Jag? Bro-människa?

Nu har jag precis ätit mat, idag blev det wok.
Om ett litet tag ska jag och Max gå hem till en kompis, sen ska vi gå ut och festa. I bro! Jag som trodde att den här dagen aldrig skulle komma. Måste erkänna att det är med blandade känslor som jag går ut i bro. Det är ju roligt att jag äntligen börjar lära känna lite människor här, men det är ju inte så att jag någonsin trodde att jag skulle göra det. Jag har ju inte varit så positiv till det, men nu är det så att jag känner att det är trevliga människor. Sandra, du förstår mig väl? Jag tror inte att varken du eller jag för typ 5 år(!) sen trodde att vi skulle lära känna "bro-folk" och festa med dom. Eller?

Nu är det dags att börja fixa mig iordning. Hoppas att ni får en trevlig kväll allihopa.

Busskärring.

Idag har jag verkligen inte orkat skriva någonting. Jag vaknade alldeles för sent, åt frukost, sen skulle vi åka till willys och handla. När vi var på väg till bussen var vi tvungna att springa typ hela vägen, eftersom jag är tjej med dålig kondis hann både Max och Tim på bussen före mig. När jag skulle kliva på bussen satte jag upp ena foten i bussen, sen stängdes dörrarna. Busschauffören öppnade därrarna och jag klev in. Kärringen skriker åt mig att jag inte ska vara så stressad på bussen, för att man kan bli klämd. Jag sa att jag inte visste att hon tänkte stänga dörrarna. Hon säger igen att man inte ska stressa på bussen och låter jätteotrevlig. Då sa jag åt henne att hon inte behöver vara otrevlig för att jag, som sagt, inte visste att hon tänkte stänga dörrarna. Då kom hon förmodligen inte på någonting att säga så hon sa, "Men det är inte mitt fel att du är klantig". Då sa jag: "Ja, jag är klantig men du behöver inte vara så otrevlig".
Jag fattar inte varför den där jävla idioten skällde ut mig. Visst att man kan reagera men man behöver ju inte överreagera. Det var ju knappast mitt fel att hon stängde igen dörren när jag stod med ena benet i bussen. Hade jag märkt att bussens dörr hade varit på väg att stängas hade jag ju knappast försökt kliva på. 
När jag kom hem kom A och Lara hit och fikade. Dom stannade ett tag och när dom gick lagade  jag mat. Och här sitter jag nu. Proppmätt och trött. Snart ska jag nog gå och lägga mig. Vad ska ni göra?

Grattis på födelsedagen pappa!

Idag har jag inte orkat skriva en end rad. Jag är trött och min syster har kommit hit.:) Men nu ska jag fika.
Grattis pappa på födelsedagen. <3

Shopping.

Nu är jag hemma från shoppingen med min bror. Vi hittade två tröjor och ett par byxor åt honom.
Han fick en penna också och jag känner att det inte var ett bra köp. Ångrar mig redan.

Nu ska jag bara slappna av hela dagen, jag behöver inte plugga eller någonting. Jätteskönt.

Plugghäst?

Jag tror att jag gått och blivit plugghäst. Jag tönker enbart på plugg, jag drömmer om plugg, jag nästan vill sitta med plugg men framför allt så sitter jag nästan hela tiden och pluggar. Idag har jag suttit och pluggat i tre och en halv timme. Egentligen är väl inte det så konstigt, men det är liksom ingen ovanlighet att jag sitter och pluggar jättemycket. Det blir ganska många timmar om dagen ibland. Idag har jag gjort klart arbetet som ska in till psykologin. Plus att jag har gjort hela arbetet till svenskan. Jag är stolt över mig själv.

Imorgon ska jag och min bror (hoppas Max följer med också) till jakan och shoppa. Jag tänkte ge honom lite kläder. Han har inte så mycket kläder för tillfället och då tycker jag att jag ska vara en så snäll syster att jag köper lite fina kläder åt honom. Hoppas att jag hittar någonting billigt och fint till mig själv också. Helst ett par skor. Eller flera.

Nej nu ska jag göra klart mina inlämningsuppgifter, sen ska jag nog titta på film. Ha det bra så länge!

Blä bluttan blä.

Nu är jag äntligen hemma från skolan igen. Efter skolan gick jag till Lara för att måla om mina naglar, när jag kom hem var jag så hungrig att jag höll på att svälta ihjäl. Idag blev det pastasallad till middag. Måste erkänna att jag tycker själv att jag hade i lite för mycket pasta, men det var ingen som klagade.

