Slingat håret!

Det blev ingen städning idag. Däremot åkte jag till arbetsförmedlingen istället. Efter det åkte jag med Milla till jobbcenter och ringde lite samtal. Det är ju nämligen så att jag och Milla ska flytta till Norge. Yey! Vi ska till  Norge. Vi ringde till dom idag och det verkar som att saker och ting börjar hända nu. Jag tänkte ringa tilbaka till dom imorgon så får vi se vad dom säger då.

Idag har jag slingat mitt hår också. Det blev inte riktigt så ljust som jag egentligen ville att det skulle bli men det är iallafall bättre än innan. Min utväxt var typ 8-9 cm. Inte snyggt! Om ett tag tänkte jag att jag skulle tvätta mitt hår med lite silverschampoo som jag ska låna av Milla. Inte för att jag tror att hon vill ha tillbaka det som jag har haft i håret men iallafall. Då kommer det förhoppningsvis bli lite vitare. Det gillas! Nu ska jag titta på någonting som Milla vill visa för mig, sen vet jag inte vad jag ska göra. Ha det så bra.

Sebastian wants a penpal.

Idag har jag inte gjort så mycket tänkte jag säga, men det har jag verkligen gjort. Jag har haft en riktigt effektiv dag idag. Jag har städat hela mitt och min systers rum. Det är inte helt klart ännu, men jag har dammat av och tagit golven. Dessutom har jag plockat undan en MASSA skit som låg lite överallt på olika former av avlastningsplatser. Det tog ca tre och en halv timme för mig att städa. Det är som sagt inte klart ännu men imorgon så! =)

På tal om tre och en halv timme så skulle Sandra komma till mig idag. Hon ringde mig när klockan var halv två och sa att hon skulle komma. Det skulle ta henne en och en halv timme att komma hit. TRE och en halv timme senare var hon här. Ja, hon är ju inte världens bästa på att passa tider så hon hinner med tågen. Men hon kom iallafall hit sen.

Det finns en kille. En kille som verkligen vill ha en penpal. Han heter Sebastian och han är tydligen både snygg och mysig om jag har uppfattat allting på rätt sätt. Han sitter just nu inne. Och det finns inte så mycket att göra där inne så han vill ha penpals så han kan fördriva sina dagar. Jag har knåpat ihop ett brev till honom och om du också vill göra det så är det bara att höra av er så kan jag fixa adressen och så till er.

Nu ska jag röka, sen ska jag slå igång lite Greys Anatomy och somna till det. Godnatt på er och glöm inte Sebastian.


Dance yourself to a star!

Jag sitter just nu och lyssnar på när min käre kusin Robban spelar in en låt. Den är helt sjukt bra. Jag vill att den ska bli klar så att jag får höra slutresultatet. Det är en låt som heter "Dance yourself to a star" och det är en reaggeton-låt. GRYM säger jag bara!

Ikväll är det PG som gäller. Någon som är förvånad? Nej, tänkte väl det.^^

Men nu ska jag fortsätta titta på när Ruppert spelar in en GRYMT bra låt. =D

Fucking fobi, försvinn!

Jag känner att jag behöver lätta mitt hjärta lite. Eller rättare sagt hjärna. Det sitter i psyket. Det brukar sitta långt ner i hjärnan men nu de senaste dagarna har det kommit upp till ytan. Det är någonting jag tänker på ca 70% av min vakna tid och även drömmer om på nätterna. Jag känner att det är någonting som jag inte riktigt kan hantera i vissa situationer. Och det handlar om någonting jättetöntigt. Men det känns lika jobbigt fast det är töntigt. Min spindelfobi. Jag tycker mig se spindlar överallt. Jag känner hur dom kryper på mig. Det finns ingen spindel som kryper på mig men likt förbannat så känner jag hur spindeln kryper på min kropp. Ibland är det t.o.m. så att jag får för mig att det finns en spindel i närheten och jag blir helt kallsvettig i hela kroppen och vet inte riktigt vad jag ska göra av mig själv. Det är jättejobbigt! Jag vet inte varför det är såhär just nu. Men jag tror att jag har fått för mig att alla spindlar tycker att det är kallt ute nu och istället vill komma in och vara inomhus. Hoppas att det blir bättre snart. Fucking fobi, försvinn!

