Trevlig kväll allesammans.

Jag är tjej och just nu har jag ett riktigt tjejproblem. Jag har INGENTING att ha på mig. Jag kan ju ha på mig det som jag hade igår, men det vill jag inte. Jag vill bara ha någonting som jag inte haft på mig och som jag känner mig fin i. Så jävla svårt ska väl inte det vara, eller?

Jag har iallafall lovat Sandra att vi ska gå ut. Men hon slutar inte jobba förns klockan ett. Sen ska hon fixa stängning och allt så hon kommer inte ifrån jobbet förns runt två-tiden. Jag ska iallafall dit lite innan så att jag kan dricka lite så får vi se om jag känner någon eller om jag får sitta ensam. Skitsamma på något sätt ska det nog lösa sig. I värsta fall får jag sitta i baren hela kvällen. Jag hatar att sitta i baren.

Just nu sitter jag iallafall och håller på att komma i riktig party-anda. Jag lyssnar på musik och njuter av att bara lyssna, inte prata med någon annan eller så. Bra lyssna och njuta. Jag har ju som ni redan vet inte något ljudkort i min dator, därför är det helt underbart att sitta vid en dator som har det.

Idag kände jag mig förresten som min mamma. Jag skulle gå ner i porten för att kolla om Tickes medicin låg kvar i vagnen. Jag hade pyamasbyxor på mig. Det kanske inte är så konstigt, men jag hade även högklackat på mig. Min mamma äger typ bara höga skor (det är nog därifrån jag har fått det) och om hon ibland vill gå i mjukisar så äger hon inte några så hon har alltid pyamasbyxor istället. Och eftersom att hon som sagt inte har några platta skor så blir det pyamasbyxor och högklackade skor. Då fick jag mamma-cravings.<3

Nu ska jag nog röra mig neråt snart. Och jag hoppas på en riktig superkväll.

Nyckel?

Just nu sitter jag och gör ingenting. Jag ska fixa mig iordning så det kan bli någonting av denna dag också. Jag har ingen nyckel till lägenheten så jag vet inte om jag kan gå någonstans eller inte.

Vad som händer idag har jag ingen aning om. Jag vet att Sandra hade planer med mig, men jag vet inte om det kommer bli så. Ja, den som lever får se.

Tickeförsökerretaliveturmig.

Goddagens. Idag är en dag när Ticke gör allt för att reta gallfeber på mig tror jag. Han gnäller, skriker, slåss, bråkar, bankar i dörrarna, slår med leksaker i väggarna, rivs, tjatar och är bara allmänt jobbig. Jag har försökt med allt. Så nu ligger han i sängen och ska ligga där tills han blir snäll igen. Han får ligga där tills jag har lagat mat till honom så kanske han är snäll sen.

Dumma dator.

Nu är jag vaken och jag har inte gått längre än till köket idag. När jag vaknade frös jag men svettades. Jag hatar att kallsvettas. Dessutom mår jag alltid som sämst på morgonen. Och jag skulle helst av allt spola över morgnarna.
Idag ska jag inte göra någonting alls. Om jag orkar ska jag ta mig till centrum och köpa marinerade vitlöksklyftor. Vitlök är ju bra om man är sjuk.
Nu blev jag jätteirriterad för att jag hade skrivit ett långt inlägg. När jag skulle publicera det var det som står ovanför allt som sparades och jag orkar inte skriva om det. Men det var någonting om att det är "roligare" att vara sjuk om det är dåligt väder. Men men, skriver väl sen.

Min pappa har blivit kvinna!

Jag skrev ju förut att jag inte hade någon aning om varför jag inte har varit hemma mycket på sista tiden, men det kommer tillbaka nu som en jävla smäll i ansiktet. Gnäll, gnäll, gnäll och åter gnäll. På allt och ingenting. Jag tror fan att män också hamnar i någon form av klimakterie. Och om dom inte gör det kan jag lova er att min pappa är kvinna!

Filmkväll.

Jag och min bror tittade på en film, sen betämde vi oss för att se en till. Så just nu sitter vi och tittar på en annan film. Men jag berättar mer om det senare.

Sjuk.