Nu sitter jag och väntar på att Lara ska komma hit så vi kan plugga. Sen ska jag nog bara ta det lugnt resten av dagen. Vad ska ni göra?


Sov gott.

Inte först nu ska vi påbörja våran myskväll, det blev lite förseningar p.g.a. nedlanddning av spel och promenader med hundarna. Jag ska iallafall upp jättetidigt imorgon, jag har ju inte lov som de andra här i hushållet. Tyvärr. Men jag har ändå en ganska bekväm vecka att se fram emot. Imorgon har jag heldag, på tisdag är jag ledig, på onsdag halvdag, torsdag halvdag och på fredag är jag ledig. Dessutom är det bara filmtittning på onsdag.

Nej nu är det dags att titta på filmer och bara mysa.

Jag börjar färresten vänja mig vid att h:et på mitt tangentbord är borta. Godnatt!

Kablar, plugg och Max

Idag vaknade jag ganska sent och det var jätteskönt att få sova ut. Max låg bredvid mig och jag var inte bakis när jag vaknade. Rikstigt skön morgon.
Pappa och jag åkte till willys för att handla lite mat och sen åkte vi hem. Det blev tacos till middag.

Snart kommer Lara över och då ska vi plugga på svenska och psykologi. Sen är det myskväll med Max som gäller.

Imorgon har jag två tråkiga lektioner och jag ser inte fram emot det eftersom Max kommer ligga här hemma och sova. Det kommer bli riktigt kämpigt att ta sig upp imorgon.

By the way så har jag en nätverkskabel nu så jag kan surfa hur mycket jag vill vart jag vill. Det som är lite tråkigt är att när jag stod i kassan och betalade ringe G till pappa. När vi sen stod i hissen fick jag veta att hon har en router som jag ska få. Men nu har jag iallafall en sladd tills jag från routern av G.
Ha det så bra. Kanske skriver ett par rader senare när jag har pluggat klart.

Hit och dit.

Nu sitter jag och är helt betuttad i min dator och snabbheten i mitt nerladdande. Max är här och det är skönt. Äntligen slipper jag sakna honom. Nu ska vi titta på Desperate housewives, sen ska vi nog sova. Hörs imorgon!

<3

Mitt första blogginlägg från min egna laptop! Max fixar allt! <3

Vad?

Jag sitter nu och funderar på vad det egentligen var som hände. Vad var det som hände? Inget svar..

Kväll och fix

Just nu är jag hos Sanna och vi håller på att fixa oss iordning lite innan vi ska till J som  fyller 18 år idag. Vi hoppas på en toppenkväll ikväll. Nu var det ju ett tag sen jag lekte med mina tjejer. Amy, jag hoppas för din egen skull att du inte sviker oss ikväll. :) Min baby sviker dessvärre ikväll. Det kommer jag minnsan anteckna i min lärarkalender, Max har nu frånvaro. Men den är giltig. <3 Skriver nog imorgon. Ha en trevlig kväll allihopa!

Vart är du H?

Nu sitter jag här hemma med min nya dator. Den är jättefin, men en knapp på den är trasig ("H"). Först blev jag arg, sen pratade jag med Max och han sa att han kunde fixa det åt mig :) Då blev jag lite gladare, men jag tycker att det är lite dåligt. Dessutom hade vi ingen internetsladd över, men Max ska kolla om han har en till övers så kanske jag kan få en av honom. Så det är ju bra.

Idag fick jag svar på min inlämningsuppgift i psykologin. Det blev jättebra resultat. Jag är så stolt.
Det värsta är just nu att jag vill sitta på min laptop och surfa men det går inte.

Idag pratade jag mid Ticke i telefonen idag han viskade någonting till mig, men jag hörde inte vad han sa.

Nej, nu ska jag gå och lägga mig tror jag. Kanske sitta lite vid min dator och pilla lite. Godnatt!

Laptop hit och laptop dit

Om ett litet tag ska jag och min pappa åka till bålsta för att skjutsa min lillebror till naprapaten. Sen, gott folk, ska vi åka och hämta upp min laptop. Jag har nämligen suttit hela dagen och letat på internet som en dåre efter en laptop som är bra (tack Max) och billig. Och nu har jag hittat en som passar mig jättebra. Eftersom jag blev norpad på den andra datorn av den andra killen vågar jag inte chansa igen. Därför övertalade jag pappa att åka och hämta den med mig. Pappa ska också ha en. Han sålde nämligen två och det blev billigare om man köpte båda.

När jag kommer hem ska jag bädda ner mig i vardagsrummet och sitta på internet. Ha! Jag komme kunna plugga i sängen.

