenting om jag blir ful. Jag har ju ända honom.

Hahaha. Nu ska vi tydligen gå och äta, det finns inge mat här. Åh, vad jag har saknat dessa underbara människor.<3

Prataitelefonenochbloggasamtidigt.

Just nu sitter jag och pratar med Sandra i telefonen. Hon berättar om sin lilla resa. Hon verkar iallafall ha haft det bra där borta.

Imorgon ska vi träffas för att hon ska köpa vårjacka till lilla Ticketuss, sen ska hon nog köpa någonting till sig själv också. Dessutom ska hon bjuda mig på en lunch.
Sen på eftermiddagen ska jag vara barnvakt åt min lilla hjärteskvimpish. Jag har saknat honom jättemycket, jag har ju inte träffat honom sen i tisdags.
Ska jag vara ärlig har jag saknat Sandra jättemycket också. Men berätta inte det för henne, hon blir så kaxig då.^^

Nu ska jag sova tror jag, eller jag ska prata klart med Sandra sen ska jag sova.
Skriver imorgon.


Igårkväll.

Jag skrev ingenting igår. Jag fick lite bråttom. Men jag hade iallafall jätteroligt igår. Vi skulle ju bara lyssna på våra favoriter men vi gick till riddarn också. Jag dansade hela natten. Det var så roligt. När man är nykter på krogen märker man verkligen hur folk beter sig på krogen. Det var iallafall en jätterolig kväll. Förutom att jag såg en höggravid tjej gå runt och vara aspackad. Jag blev så arg att det sänkte hela mitt humör. Hon var så full att hon vinglade fram och knappt kunde gå ordentligt. Jag blev riktigt förbannad.

Skriver imorgon.

Snart ska jag ut.

Max kommer inte. =( Inte alls så roligt. Jag blev jätteledsen. Men jag ska iallafall åka och lyssna på mina favoriter. Vi ska dit ganska tidigt så vi får bra platser. Man vill ju se så mycket som möjligt när man lyssnar och tittar på sina favoriter.

Nu ska jag hoppa in i en dusch sen ska jag fixa mig. Skriver nog sen.


Klickad?

Varför lägger du på i mitt öra? Jag vet inte vad du tycker men jag tycker att det är HELT ÅT HELVETE! Tack så jävla mycket! Väldigt respektfullt.


Favoriterna.

Nu sitter jag här med en kopp svart kaffe med en sockerbit och kallar det för frukost. Idag väntade jag med att ta det på en gång, för att jag vill kunna äta lite senare middag idag. Max kommer ju och jag vill äta middag med honom. Så jag drar ut lite på allting.

Om ett tag hade jag tänkt att jag skulle ta ett litet städryck så att jag har någonting att göra, men jag får alltid sån ångest när jag inte är ute i det fina vädret. Och jag kan ju bara garantera att när jag är klar med den här dieten ska jag grilla. Första bästa soliga dag ska jag grilla.

Ikväl spelar mina favoriter så jag ska gå och lyssna på dom. Men det blir vatten för min del. Eventuellt om jag lyxar på det lite med några bubblor i vattnet.^^

Nej, men nu ska jag gå ut och röka sen ska jag försöka komma igång så att jag får ut någonting av denna dag också.
Skriver sen.

En dagens.. handling.

Nu är jag hemma från skolan och eftersom att jag somnade så sent inatt så hoppade jag över frukosten imorse och tog en sovmorgon. Frukosten bestod ändå bara av en kopp svart kaffe med en sockerbit. När jag vaknade åt jag istället lunch. Då skulle jag äta 8-10 skivor skinka och 2.5 dl naturell yoghurt, men jag åt bara lite skinka. Jag blev faktiskt mätt så jag orkade inte varken yoghurten eller all skinka. Men men, jag har inte fuskat med att äta någonting annat istället. Så jag är jätteduktig. När jag kom hem från skolan gjorde jag iordning min biff och det var jättegott. Återigen mätt.

