Besatt.

Jag ligger nu i sängen med en liten, söt, rosa, urgullig dator som har både ljudkort och h-knapp. Och snart ska jag titta på någonting som har ljud. Och jag kommer höra ljuden. Är det inte helt fantastiskt? Jo, det är det. =)
Jag är fortfarande lite ovan vid att den är så liten och att jag inte riktigt behöver sträcka på fingrarana så mycket när jag ska skriva. Som t.ex. när jag ska göra vissa bokstäver så tycker jag på tangenten bredvid för att jag är så ovan vid att den är så liten. Eller för den delen när jag ska skriva "h". Jag börjar nu vänja mig lite vid att jag inte behöver trycka Ctrl+v. Men fingrarna slinker åt det hållet iallafall.
Ja, jag vet att jag tjatar, men det är så det är när man har fått en liten, söt, rosa, urgullig dator som har både ljudkort och h-knapp.

Nu ska jag slå igång någonting att titta på. Om jag inte somnar så skriver jag sen. Puss och kram.

Min nya lilla precious.

Nu sitter jag hemma med min nya dator i knät och njuter av att jag kan trycka på h. Stort "h": H. Litet "h": h. Det känns så bra! Min dator är så söt. Den är så fin och jag har spenderat de senaste timmarna med att installera, fixa och dona med min nya lilla dator. Just nu håller jag på att fixa iordning så att alla mina saker överförs från den andra datorn till den nya. Men när det är klart är jag helt färdig med min nya dator. Jag är så glad! Den är så söt.

Hårfärgningen klar.

Nu är Helenas hår klart. Det blev varken orange-lila, brunt eller "mycket ljus guldblond". Det blev någon form av nästan samma färg som hon hade innan men med lite mer guldiga inslag. Visst det är jättefint. Verkligen. Men det är ju inte vad hon betalade för. Så det är lite tråkigt.

Nu ska jag snart röra mig mot Sanna så får vi se vad som händer senare. =)

Hejdå!

Kanske lite fel färg.

Hallå bloggen! Just nu sitter jag hemma hos Helena och hon har färg i håret. Hon skulle få en "mycket ljus guldblond" färg i håret men just nu verkar det som om hon kommer landa någonstans mellan lilla-orange och brunt. Det känns inte riktigt som om allt har gått rätt till just nu, men vi får väl se hur det blir.

När allt med Helenas hår är klart ska jag åka till Sanna. Sen får vi se vad som händer. Skriver mer om uppdateringen av Helenas hår när det är klart. Ha det så bra så länge.

Busspanik.

Just nu sitter jag och känner mig lite stressad. Om jag åker med bussen som går om tjugo minuter hinner jag klippa Sanna nu och då hinner jag klippa helena lite senare idag. Annars får jag klippa helena en annan dag. Men jag ska nog hinna om jag sliter mig från datorn.

Nu måste jag skynda så att jag hinner med bussen. Skriver senare.

Att gå eller att inte gå, på promenad.

Igår efter jobbet åkte jag till PG där mina vänner var. Vi satt där och lyssnade på karaoken och hade det trevligt. Vissa hade ju trevligare än andra. Men jag nämner inga namn. =P

Efter PG åkte alla hem förrutom jag och Millapilla. Eller jo vi åkte hem men när vi nästan var framme var det tydligen jätteviktigt att vi skulle komma på efterfest. Så vi åkte till efterfesten. Såklart, vad annars liksom? Vi var där ett tag och åkte sen hem till Millapilla.  På vägen från bussen skrattade vi åt någonting som egentligen inte var så roligt. Sen trampade jag på en snigel och det var tydligen ännu roligare tyckte Millapilla. Tur att jag och Millapilla har samma humor.
Vi gjorde mackor och gick sen och la oss. Ja alltså, vi åt upp mackorna först. Idag vaknade jag med värsta ångesten och fick för mig att jag hade gjort någonting riktigt hemskt igår. Men när jag sen tänkte efter insåg jag att jag inte hade gjort det. Jag drack inte ens speciellt mycket så jag behövde verkligen inte ha ångest. När jag väl insett det var det jätteskönt. Vi åt lunch och sen begav jag mig till jobbet.