Så nästa inlägg skriver jag för hoppningsvis från min nya dator. :)

Blä

Dumma blocketmänniskor. Han sålde den till någon annan. :(

Naglar och hår

Nu har jag varit i skolan, varit hos Lara och klippt henne och hon har fixat mina naglar. Dom blev jättefina. Idag orkar jag inte blogga så mycket, jag höll på att somna tidigare idag så jag är jättetrött. Imorgon ska jag till skolan och så ska jag ringa till killen som jag ska köpa telefonen av. Sen tror jag inte att jag har någonting inplanerat. Vad ska ni göra?

Hit och dit

Nu är jag hemma igen från klippningarna och biblioteket. Klippningarna gick jättebra, dom blev jättenöjda och vi bestämde t.o.m. en ny tid. På biblioteket gick det dessvärre inte alls bra. All kurslitteratur är utlånad eller stulen(!). Vem snor en bok från biblioteket när man får låna helt gratis? Så jag blr så illa tvungen att försöka få tag på en bok på annat sätt, eller eventuellt köpa en. Det vill jag ju inte.
Nu ska jag iallafall göra falukorv i ugn. Hoppas att det blir lika gott som sist jag åt det. ;)
Idag har jag bara rökt 2 cigaretter. Hur går det för dig Amy?

Morgonplågor

Imorse när jag vaknade hade jag jätteont i ryggen, hittade inte telefonen och frös som en liten isbit. Anledningen till att jag hade ont i ryggen tror jag beror på att jag sov mestadels av natten på mage. Då brukar jag få ont. Varför jag inte hittade mobilen var för att jag somnade med den i öran inatt. Jag pratade med Max på telefonen och så började han berätta on sitt CS spel. Då tvärslocknade jag. Anledningen till att jag alltid fryser på morgonen är att jävla Brohus aldrig slår på värmen. Då blir det ganska kallt om man bor på bottenvåningen.

Nu måste jag snart rusa iväg, jag har två klippningar. Efter det ska jag till biblioteket och försöka hitta en psykologi-bok. Sen tror jag inte att jag har någonting mer planerat förns jag och Gisela ska ut på promenad ikväll. Egentligen skulle vi gå på promenad igår, men i sista sekunden kom jag på att jag var tvungen att göra min psykologiläxa som skulle vara inlämnad senast idag innan kl. 08.00. Vi får ta en extra lång promenad ikväll istället. Nej nu måste jag skynda. Hörs senare.


Sovdags

Jag ska gå och sova strax. Först måste jag bara få beklaga mig på Max.
Jag har försökt få tag på honom hela dagen och han har legat och sovit. När klockan var halv elva svarade han äntligen. Jag frågade då om han skulle komma i helgen och om vi kunde åka och kolla på datorn, då sa han att han kunde det. Jag gick sen in på min mail för att svara annonsören och sen ville jag titta på en bild på datorn. Jag gick in på blocket och kollade och annonsen finns inte kvar. Jag kommer bli vääldigt ledsen om han har sålt den till någon annan bara för att Max var så seg och inte vaknade förns halv elva på kvällen. Normala människor sover inte så länge.
Men enligt Max gör dom det om dom har varit vakna hela natten. Men varför är man det då? Jo för att man sova hela dagen. Varför gör man det? Jo för att man var vaken hela natten... Jag kan fortsätta i en evighet, men det orkar jag inte. Men vem gör så? Okej att man kan vara vaken ganska länge och sen sova ganska länge, men inte en måndag. Godnatt!

Blä!

Jag är arg på FirstClass. Skitsystem!

Laptop

Jag ska nog köpa en lap top den här månaden. :) Och jag ska i så fall köpa en som jag har hittat på blocket, men eftersom jag inte kan ett himlaste litet dugg om datorer så måste min älskade Max kolla igenom den innnan jag köper den. Måste ju veta att det inte är någonting som är fel på den.

Max den lilla knäppisen ligger fortfarande och sover. Han sa till mig på telefonen igår att han skulle vara vaken hela natten. Han hade sovit till sex på eftermiddagen. När vi hade pratat i ungefär 10-20 minuter sa han att han nog skulle gå och lägga sig iallafall. 
När jag för typ två timmar sen skulle ringa för att fråga någonting angående min laptop som jag ska köpa, svarade hans syster och berättade att när Max mamma gick till jobbet gick Max den lilla råttan och la sig för att sova. Därför har han nu, i ett desperat försök att ställa tillbaka dygnet, bara gjort allting mycket värre. Antar att han ikväll kommer säga att han ska vara vaken hela natten och imorgon på morgonen kommer han somna igen.
Men Max, om du ser det här innan jag får tag på dig så måste du ringa mig. Jag måste veta vad jag ska skriva till killen jag ska köpa laptopen av.

