Halsont.

Idag mår jag bättre än igår, halsen gör inte lika ont och jag känner mig inte lika grötig i kroppen som jag gjorde igår.

Milla är stressad av diverse anledningar. Jag sitter och tittar på för att jag inte har någonting bättre för mig. Hon fixar och trixar och jag tittar och ska tydligen vara klar när Milla är klar. Jätteviktigt var det så jag ska väl fixa mig så jag är klar när Milla är klar.

Ändå gjorde du det.

Ibland blir det som det blir. Ändå gjorde du det? 
Det blev så nu och jag är den som förlorade mest på det. Ändå gjorde du det?  Min bästa vän.
Tråkigt nog så visste du vad som var sagt. Ändå gjorde du det?!
Det är inte saken i sig som är det värsta utan att jag blev totalt bortprioriterad, sviken, du ljög mig rakt upp i ansiktet och gick bakom ryggen på mig.
Du visste. Ändå gjorde du det..

And now you're sleeping in my bed, but i still don't wish that you are dead - Im a better person.


Flytt, snart ordning på allt, fixa hår och karaoke.

Jag bloggar så sällan nu för tiden. Och det är ingenting jag känner att jag behöver göra. Men nu kände jag att det var dags att skriva ett par rader.

Vi har flyttat  nu och äntligen börjar vi komma i ordning. Det är inte kartonger överallt längre :) Saker och ting börjar äntligen falla på plats. Det är så skönt så. Nu är det bara lite småsaker som ska fixas sen är allting klart.

Snart ska jag fixa Mias hår sen ska jag gå på karaoke. Så godnatt och sov gott på er. Skriver när jag känner att det är dagsa igen nästa gång.

Mysticke.

Jag lever nu mitt i en flytt, på lördag kommer flyttbilen klockan 08.00. Så allting ska vara färdigpackat och klart på fredagskvällen. Jag känner mig lite stressad. Eller ganska mycket. Just nu springer jag och Mia upp och ner med ungarna i tvättstugan i ett desperat försök att få all tvätt ren och torr tills på fredag. Annat som ska göras är bl.a. städa ur lägenheteom som är nyrenoverad med massor av damm, packa det sista, köra ett lass med saker imorgon, diska upp porslin och så i nya lägenheten så man slipper göra det på lördag, vi ska försöka få tag på stora starka karlar som är villiga att hjälpa oss med tunga lyft som två svaga hjälplösa tjejer inte klarar av, vi ska fixa och dona så allting är klart tills på fredag. Dessutom måste vi lösa situationen med Ticke då han inte kan vara med när vi flyttar. Och hur det ska gå till har jag ingen aning om. Flyttbilen kommer ju 08.00 och då är det fullt ös medvetslös.

På tal om Ticke så har han verkligen varit den mysigaste, snällaste och mest underbara lilla varelse idag. När jag satt vid datorn och läste lite bloggar medans han tittade på sina nya favoriter, tellitubbies, tidigare idag så gick han fram till mig och sa att han ville komma upp till mig. Självklar fick han göra det. Så mysigt att ni kan inte ana, han gosade in sig och stannade där. Jag trodde att han hade somnat, men det hade han inte. han bara gosade. Sen började han vrida på sig och jag trodde att han ville gå ner. "Nej Natha! Ticke sitta Natha!" Mitt hjärta smälte nästan bort. han låg där i säkert en timme och bara gosade och kramades med mig. Så mysigt!

RSS 2.0