Ni skulle ha sett mina ägon imorse när jag vaknade. Dom var så svullna och ihopklibbade att ni kan inte ana. Jag tog en allergitablett och det lindrade lite. Jag var så svullen att jag hade veck under ögonen. Det brukar jag verkligen inte ha så det var jättekonstigt.

Sen åkte jag till skolan och när jag kom fram upptäckte jag att jag hade åkt en halvtimme för tidigt. När det var tio minuter kvar tills lektionen skulle börja var det fortfarande ingen från min klass som hade kommit, inte läraren heller. Jag trodde nästan att lektionen hade blivit inställd utan min vetskap. Så jag tänkte att jag kunde gå ut och röka. Jag satt där och funderade på om jag hade glömt bort att vi inte hade lektion, men sen när jag kom in hade nästan alla kommit utan att jag sett det. Jag måste verkligen ha varit i min egna lilla värld.

När jag skulle gå från skolan såg jag min lärare som jag har i företagsekonomi, jag frågade honom om vi skulle ha mycket teori imorgon eller om vi skulle arbeta mycket med uppgifter. Eftersom att jag inte har någon bok så känns det inte så roligt att sitta där jättetidigt på en fredagsmorgon och göra ingenting. Då gav han mig en bok. Så sa han: "Vi ska bara ha några genomgångar imorgon men du är ju så smart så du kan ju läsa igenom istället så slipper du komma hit".
Yey lärare säger jag bara. Jag fick en bok så att jag skulle kunna sitta och göra uppgifter i skolan men jag är så smart så jag slipper.^^
Så imorgon ska jag sova jättelänge så att jag är pigg och alret när Max kommer till mig.
Imorgon kommer min Max hit. Jag har saknat honom.<3

Nu ska jag gå och köpa cigaretter. Skriver sen.

-

Varför blev allting plötsligt så komplicerat?

Vad hände?

Du fattar inte att jag behöver prata. Inte ens när jag talar om det för dig. Synd att vi inte kan komunicera längre. Vad hände?

- -

God eftermiddag. Nu har jag precis ätit middag. Jag fundrar på att gå ut på en promenad, men jag vill inte gå själv. Eller så kanske jag ska göra det för att utmana mig själv. Vi får se helt enkelt. Men det blir inte förns senare.

Idag slingade jag håret och jag tycker att det ser lite gult ut, men alla andra säger att det är fint så jag får väl lita på deras ord. Men jag tror att jag kör in en till blekning när jag får pengar iallafall.

Skriver sen.

Slingmedel.

Nu sitter jag med slingmedel i håret och väntar på att det ska verka tillräckligt tills det är dags att skölja ur. Jag ser ut som ett miffo, men det ska nog bli bra i slutändan. Nu ska jag gå ut och röka igen sen är det nog dags att skölja ur. =)

Den delikata första lunchen i den nya dieten.

Nu har jag ätit min delikata lunch. Kokt spenat, två hårdkokta ägg och en tomat. Äggen och tomaten var inga problem alls, men den kokta spenaten gav mig kvälvningar. Inte smaken, den var det inte något fel på, smakade ungeför som broccoli, men konsistensen var avskyvärd. Lite som slajm eller nåt. Men det gör ingenting för till middag så blir det en stor biff och sallad med citron och olja, så det ska inte bli några svårigheter.
Faktiskt så blev jag förvånansvärt mätt av lunchen.

På fredag kommer nog min kära Plutie till mig. Det ska bli så mysigt. Dessutom spelar mina favoriter i helgen så dom ska jag titta på. Men ingen alkohol för mig inte. Vatten är det som gäller för mig. Det är ju så att jag går dit för musiken skull.

På tisdag kommer även min älskade Sanna hem från Israel. Hon lär ju se ut som en pepparkaka. Andreas också. Men jag ska nog bli brun en vacker dag jag också.