Igår när jag åkte till jobbet så missade jag bussen för att den åkte för tidigt från Karlbergs station. Jag tyckte att det var sjukt störande, men som tur var så ringde P upp mig i rättan tid så han kunde ringa jobbet och meddela om att jag skulle bli lite sen. Idag när jag åkte till jobbet så kom jag till karlbergs station en kvart tidigare så att jag skulle hinna ta bussen som gick en kvart tidigare. Den bussen missar jag (för att den åkte för tidigt) precis. När jag kommer upp till bussarna ser jag bussen åka. Jag tänker då att det inte alls skulle vara några problem med att hinna med den bussen som jag brukade ta. Tror ni att den kom eller? Nej, såklart inte. När den var 4 minuter sen och det var 7 minuter kvar bestämmer jag mig för att gå till jobbet. Arg som jag var gick jag skitfort och kom i tid. =) Men svettig blev jag.

Nu är jag hemma och är hungrig som en idiot men P sover så jag kan inte göra någonting att äta. Funderar på att göra någonting iallafall. Dessutom väntar jag på att min suster ska komma hem så jag kan få röka en cigg. hon råkade nämligen ta med sig våra nödcigaretter. Snart klättrar jag på väggarna! Eller ska jag kanske gå ut på en promenad istället? Ja det gör jag nog.


"Passa er, gör mig inte sur!"

hallå där! (fortfarande ingen ny dator så ni får ha lite överseende med mina små h:n där det egentligen ska vara stor bokstav =P) Jag sitter just nu och är redo för att åka till jobbet. Jag ska gå hemifrån om en halvtimme.

Jag tänkte bara berätta att killen som jag berättade om igår, som jävlas med min bror, har nu tagit det hela ett steg längre. Idag hörde min syster och hennes klasskompis att han tänkte spöa ner min bror idag. Min systers kompis ser honom och säger åt honom att han inte borde göra det som han planerade att göra idag. han spelar dum och går sen därifrån. Efter ett litet tag kommer han tillbaka och hotar med att hon ska passa sig för honom och att hon inte ska göra honom sur. hon frågar då vad hon har gjort men då menade han att det var min syster som skulle passa sig. "hon har ju inte gjort eller sagt någonting alls!" sa hennes kompis. "Ni ska passa er båda två, gör mig inte sur" svarar han då. Bra jobbat idiot! Två polisanmälningar på två dagar. han kanske försöker slå någon form av rekord.^^ Och fortsätter han i den här farten så kommer han nog lyckas.

Nej nu ska jag inte nöta mer om detta, (for now) så jag kan ju berätta att jag ser fram emot ikväll och hoppas på en rolig och trevlig onsdag. Fast det är klart. Det är ju alltid trevligt med mina tjejer. =) Dessutom är Johannes tillbaka! =D Nu är det visst bara 20 min kvar tills jag ska gå till bussen. Så det är bäst att jag försöker leta reda på ett paraply. Det regnar som bara den ute. hejdå!

Utgång ikväll!

Idag känns ryggen mycket bättre, så jag tror inte att det var ryggskott. Nu är jag bara lite öm och mör i ryggen men det är ingenting som är jättebesvärligt.

Om ett tag ska jag hoppa in i duschen och senare ska jag till jobbet. Idag efter jobbet ska jag ut med tjejerna. Det ska bli jätteroligt. Jag slutar ju nio idag och jag börjar inte förns klockan fem imorgon. Så detta blir nog det enda inlägget för dagen. Jag kan ju inte blogga från jobbet och inte från PG heller. =P

Jag vill att min nya dator ska komma nu. Jag vill använda h-knappen! Så det första jag ska göra från min nya dator är nog att skriva ett blogginlägg med massor av h:n och lyssna på musik samtidigt. Dock är jag lite irriterad för att det går fortfarande inte att ladda upp en bild på datorn.

Nej nu ska jag börja fixa mig iordning. Kanske skriver ett par rader innan jag sticker till jobbet. =)

Godnatt!