I tre-fyra veckor har jag haft lite småont i halsen och fått lite feber hit och dit. Så igår, dum som jag är, så sa jag till min farbror att jag önskar att sjukdomen bara kunde bryta ut så att jag kan bli frisk någon gång. Tydligen så var det någon som ville att min önskan skulle slå in. Idag vaknade jag och var så sjuk så att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Ont precis överallt. Mest halsen. Dessutom feber. Det kanske är en bra grej egentligen för jag har inte ens lust att shoppa, fast det är löning idag. Tur är väl det, jag har inte några pengar alls att lägga på shopping denna månad. Bara jag slipper allt ont och småfeber sen så är jag nöjd.
Idag åkte jag hem och det var inte igår jag var hemma. Jag räknade ut häromdagen att jag inte varit hemma mer än tre nätter den här månaden. Jag har ingen aning om varför, men det har inte blivit så bara. Om jag inte mår bra tills på torsdag så vet jag inte vart jag tar vägen. Jag och Sandra har nämligen blivit utlovade en liten show. Och den ska jag se. Det kommer bli toppen.

Jag måste bara berätta om en liten rolig grej som hände i helgen. Jag var på Pergola. Som vanligt. Sen skulle jag gå till MP för att dansa. Jag minns inte riktigt hur allt gick till. T.ex. hur jag kom in. Jag hade nämligen pengar till inträdet, men av någon anledning så betalade jag inte för att jag hade lika mycket pengar kvar dagen efter. Vilket som så när jag kom in så träffade jag T-t och tjejerna. Vi dansade lite och när jag hade dansat ett tag ville jag gå och sätta mig. Jag satte mig tydligen vid vip-hörnan och där får man bara sitta om man baställer någonting från deras meny. T-t satte sig med mig, han kollade på menyn och frågade om jag ville ha champagne "Ja" svarade jag. Flaskan kostade 800 kr, han lämnade 100 kr i dricks till killen som serverade. Alltså T-t beställde in en flaska till honom och mig som vi skulle dela på för sammanlagt 900 kr. Jag tog en klunk och sen sa jag "Jag vill inte ha champgne". "Vad vill du ha då?" frågade han. Och jag svarade att jag ville ha vodka-redbull. Det slutade med att han fick ge bort all champagne. Jag kände mig lite dum sen, speciellt med tanke på att jag visste redan innan att jag inte gillar champagne. Men så kan det gå.

Min bror och jag ska kolla på film snart. Eller det bestämde vi för typ en halvtimme sen så jag ska höra med honom om det blir någonting. Annars tar jag en alvedon och somnar.


Att somna.

Jag sitter just nu och funderar på vad fan jag gör vaken såhär dags. Och jag kan inte för mitt liv begripa varför jag är vaken. Så nu går jag och lägger mig. Godnatt. Bättre uppdatering kommer. Jag lovar.

Ingen skomakare idag.

Det blev inte av till skomakaren idag. Jag sov och det var skönt men jag ska nog lämna in dom någon annan stans. Jag vill ju kunna använda dom. Tråkigt bara att det inte kommer bli gjort av den bästa. Men det är så det kan vara ibland.
Nu ska jag vila en stund, sen ska jag gå till centrum. Skriver kanske senare.

Skomakaren.

Godmorgon. Jag sitter nu och dricker lite kaffe, jag har inte gjort det på ganska länge faktiskt så det är riktigt gott med morgonkaffe just idag.

Axeln är bättre, men jag kan inte riktigt röra på den som jag skulle vilja. Jag kanske ska ta mig en värktablett så det blir ännu bättre.

Idag har jag planerat att jag ska gå på karaoken ikväll. Det är u röd dag imorgon så då kan man passa på att gå ut. Tjejerna ska förmodligen med. Några av dom iallafall. Sandras chef har lovat mig att hon ska få gå lite tidigare från jobbet idag så att hon kan vara med oss och partajja. Hon är ju ensam servitris på pergola nu så hon jobbar varje dag. Då tycker jag att det inte är helt fel om hon kan få sig en kväll då hon spenderar tiden med sina vänner.

Snart kommer min pappa hit med mina skor och lite andra saker. Jag ska ju åka till södertälje imorgon och det är ju där min skomakare har sitt skomakeri. Och då tänkte jag passa på när jag  ändå har vägarna förbi. Han är den bästa skomakaren jag någonsin haft och jag vågar inte testa någon annan.

Nej, nu ska jag röka en cigg. Skriver sen.

Axel.

Jag har bestämt mig för att försöka skärpa till mig. Jag måste blogga mer än jag gör nu. Detta går ju inte. Nästan fem dagar sen var det jag skrev någonting senast. Dåliga Nathalie. Varför har det blivit så? Ja, jag har inte haft någon lust. Inte heller någonting som jag tycker att jag vill dela med mig av.