Men nu ska jag gå ut och röka. Skriver sen.

13-dagarsdieten.

Nu är jag vaken och det suger fortfarande. Men men, det är bara att bita ihop och försöka överleva. =P

Idag ska jag och pappa starta en diet, jag gick på den förut och gick ner riktigt mycket. Jag vet inte vad den heter med man äter från ett speciellt matschema. Tror att den kallas 13-dagarsdieten. Så frukosten idag är en kopp svart kaffe och en sockerbit. Jag gillar inte socker i kaffe, men vill man vara fin så får man lida pin.
Nu ska jag och pappa åka och handla. Skriver efter lunchen.

Jävla skitjävel.

Jag tror att jag grinar snart. Mitt ljudkort är förmodligen dött och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag kan inte lyssna på musik, jag kan inte titta på någonting som har ljud. Jag kan inte göra någonting alls. Jag tror att jag ska lägga mig ner, titta på sex and the city, utan ljud, och grina hur mycket som helst. Godnatt!

Ollonfrisyr?

Max har fortfarande inte ringt upp mig. Han skulle raka(!) av sig håret. Vet inte riktigt om jag gillar den tanken.. Men men, jag hör fortfarande ingenting. Om någon var intresserad. =P

Jag hör ingenting.

Igår var det hälsenan som svek, idag är det datorn. Visst har jag fortfarande ont i hälsenan men det kan jag leva med, dock inte i kombination med att ljudkortet på min dator är sönder så att jag inte kan lyssna på musik, kolla på film eller serier eller någonting nu när jag ligger på tvångsvila. Jag blir väldigt arg. Det är inte alls roligt. Jag och mina syskon som skulle fortsätta med vårat "scary movie" marathon som vi startade igår. Jag blir inte så glad. Men Max skulle försöka hjälpa mig med det, han skulle bara äta först. Hoppas att han äter fort. Om det inte funkar då vet jag inte vad jag tar mig till. Skit också.

Varför sviker du mig dumma hälsena?

Jag tror att min högra hälsena har sagt upp sig eller någonting. Jag har haft ont i ett par dagar men nu kan jag knappt gå. Igår hade jag ont, men jag kunde gå i högklackade skor. Undrar om jag kanske ska börja använda platta skor ett tag. Den är svullen och jag kan knappt stödja mig på foten. AJ!

Jag är iallafall vaken nu och somnade inte förns jättesent igår. Har varit vaken i ungefär en halvtimme nu. Om det inte hade varit för att det är lite halvdåligt väder så hade jag haft jättemycket ångest över att jag sovit så länge nu, men så är det som tur inte. Idag ska jag inte göra någontinga alls tror jag. Min hälsena behöver nog vila, så idag ska jag vara snäll och låta den göra det.

Igår var jag barnvakt åt min älskade Tickelitus hela dagen. Det var jättemysigt. Vi badade, lekte i lekparken, vilade, åkte och hälsade på Sandra på hennes jobb (men vi var tvyngna att gå ganska snabbt för att Ticke bara satt och ropade på henne) sen gick vi ut och lekte en liten stund till, sen nattade jag honom hos hans "mammof" och "minna".

Skriver kanske sen.

Rörigt pussel.

