Svärfar kommer imorgon.

Ibland känner jag mig så korkad. Vi har skaffat internet hemma. Och Denise frågade mig igår om vi hade trådlöst internet. "Nej", svarade jag. Men så kom Patrik hem och berättade att vi visst hade det. Det är ju bra. Jag trodde att jag hade full koll. Men icke. Det är iallafall skönt att vi nu har internet överallt. Det känns bra att jag nu kan sitta vart jag vill i lägenheten och göra vad jag vill på internet. Plus att Zacke kan ha med sig det mobila internet på jobbet. Anledningen till att vi skaffade internet hemma är för att han ofta behöver internet på jobbet. Och jag ska ju snart börja plugga så jag behöver ju också internet då jag ska plugga hemifrån.

Nu ska jag ta hand om min otroligt trötta och pipiga, men ack så underbara lilla son.

Förresten, imorgon ska jag för första gången få träffa min svärfar. Det ska bli spännande. Jag har ju varit tillsammans med Zacke i typ ett och ett halvt år, men aldrig träffat hans pappa. Jag har fött hans första barnbarn, men aldrig träffat honom. Han har ju som ni kanske förstår inte träffat sitt barnbarn ännu. Jag ser fram emot det jättemycket, men jag är väldigt nervös. Tänk om han inte tycker om mig. Då skulle jag bli jätteledsen!

Nej som sagt, trött bebis var det ja.

Puss och Kram!

Körkort på intåg.

Idag ska jag gå körkortskursen. Sen är det bara att tuta och köra. Till sommaren har jag körkort. :) Enligt Zacke tar det MAX 3 månader, men jag tror nog att det tar betydligt längre tid. Vi hinner ju knappt träffas som det är just nu så jag tror att det blir lite svårt att lyckas skrapa ihop tid till övningskörning. Men vi får se. Mitt mål är att jag ska ha körkort innan sommaren är slut. Vi har inte ens en fungerande bil för tillfället. Men snart så. :)
Jag ser iallafall fram emot att vara på väg. Alla tillstånd är klara. Kursen kvar. Sjukt jävla roligt!

Träningen går jättebra. Jag ser inga märkvärdiga resultat på vågen men jag känner att jag orkaar mer och att flåset är bättre. Dessutom känns det på kroppen som om någonting har hänt. Vad som har hänt vet jag inte riktigt. Men någonting är det iallafall.

Nej, nu ska jag göra lunch.

Puss och Kram!

RSS 2.0