Ticke. En helt underbar liten människa. Jag trodde inte att man kunde älska en människa så mycket som jag älskar honom, men tydligen så kan man det.
Just nu borstar han tänderna. Det är en av hans favoritsysslor. När jag var liten så hatade jag att borsta mina tänder. Men han är som han är.

Någonting är riktigt fel i min kropp. I söndags fick jag helt plötsligt jätteont i min högra höft. Varför vet jag inte, det bara kom. Jag är fortfarande lite öm, men det är ingenting jag tänker på. Igår när jag satt och spelade kort så kände jag att det stramade ganska mycket i min vänstra axel, men det brukar det ju göra i axlarna och nacken när man inte har rört på sig på länge. Men inte den här gången. När jag hade nattat Ticke så blev det bara värre och värre, jag kan inte lyfta armen högre än till min axel. Jag kan inte sträcka fram armen mycket alls och jag kan knappt låta den hänga rakt ner, det gör så ont och jag vet inte vad det är. Jag har sovit med en vetekudde inatt men det har inte blivit bättre alls. Jag tror att det har med åldern att göra.^^

Ticke springer runt med en skitig blöja, så jag ska byta den på honom. Ha det så bra så ska jag försöka blogga lite oftare.

Så det så.

Jag sitter just nu hos Sandra och gör ingenting. VI har precis ätit äggröra och det var gott.

Jag har ingenting att skriva om längre och det beror nog på att jag inte har någon lust med någonting alls längre. Varför vet jag inte, men så är det.

Max var iallafall här i tisdags till igår. Det var jättekul att träffa honom igen, lite tråkigt bara att han inte kunde stanna lite längre.

Nu ska jag nog hoppa in i ett bad, sen vet jag inte vad jag ska göra. Hejdå.

Sov gott.

Nu sitter jag här och ska snart gå och sova. Egentligen skulle jag ha bloggat lite tidigare, men jag och Sandra var upptagna med annat. Med det menas att vi har gjort massor med saker. Det känns lite som när vi bodde ihop i södertälje. Då satt vi alltid i köket och pratade, spelade kort, satt vid datorn, åt någonting och skrattade. Så har det vait ikväll också. Vi har suttit här tills vi fått ont i ryggen, precis som förr i tiden.
Men nu är det så att på den tiden gick vi inte och la oss förns runt 5-6 tiden på morgonen. För att det var ungeför vid denna tid som hon kom hem från jobbet. Så numera är vi lite smått amatörer skulle man kunna säga.

Vilket fall som helst så fick vi en väldigt lång sovmorgon av Ticke imorse. Han vaknade till någon gång på morgonen men lekte lite själv. Sen gick han och la sig mellan oss och somnade. När klockan var runt ett-tiden någon gång så vaknade både jag och Sandra och då låg Ticke fortfarande och sov. Vi tittade på varandra, tittade på Ticke, såg riktigt förvånade ut, tittade på klockan och reagerade ungeför som att vi trodde att någon hade slagit sig i huvudet. Att jag och Sandra sover till ett-tiden på dagen är ju ingen nyhet, men att Ticklitus gör det är verkligen en nyhet. Så det är nog han som har slagit sig i huvudet.
Han har förresten varit den mest underbara lilla människa som finns idag. Han har varit så mysig och gosig att jag hade lite lust att ta mig en tugga. Men det gjorde jag  ju såklart inte.

Nog talat om det. Nu ska jag sova. Godnatt!

Jag och min fru.

I Jakan ryktas det om att jag har ett förhållande med min kusin. Det roliga är att vi nu ska köpa en lägenhet ihop (om allt går som planerat). Vilken härlig modern liten kärnfamilj vi kommer bli. Mamma, mamma, barn.

Gulliga Tickelitus.

Oj, det var ett bra tag sen, jag har varit lite upptagen så det är nog därför.

Idag är jag iallafall barnvakt åt Ticke. Och han är faktiskt riktigt gullig idag. Inte för att han inte brukar vara det, men idag är han lite extra snäll. Lilla gullunge. Nu ropar han på mig så jag ska se efter vad det är han vill, sen ska jag laga mat.

Skriver nog sen, när han sover.

Skål!

Just nu sitter jag och tittar på när Sandra sminkar sig. Ikväll ska vi till PG (som vanligt). Tjejerna ville inte följa med så det blir bara jag och Sandra, men det brukar kunna bli roligt iallafall. Ikväll är det karaoke, och om jag känner mig på rätt humör så tror jag nog att jag ska sjunga en liten visa. Men det är om jag är på väldigt bra humör.