Ibland undrar man varför det aldrig är så att allting är som det ska eller som man vill att det ska vara. Jag tror inte att jag någonsin känt att ALLTING har varit bra. Jo visst har allting varit bra, men aldrig samtidigt. Och just nu är nästan allting fel. Jag känner inte att många bitar är där dom borde vara. Vissa bitar är jättebra, medans andra är helt fel. Jag vill bygga ihop det här jävla pusslet någon gång. Just nu vill jag bara att det ska vara halvklart eller någonting. Åtminstone. Men jag har typ tre bitar på plats och resten är ute på villovägar. Det är ett ganska stort pussel dessutom. Eller för mig är det stort eftersom att det handlar om hela mitt liv. Och jag vet inte hur länge man ska ha det såhär innan det ska bli bättre. Jag har aldrig mått som jag gör nu. Det är inte så att jag är deprimerad eller så. Men jag känner att allting är en enda stor röra. Hela mitt liv är en enda röra just nu. Ett tag kändes det som att bitarna hade hamnat på någorlunda rätt plats, men sen var det som om att någon tog tag i "pusslet" la det i en låda och skakade om. Vissa bitar flög ur lådan och den som skakade om verkar inte riktigt ha upptäck det ännu. Så snälla du som skakade lådan, kan inte du kolla så alla bitar ligger kvar? Om dom inte gör det kan du väl lägga tillbaka dom i lådan, jag behöver dom. Det kan vara viktiga bitar.


Om du vill bli min fru..

Jag vill att allting ska vara som det var när man var liten.. hade jag skrivit om det hade varit bra då.. men så var det inte..
Du borde mogna till nu, det är verkligen dags.

Fy fan.

Jag måste bara säga att jag är jävligt irriterad på dig. Att du bara kunde sticka sådär.. Jag fattar inte. Du gick bakom ryggen på mig, på oss alla. Jag hoppas att du ångrar dig. Riktigt mycket. Och tyck inte synd om dig själv, det är du som har gjort ditt val och du kommer även bli tvungen att stå för konsekvenserna, det hoppas jag att du är medveten om. Jag trodde inte det här om dig. Jag gjorde verkligen inte det. Jag satt kvällen innan jag skröt om hur mycket du hade förändrats. Men tydligen hade du inte det. Det var bara ett spel och uppenbarligen har du bara blivit värre. För dig och för andra kanske inte detta är en så stor sak, men för mig är det en jättestor sak för när du äventyrar så mycket blir jag orolig. Du är ju hela min värld. Hoppas att du skäms.


Fikar du på rätt sätt?^^

Jag måste tacka för en underbar fika. Bästa ever!<3

Fika.

Efter skolan idag så kom pappa och hämtade mig, sen åkte vi och handlade, sen gjorde jag mat och nu ska jag åka och fika med min Camilla. Det var ett tag sen vi träffades nu så vi lär ju ha en hel del att ta igen. Hoppas bara att det är lite varmt på uteserveringen. Annars får vi sitta inne och det är inte så skönt. Men nu måste jag springa så jag inte kommer för sent. Skriver sen.


Godnatt och sov gott.

Nu är jag så trött att det är svårt att hålla ögonen öppna.
Nu ska jag sova och förhoppningsvis drömma om min drömkärlek.

Drömkärleken.

Vem är du mystiska människa i mina drömmar? Det är nämligen så att jag drämmer om en människa varenda natt. Jag har gjort det nu i ca två veckors tid. Jag vet inte vem det är eftersom att personen alltid ser olika ut i alla drömmar. Ibland har personen samma ansikte i flera av drömmarna men då är stilen, håret och kläderna helt annorlunda. Det konstigaste av allt är att jag alltid, i drömmarna, är kär i den här personen. Men jag vet inte vem det är. Jag har aldrig fått något namn på personen men jag vet att det är samma människa. För varenda gång vi "ses" säger personen alltid samma sak till mig. Vad betyder detta? Det enda som alltid är samma med personen är skorna och personligheten.
Jag tror att jag är kär i kärleken.


Vart tog den vägen?

Min inspiration är som bortblåst. Skriver när den återkommer.

Underbar kväll.

Goddagens alla människor.
Igår hade jag jätteroligt. Jag dansade och dansade i flera timmar och det var helt underbart. Det ända som inte är lika underbart är att någon hoppade på min fot igår. Med högklackade skor. Jag har apont och foten är helt svullen. Men även fast jag idag har jätteont i foten så tycker jag ändå att det var värt det igår. Så roligt har jag inte haft på en hel evighet.
Tack för en supekväll!