Bara så du vet!

Rtyuijkmnbv uytfvbhujnm uytfcvbhu7jn bvc tgbujhgbvbnm uytfvbhujm rfcftyhn yhb6 rtfvfgtyhnb tgvbndfgh ghytfvbn yutfghnbv tgvb tgvbhyu tgvvbrty ytrfdcvgyhbn tgvbdfgh ytgfvbhyhn57 tgfvgtyhn ygbjhbvn hgfvbghbn edxerfds ytgfvbhyn6ty6 resxcdr4rfcv gb6 iujhnjijkmnb, tredfvc edcdrtgb rfvftyghb tghujhnbv ytrfvgyhbvc ytrdcvgtyghbvc rfvghbn fghytrfvbn yhnbhyujmn yhbujhbbn fghytrfv b yhn!

Haha, det är allt jag har att säga. (Ja, det står någonting.)^^

Dålig msn och inspiration.

Jag sitter nu och gör ingenting. Eller jo det gör jag. Jag sitter och är lite irriterad över att min msn inte har funkat på typ en vecka. Jag tycker att det är sjukt dålgit. Alla andra verkar ju komma in på msn, men inte jag. Dumma min msn!

Jag sitter och verkligen försöker. Försöker komma på någonting roligt att skriva, men jag kommer verkligen inte på någonting. Och det är sjukt störande. Så jag lägger ner detta for now och återkommer om inspirationen återkommer. Ha det så bra!


Tack Carita!

Hej hej! Igår var en vild kväll. Dock inte för mig men mycket drama var det runt omkring mig. Jag agerade stöttepelare åt diverse människor. Både bildligt och bokstavligen talat.
Om ett litet tag ska jag åka till Amy och vi ska äta lite middag och "fira" att jag har fyllt år (om det nu är någonting att fira, snart är det dags att sörja att man fyller år). =P Sen ska vi gå ut på krogen.
Vi får väl se hur kvällen slutar, men det ska nog bli en toppenkväll! Och tack vare Carita har många av mina problem blivit lösta. Tack Carita!

Nu ska jag fixa mig iordning för snart ska jag gå till bussen. Ha en trevlig kväll allesammans.

Röksugen.

Hallå bloggen. Just nu är jag hos Milla och vi har gjort lite tjejsaker. Fixat håret, gått igenom smink, snackat lite skit o.s.v. Nu ska vi gå ut och röka.

Jag är förvirrad.

Jag sitter just nu hos Milla och gör typ ingenting. Väntar mest. Jag känner mig sjukt förvirrad. Så fruktansvärt förvirrad. Jag vet varken ut eller in nu. Förhoppningsvis får vi lite mer klarhet i saker och ting. Men vägen till klarhet är inte den mest bekväma och jämna vägen. Det finns lite förhinder och som sagt så är jag riktigt förvirrad. Jag gillar verkligen inte att vara förvirrad. Speciellt inte när man inte vet någonting alls om saker och ting. Det är då jag blir såhär. Jag fick värsta negativa känslan över mig just nu. Varför vet jag inte, men jag fick det. Jag är förvirrad. Väldigt förvirrad. Det kanske märks? Oj, helt plötsligt blev jag irriterad. Varför blev jag det? Jag vet inte. Som sagt så är jag förvirrad. Klart slut.

Kan det..? Njae.. Är det möjligt? Ja, just nu ser det ut som det. =D

Mitt infall känns riktigt bra just nu. Jag sitter just nu på nålar. Vad det handlar om får ni nog veta vid ett senare tillfälle när saker och ting är mer bestämt, men jag hoppas verkligen. Om man säger så så börjar klurandet och trixandet att ge lite resultat. Bra resultat dessutom. Det vore en perfekt födelsedagspresent till mig själv. =)

Infall!