Nu sitter jag och har precis pratat med Max i telefonen. han håller på att fixar och trixar lite åt mig. =) Gud vad jag längtar tills jag får min nya dator. När jag har fått den så slipper jag undvika meningar som börjar med bokstaven "h", för då kan jag utan svårigheter använda stor bokstav. Så det kommer bli roligt. Dessutom vill jag titta på någonting i datorn. Jag och Fisen har ju bara en dvd i vårat rum. Eller ja, en tv också såklart. Men vi har inga kanaler. Så på kvällarna tittar vi alltid på samma saker. Ska bli så skönt att kunna titta på någonting nytt via datorn. För att förhoppningsvis så har ju den nya datorn ett fungereande ljudkort.  Annars kommer jag reklamera den. =P

Idag har jag btw. fått sjukt ont i ryggen och min pappa säger att det är ryggskott. Det är inte alls så roligt. Och eftersom att internet har varit min enda underhållningkälla idag så har jag roat mig med att spela bloons. Jag har spelat nästan heeeela dagen lång. Så nu är det dags att läsa lite bloggar som jag inte gjort på hela dagen, sen ska jag sova om jag inte fastnar framför bloons igen. Godnatt!

Det är förjävligt.

För två år sen hade min lillasyster en fest hemma hos oss. Till festen kom det några oinbjudna gäster. Min syster tyckte inte att dom skulle vara kvar för att det blev massor med tjafs mellan dom och några andra. En av killarna hade med sig en glasflaska och hotade med att han skulle ta sönder den och hugga henne i halsen. Min syster gick fram till honom och försökte dra ut honom från vårat hem. Vilket jag tycker är en väldigt puckad grej att göra när man blivit hotad på ett sånt sätt, men det hör inte hit. När hon försöker få ut honom ur vårat hem råkade hon förstöra killens halsband.

I somras hotade samma kille min lillebror. Då skulle han döda min lillebror om han så lite som tittade på honom igen.

Min bror går nu på gymnasiet. På UBG. Idag när han var i skolan så kollade min bror på den där killen av någon anledning och då var min bror helt plötsligt en "jävla mammaknullare" och en "jävla hora".
Sen säger killen "Du och jag senare" till min lillebror. Några timmar senare ser han killen och hans kompis.

Killens kompis: -Kom hit!
Tim: - Nej.
Killens kompis: -Jo, men kom hit, vi ska bara snacka lite.

Tim går då dit och killens kompis lägger armen om Tims axlar.

Killens kompis:
hur är läget?
Tim: . Jo, det är bara bra. Själv då?
Killens kompis: -Varför jiddrar du med min kusin?
Tim: -Jag jiddrar inte med din kusin.

Killen spänner då åt armen runt hans hals men min bror lyckas slinka undan.

Tim:
-Ta det lugnt.
Killens kompis: -Jo men allvarligt, varför jiddrar du med honom?

Då kommer en av killarnas kompis och flyger på Tim och skriker att han är den som ska ta det lugnt, smäller till honom på halsen, och Tim backar undan och står då med ryggen mot en vägg. Nu är det fyra killar som står i en ring runt honom och skriker en massa saker som han inte uppfattar. En av killarna går då fram och skallar min lillebror. Dom fortsätter skrika på honom sen frågar dom honom om han vill ha bråk. "Nej jag vill inte ha bråk" svarar Tim. Då knurffar dom ut honom ur cirkeln och en av killarna sparkar honom i ryggen. På väg tillbaka till klassrummet så möter han några lärare som hade hört vad som hände. Så han fick gå in till rektorn och dom ringde till polisen.

Jag kan ju bara börja med att säga att jag tycker att det är helt sinnessjukt att man beter sig så som dom killarna gjorde. Min pappa har gjort en polisanmälan mot dom killarna och jag hoppas att dom åker dit ordentligt. Nu var det ju tur att dom inte gjorde någonting mer mot min bror. Jag vet att min bror tidigare har sett honom med vapen och jag tackar fan för att han inte hade något vapen med sig nu. Sen måste jag också tillägga att det dom här killrna inte vet är att min bror kom etta förra året i mellansvenska mästerskapet i boxning, han kom tvåa i svenska mösterskapet både förra året och i år. Så han kan slåss. Och om dom vill bråka med honom så får dom faan skylla sig själv om det skulle hända någonting. T.o.m. polisen sa till Tim att om dom skulle göra så mot honom igen så skulle det inte vara fel av honom om han slog tillbaka. Jag är verkligen emot våld, det vet alla som känner mig, men klart som fan att han ska slå tillbaka när det är fyra killar som slår en kille som är själv. Jag undrar vad det kommer bli av dom här killarna. Om man kan göra en sån sak mot en kille i skolan, vars syster två år tidigare, råkade ha sönder ett halsband som tillhörde en av killarna. Så undrar jag vad dom skulle vara kapabla till om dom stötte på ett riktigt problem i framtiden.