Snart ska jag till A-K & N och jag hoppas verkligen att jag får på mig några skor. Annars får jag väl ta en plastpåse eller någonting. Men det ska nog gå det också.

Skriver kanske senare idag. Annars gör jag det imorgon.

Svårt.

Det där var jobbigt, riktigt jobbigt.

Att vara eller att inte vara.. tillsammans.

Just nu känns det som att väldigt många förhållanden tar slut. Det är jättetråkigt. Det känns som att alla gör slut till både höger och vänster. Extra tråkigt är det såklart när man sitter i sitsen själv och vet exakt vad sina nära och kära går igenom. Jag vill såklart stötta mina vänner som går igenom en sån sak, men det känns som att jag blir distraherad av mitt eget. Och det känns verkligen jättejobbigt för mig. Att jag inte känner mig tillräcklig. Men alla ni som går igenom en sån här sak ska veta att jag finns här för er. Alla reagerar ju olika, jag själv behöver bearbeta det själv innan jag kan prata om det så mycket. Men andra kanske vill prata om det på en gång. Och jag kan lyssna. Eller bara vara som vanligt. Jag finns iallafall ett samtal iväg om det är någon som behöver mig.

Vi kan ju gråta ikapp om det känns bra.


Grattis Timpefimpen.

Idag när jag skulle åka hem tog jag medvetet en längre väg hem, det var så skönt att njuta av solen. Även fast jag satt på en buss så kändes det så bra.
Väl hemma hade jag och Fisen bestämt att vi skulle njuta lite av det vackra vädret så vi bestämde oss för att gå ut och gå en liten sväng. Det gjorde vi också. Men verkligen en LITEN sväng. Vi gick till våra kusiner. Efter det gick vi till centrum. Våran lillebror fyller ju faktiskt 16 år idag plus att han är jättesjuk med nästan 40 graders feber så jag bestämde att vi skulle köpa en jättestor godispåse till honom. Han fick sin riktiga present för typ en vecka sen, men eftersom att han är sjuk på sin födelsedag så fick han ett kilo godis som lite tröst.

Skriver sen.


Lever du? Eller du?

Goddagens. Idag är dagen efter kvällen innan som Lålah och Kålah brukar säga. Vilket innebär att man mår som man förtjänar. Jag förtjänar tydligen att må bra vilket innebär att jag inte gjort någonting fel.^^
Helena däremot ligger i sängen som en utslagen säl och kan typ inte röra sig. Så hon kanske har varit dum.

Igår var jag, som alla kanske förstår eftersom att jag var på studentskiva, ganska onykter. Och Nathalie tänkte att nu ska jag skicka lite sms till alla jag känner. "Lever du eller är du död? :D Puss!" skrev jag till alla som var på min lista över folk man senast skickade sms till. Till och med Helena och Amy som satt breedvid mig på bussen. Så om någon blev väckt eller störd på något vis så ber jag så hemskt mycket om ursäkt. Hittills har alla bara skrattat åt mig. Men förlåt om det är någon som blev störd.

Nu ska jag försöka få Helena att klia upp så jag kan få gå ut och röka. Skriver sen.

Old times.

Nu är jag hemma hos Sandra. Hon skulle egentligen på informationsmöte på cinderella, men hon ska iväg och jobba istället. Egentligen skulle jag vara barnvakt åt Ticke men eftersom hon ska jobba har jag ingenting att göra tills jag ska iväg. Skulle ju kunna hålla Sandra sällskap på jobbet, men jag tror att det kommer kännas lite väl "old times" då. Men det lär ju bli så iallafall. Vi får väl se hur det blir. Jag lär ju vara där ett tag iallafall. Men vi får se hur det blir.

Nu ska jag nog se efter vad Sandra gör sen ska vi nog gå ner till centrum. Skriver imorgon och berättar hur kul jag hade på studentskivan. Ha det så kul allesammans som också ska på studentskiva.

RSS 2.0