Just nu sitter jag och pillar på min inlämningsuppgift. Åh, va skönt det ska bli när jag får min laptop så jag slipper sitta inne i det här förbannade datorrummet och göra allting.

Nu ska jag verkligen fortsätta. Måste bli klar. Hejdå!


Uppdatering

Nu ska jag ge en liten uppdatering på vad som hände i helgen.
I fredags var jag först i skolan, sen åkte jag till A-K & N och hälsade på. Efter det gick jag hem till L. Vi satt och drack, jag försökte titta på Idol men alla pratade så jag hörde inte så mycket. Sen rörde vi oss ner till Pergola. Där hann vi bara vara i typ en timme. Sen var det dags för Riddarn.
Det var fredagen det.
I lördags vaknade jag och insåg att jag kanske hade druckit lite för mycket på fredagen med tanke på att jag skulle åka ända till Vallentuna för att festa på lördagen. Shanna fyllde ju nämligen år. Men jag pallrade mig dit och jag var helt slut när jag kom fram, jag kände typ att jag kunde somna på en gång.
Väl framme var det dags att börja festa igen. Jag var jäätteseg och ville verkligen inte alls festa, men hon fyllde ju år och jag har inte festat med dom människorna på en hel evighet. Vi gick till M&G och när det var ungeför en timme kvar tills det stängde då började jag komma igång och ha kul.
Vi gick till O på efterfest. Pratade gamla minnen heela natten, och somnade runt 6 på morgonen.

Därför var jag heelt slut igår när jag kom hem. Jag hade ingen lust att blogga då. Just nu är jag jätteseg. Vaknade kl 11.42 och insåg att jag hade försovit mig nästan 6 timmar. YEY! Nej men nu har jag iallafall tid över att göra min uppgift i psykologin som ska vara inlämnad imorgon före kl 08.00.

Nu tror jag att jag ska avrunda här och börja lite på min psykologiuppgift.

Söndagstrött

Nu är jag hemma efter en ganska hektisk helg. Kan skriva mer om det senare. Jag är jättetrött just nu. Måste äta någonting och sen kanske  jag skriver. Annars gör jag det imorgon.

Pratar jag i tröttmössan?

Jag är väldigt trött nu. Egentligen borde jag nog inte vara det med tanke på att jag började sent idag, men eftersom tv3 har börjat sända förhäxad vid halv två på natten kunde inte jag somna frst jag fick se vad det var för avsnitt. Självklart var jag tvungen att kolla på hela avsnittet också. Det var ju så länge sen jag tittade på den serien.

Idag har jag varit i skolan och haft en lektion som kändes som om den var hundra år eller nåt. Så himla ointressant! Sen fick jag skjuts hem och då var det dags för middag. Efter middagen gjorde jag ingenting speciellt. Förutom att prata i telefon med min mamma och hennes kille. Dom två kan verkligen hålla på dom.

Imorgon har jag en psykologilektion och jag ser verkligen fram emot det. Sen ska jag antingen gå ut med L, hitta på någonting med Sanna och Helena (vet inte om Amy och Emma ska vara med), åka till S en dag tidigare eller så är jag bara hemma och tar det lugnt.

Nu är det iallafall dags för mig att sova. Hoppas bara inte att jag fastnar i tv:n. Men man vet aldrig.
Puss och kram!

CIA

Nu är jag hemmafrån världens tråkigaste sammhällskunskapslektion. Vi fick sitta och titta på när våran lärare var inne på CIA´s hemsida. I typ en halvtimme. Det var jättetråkigt. Nej, nu ska jag äta någonting. Jag håller på att hungra ihjäl. Hörs sen.

Jag har blivit lärare ^^

Jag är äntligen helt klar och behöver inte tänka på Religionfitthemtentan igen. Wiiho!
Just nu sitter jag och har en psykologilektion med Gisela. Hon missade lektionen och jag agerar lärare. Puss på Max!<3

Hemtentan (äntligen) klar

Nu är den äntligen klar. Helt och hållet. Det enda som ska göras nu är gå hem till Gisela och skicka den till läraren. Anledningen till att jag går hem till henne är att den här datorn har något jävla idiotvirus eller nåt så varenda gång jag ska spara hemtentan blir det till väldigt få och väldigt långa meningar.

Jag har precis lagat mat och väntar nu på att min pappa och min bror ska komma hem. Sen ska vi äta. Jag är sjukt hungrig. Jag har bara ätit luch idag, och det gjorde jag vid 12.00 tiden någon gång.