Ny dator! =)

Nu sitter jag och gör ingenting. Jag tror att jag ska fixa mig iordning snart för att åka till jobbet. Jag satt vaken till tre inatt och spelade bloons, så jag var ganska trött imorse. =P

Vet ni vad jag har gjort? Jag har beställt en sak. En dator. En liten rosa mini-laptop. Det bästa av allt är att den har en "h"-knapp och att den har ett ljudkort.=) Den kommer till mig om ca 2-4 dagar. Jag är så glad!

här skulle jag egentligen lägga in en bild på datorn men blogg.se vill inte samarbeta med mig. Men jag lovar att det kommer en bild någon annan gång. =)

Nu har jag skrivit det här inlägget i 45 minuter för att jag fastnade i tv:n. Det är ett program om förlossningar på fyran och det är sjukt spännande. Jag älskar sånt.

Nej, nu ska jag gå och börja sminka mig.=)

Bloonscravings.

Nemen, se där! Nathalie har för första gången på länge skrivit fler än ett inlägg på en dag. Och det är inte bara två utan det är hela tre inlägg. Inte illa. Eller i och för sig är klockan över tolv så det är väl bara två då.

Jag har så fruktansvärt ont i min mage. Antingen var det någonting fel på det jag åt eller så är det fel på min mage. Vilket som så har jag haft väldigt ont i magen väldigt ofta den senaste tiden. Det gillar jag verkligen inte. Jag hatar att ha ont i magen. Tänk om jag är allergisk mot någonting. Nej, jag har ju aldrig varit det förr. 

Jag sitter just nu med värsta bloonscravings. Och det blir ju inte bättre av att jag vet att både Amy och helena sitter och spelar. Jag tror faan att jag också ska spela lite. Men bara lite. Jättelite. Vem försöker jag lura? Jag kommer spela hela natten! Moahahaha! Måste gå. Bloons kallar!

Tidsfördriv.

Nu är jag helt klar och väntar bara på att tiden ska gå så jag kan åka till jobbet. Det är ganska tråkigt att sitta och vänta på tiden. Jag hatar att vänta. Speciellt när man väntar på att få sitta på en buss och ett tåg och vänta igen. Men nu ska jag nog försöka driva tiden med någonting. Bloons kanske. Nej, förresten. Det är nog en jättedålig idé. Jag får göra någonting annat. Läsa bloggar kanske. Ja, så blir det nog.

Kusinen.

Nu sitter jag och är nästan klar för att åka till jobbet. Det är riktigt skönt att jobba som jag gör nu. Passar mig perfekt. =)

Senare idag kommer min kusin från gävle hit också. Det är ju så att min pappa har fått in ett större jobb på sin firma och behöver lite folk som jobbar åt honom. Vi får se hur länge han blir kvar. Det var sjukt länge sen jag träffade honom så jag minns inte ens hur han ser ut. Men det ska bli roligt.

Jag älskar dig och saknar dig så otroligt mycket. <3

Snart ska jag åka till jobbet, men innan det måste jag veta vad jag ska ha på mig för kläder. Inte det lättaste när man knappt har några kläder. =P Men någonting ska jag nog hitta. Skriver efter jobbet om jag orkar.

Telefonsamtal och beroenden.

hejsan hoppsan! Trevligt att råkas. Det var ett tag sen. Jag har varit upptagen med diverse saker. Jag kan iallafall meddela att jag har förbannat ont i ryggen. Det är helt sjukt. Jag har nog sovit i en konstig ställning inatt.^^ Trött är jag också, men så blir det när man inte går och lägger sig i tid.