Jag sitter just nu i bilen och ska åka hem snart. Grabbarna fixar någonting med bilen sen ska vi åka. Jag fick precis ett infall. Pratar i telefonen och försöker klura och trixa. Vi får se. Jag känner att mitt infall känns väldigt bra. Jag gillar infall. Finns dock ett litet problem, det är det jag försöker klura ut. Hör av mig sen.

Häppy börshdäj tu mi.

Jag glömde skriva tidigare att det är min födelsedag idag. =) Men det är väl så när man bilr gammal. Dels så är födelsedagarna inte lika viktiga längre och dels så börjar jag numera bli så gammal så att jag glömmer bort såna viktiga saker. =P

Just nu är jag hos Sanna och hon sitter just nu och jublar över FarmVille. Jag har inte fattat det roliga i det spelet men jag tror att jag ska testa på att spela lite. Men risken finns ju att jag blir helt galen och inte kan sluta. Vågar jag ta risken? Vi får se.

Jag måste tacka alla fina människor som har grattat mig. Tyvärr så har jag inte pengar på telefonen så jag kan inte tacka. Om ett tag ska jag åka hem och då tänkte jag ha en liten filmkväll men min suster. Min brur får också gärna vara med om han vill. =)

Skriver sen.


Dumma brevbärare som är så sega!

Hallå där! Nu var det ett tag sen. Jag har inte haft någon lust att skriva någonting. Det som hänt sen sist är ju inte så överdrivet mycket. Jag har inte gjort mycket alls. I fredags var jag ute. Vad annars liksom. I lördags var jag på min älakade vän Jennifer hejdå-fest. Hon flyttar till Norge idag så det är lite tråkigt. Men hon kommer ha det så bra där borta.

Idag ska jag invänta posten och beroende på om det är positivt eller negativt så åker jag nog iväg lite senare. Men den där dumma posten vill ju inte komma. Eller så kom den men det fanns inga brev till oss. Jaja, den som lever får se.

Jag funderar på att göra en "Jennifer" och åka till Norge och jobba. Det vore roligt. Pratade om det med Milla igår. Förhoppningsvis så blir det av.

Nu ska jag nog göra någonting att äta, sen ska jag hoppa in i duschen. Ha det så bra så länge så hörs vi lite senare. =)

Händelselös dag.

Goddagens. Eller rättare sagt godnattens. Idag har jag inte gjort så mycket som ett endaste dyft. Jag har bara tagit det lugnt idag. Nu på kvällen hade jag och min bror en liten myskväll med dipp och grönsaker och en film som gick på tv:n. =)

Jag känner att jag inte har någonting att skriva om idag. Varför vet jag inte, men det kan ju kanske bero på att jag inte har gjort någonting idag.
Nu ska jag iallafall slå på lite L-word och sen ska jag somna till det. Hoppas att ni har en trevlig dag imorgon! Puss och kram.

Äckliga mackaroner och ännu mer tjat om min dator.

HejsanSvejsan. Jag hann visst inte skriva någonting innan jag stack till jobbet idag. Så jag gör det nu istället. Idag vaknade jag alldeles för sent eftersom jag satt och pillade på min nya dator hela natten. Jag fixade mig iordning och stack iväg till jobbet.

När jag kom hem så ville jag äta någonting. Men det fanns typ ingenting att äta så jag gjorde lite mackaroner och lite sås till det. Jag hade inte riktigt alla ingredienser som jag hade behövt till såsen så det smakade skit. Men jag åt fyra stora (och då menar jag verkligen stora) tuggor och två knäckemackor. Så det fick bli min middag. Äckligt men mättande.^^ Resten av mina  äckliga såsindränkta mackaroner åt min älskade syster upp. Men hon såg inte så lycklig ut när hon gjorde det.

När jag skulle slå på min dator idag så höll jag på att få panik. Jag försökte och försökte. Men det stog bara att någon fil var trasig eller borta.. typ. Så jag ringde till Max i ren panik och han guidade mig igenom allt. Steg för steg tills jag kom in i datorn. Men jag blev riktigt rädd. Det hade ju varit typiskt min tur om datorn hade gått sönder redan andra dagen jag har den. Men nu är det dags för lite mer L-word sen ska jag sova. Godnatt!

RSS 2.0