Ångesten över håret är fortfarande jobbig, men inte alls lika jobbig som den var förr. Igår klippte jag upp det lite mer och slingade det så att det är samma färg på båda sidorna av håret. Nästan iallafall. Så nu är det mycket bätte än innan.

Nej, nu ska jag röka en cigg, men först. Skål!

Ångesten kommer.

Det är nu ångesten har kommit. Jag saknar mina 45 cm som jag klippte av. Men det är försent nu och jag kan inte göra någonting åt saken. Just nu sitter jag med slingmedel i håret och sen ska Sanna hjälpa mig med lite mer uppklippning. Så jag hoppas att det blir lite bättre då.

Idag har jag inte gjort så mycket. Åkte till jakan med Sanna och Andreas. Vi gick på systemet sen åt vi lunch. När jag är klar medd mitt hår ska jag hem och klippa min bror, sen måste jag plugga. Efter det ska jag nog bara sova. Jag ska ju upp till skolan imorgon.

Igår hade vi lite födelsedagsmiddag med min lillasyster. Det var trevligt.

Nu ska jag nog läsa lite bloggar, sen ska jag nog titta till hårfärgen.

Nykortklippt.

Idag gick jag och Sandra till centrumet och stressade i oss lunch innan hon skulle till jobbet. Efter det rörde jag mig upp till A-K för klippning. Jag stannade där en liten stund till och åt lite mat och så. Sen hade jag lovat Sandra att jag skulle gå förbi hennes jobb innan jag skulle hem. Så det gjorde jag.

När jag är i bro så ser jag Linda. Jag frågar henne om inte hon kan hjälpa mig att klippa mig. Ja det skulle hon göra. Så nu är jag korthårig. Jag är verkligen korthårig. Med tanke på hur långt hår jag hade innan så känns det ungefär som att jag är flintis. Men det är jag ju inte. Jag har inte träffart någon jag känner förutom Linda så jag vet inte om det är fint eller
inte. Jag har liksom inte fått någon feed-back. Men här kommer en bild. Vad tycks?






Man ser kanske inte så mycket, men det är ganska svårt att ta bilder på sig själv.
Dessutom är det ganska svårt för mig att ta bild utan att göra miner. Så detta är de mest "normala" bilden på mig.

Dagens planer.

God dagens. Nu har jag sovit ut efter helgens alla bravader och det var verkligen välbehövligt.
Idag har jag inte mycket planer alls, men Sandra sa någonting om att gå till centrum och äta. Vi får väl se. Sen lite senare när Sandra har fått till jobbet så ska jag till A-K & N. Jag ska klippa dom och sen ska jag hem. Min syster kommer ju hem idag.  Hon har varit hos sin pojkvän sen i torsdags.

Dessutom fyllde hon 18 är igår. GRATTIS!

Sen ska jag nog försöka plugga lite innan det är dags att sova.

Nu ska jag röka, sen ska jag hoppa in i duschen.

Helgen som varit.

Som sagt så begravde jag min bitterhet och hade roligt. Jag hade riktigt roligt om sanningen ska fram.

I fredags grillade vi innan vi skulle ut och det var också trevligt. Sen hade vi en jätterolig kväll med mycket alkohol, skratt, och dans. Efter krogen gick vi på efterfest hos en kompis till en av mina kompisar och sen sov jag hos min kompis. Klockan åtta på morgonen kom vi hem. Snacka om att festa hela natten.

Igår skulle jag och Sandra ha en lugn dag med tanke på att det var en så vild fredag, men sen kom vi på att hennes bror skulle spela på en krog så vi sprang dit. När dom var klara sprang vi tillbaka.
Denna kväll slutade på en efterfest och jag kom inte hem förns åtta denna morgon heller. Men roligt har det varit iallafall. Förutom att jag glömde min telefon på efterfesten vi var på igår och jag trodde att jag hade tappat bort den. Men den var visst med Sandra så det var ingen fara. Idag vaknade jag och gick praktiskt taget på en gång till Sandras jobb, sen var planen att jag skulle åka hem men så blev det inte riktigt. Jag stannade på Sandras jobb till ungefär tio eller någonting. Tickelitus pappa skulle komma och lämna Tickelitus och eftersom Sandra inte hade slutat då så tog jag honom då.

Nu ska jag dricka vatten. Skriver kanske senare.

RSS 2.0