Jag hade tråkigt, och det är inte bra känner jag nu. Jag började spela. Och vips så är mitt beroende tillbaka. Gissa vad jag spelar. Bloons. Jävla bloons som inte kan låta mig vara normal! Så nu sitter jag här och har utan att ens veta om det spelat i snart en timme. Jag trodde att jag hade spelat i typ 10-15 min. Men det är så det är med bloons och mig. Det är en dålig kombination. Fråga Max.

Jag saknar dig. Tro inget annat.

Om ett tag ska jag ringa min suster som stack för ett tag sen. Jag saknar nämligen henne när hon är borta så länge så länge. Jag tror att jag ska äta någonting sen också. Men vi får se om jag känner att jag borde. Klockan är ju så sent på kvällen.

Imorgon ska jag jobba igen. Det ska bli roligt och jag hoppas att det går lika bra imorgon som det gjorde i torsdags. Det gick sjukt bra och jag var verkligen on fire.

Nej, nu har det nog gått ett tag. Ska nog ringa suster nu.

Ska vi spika?

Jag vill bara skrika rakt ut. Så känns det just nu. Så glad som jag är just nu har jag inte varit på länge. Vad som gett mig denna lyckokänsla.. Ja, den som visste det.^^ It feels so good!


Matlagning och måndagsmys.

Just nu sitter jag och väntar på att middagen ska bli klar. Inte dagens middag utan morgondagens middag. Eftersom att jag inte har någonting bättre för mig just nu så gjorde jag lite mat till imorgon så jag slipper göra det imorgon efter jobbet.  Smart va? =) Det blev tacogratäng.

Idag har det gått bra för pappa och hans företag. Det tycker jag är värt att nämnas här i bloggen. Så bra jobbat pappa! =)

Nu ska jag titta till maten igen, sen ska jag vika tvätten. Efter det ska jag tvinga in mina syskon på rummet för att vi ska titta på någon film och ha lite måndagsmys. =)

Härliga tider!

Nu har jag jobbat hela veckan och aldrig någonsin i hela mitt liv har jag uppskattat en helg på samma sätt som jag gör nu. Jag är vaken, jag är med människor, jag är social, jag är glad och jag är inte trött. Jag är bara omringad av underbara människor som bjuder på mycket skratt och många minnen. Härliga tider!

Idag ska vi till Emils sen får vi se vad som händer resten av kvällen. Hoppas att alla har en lika underbar fredag som jag har. Nu ska jag fortsätta umgås med dessa underbara människor. Hejsvejs.


Jag, tjejerna och min Sistah!

Min älskade syster är på väg hem nu och det ska bli så skönt att träffa henne igen. Visst, vi sågs ju för ett tag sen när jag var i Avesta men nu får jag träffa henne på "hemmaplan". Och ikväll ska hon följa med mig och tjejerna ut. Vi ska ha så roligt tillsammans! Jag känner nästan som man gör när man är liten och ska göra någonting som man sällan gör, typ gå på grönan. Jag kan knappt vänta tills hon kommer.

Snart ska jag ut på ett ärende och sen ska jag hem en snabbis igen. Efter det ska jag röra mig mot Sanna och sen kör vi. Då ska vi ha så roligt. Jag, tjejerna och min Sistah! :)

090808

Ja.. Ska man kanske ta sig och skriva ett par rader? Det var ju ett tag sen. Det som har hänt sen sist är väl att:
- Jag har fått ett kusinbarn. En liten Dylan blev det. Grattis Sofie till ditt lilla mirakel.
- Jag har insett att jag förmodligen inte kommer bli längre, även om jag just nu befinner mig mitt i ett bli-tunnare-skede så kommer jag faktiskt aldrig att bli längre.
- Jag har varit uppe i Avesta och hälsat på min mor.
- Jag har hittat fem eller sex olästa veckorevyn hemma hos mig.
- Jag har efter tusenmiljonersmiljader utskickade CV:n äntligen fått mig ett jobb!

Ja, det är väl det jag har att berätta här i bloggen, resten är hemligt. ;)

RSS 2.0