Förlåt Max, det var inte meningen att låta sur, men jag var bara väldigt irriterad. Det är datorn jag är arg på, inte dig. <3

Hemma igen

Hallå där! Nu är jag tillbaka från skolan igen. Det gick jättebra och jag ser verkligen fram emot psykologilektionerna. Någonting jag inte ser fram emot är Svenska B. Jag hatar litteraturhistoria! Men det är bara att pina sig igenom. Jag har trevliga klasskamrater så det är inte så jobbigt.

En tjej som läser både psykologi och svenska med mig är utbildad nagelteknolog. Och vi kom överens om en liten deal. Jag klipper henne och hon gör mina naglar. När hon gör naglar kostar det vanligtvis 300 kr. Men efterson jag ska klippa henne så behöver jag bara betala 200 kr. Det är ju helt perfekt för oss fattiga studenter.

Jag trodde att jag skulle få pengar på onsdag nästa vecka, men det var tydligen den här veckan. Nu är det ju så att pengarna är lite sena men jag kommer iallafall få dom innan helgen, hoppas jag. 

Jag funderar på om jag ska göra det sista med hemtentan nu, så har jag det gjort och slipper tänka på det sen. Men jag vet inte om jag orkar. Jag har bara sovit tre timmar inatt. Kanske ska ta en liten powernap nu, och gå upp lite tidigare imorgon och göra den. Men jag känner mig själv, jag tror inte att jag kommer gå upp tidigare imorgon för att göra skolarbete. Vilket som ska jag iallafall äta någonting nu. Hej så länge!

Godmorgon

Godmorgon världen! Just nu sitter jag och dricker en kopp te och äter en knäckebrödsmacka med ägg på. Ska snart gå till bussen. Vaknade lite senare än planerat idag, men det verkar som om jag hinner iallafall.
Jag tycker iallafall att det ska bli jättespännande medpsykologi idag. Jag har tydligen en Svenska B lktion i eftermiddag också. Idag slutar jag 16.10.
Nej nu ska jag äta klart. Sen måste jag gå till bussen. Skriver när jag kommer hem.
Ha en bra dag allihopa.

Godnatt!

Nu är det dags för mig att gå och sova. Det är nämligen så att jag glömde helt och hållet bort tiden. Jag ska ju upp klockan 6 imorgonbitti. Hoppas att jag inte försover mig som jag och Max gjorde i måndags. Eller hur älsk?
Om jag orkar och hinner kanske jag skriver ett inlägg innan jag går till skolan imorgon.

Godnatt på er! Glöm inte att borsta tänderna.

Dumma familj!

Min familj är elak. I mitt hem har vi två tv apparater. En i pappas rum och en i vardagsrummet (mitt rum).
Pappa och Tim sitter och tittar på sammaprogram men i olika rum. Tim får inte titta i pappas rum för att pappa ska sova. Jag får inte titta på "A shot at love", för tim vill titta på tv i vardagsrummet. Blä!

Pappa läste igenom min hemtenta och han tyckte att den var jätte bra och han tror att jag kommer få minst VG. Hoppas bara att min lärare tycker samma sak. Jag är iallfall jättestolt för jag har aldrig i hela mitt liv lagtnerså mycket tid och energi på något skolabete. Jag räknade lite snabbt på hur mycket til jag lagtner och det är ungefär 22-23 timmar.
Om min lärare skulle påstå att jag inte blir godkänd så kommer jag söka upp honom och strypa honom ^^
Nej, men då skulle jag iallafall fundera ut en heelt annan studieteknik.

Hoppas att Gisela vill gå ut på promenad med mig imorgon. Den lilla latmasken orkade inte idag. Ska det vara så svårt att få motion? För alla som inte känner mig så är jag ett riktigt fegsnöre och vågar verkligen inte gå ut på promenad själv, ialafall intenär det är mörkt. Därför behöver jag någon med mig.

S sms:ade mig idag och frågade om vi kunde ses. Hon skulle åka in till stan. Synd att vi bor så långt ifrån varandra, tar ju en evighet mellan varje gång vi ska ses. Kommentera om du läser det här och tycker att det är okej om jag använder ditt namn i bloggen. :)

Nej, nu tror jag att filmens om min bror tittar på i vardagsrummet är slut. Ska kolla på det sista som är kvar av Tila. Hejdå!

Tråkiga inlägg

Nu har jag bara en fördjupning i en världsreligion kvar. Sen är hela min hemtenta klar. Eller, jag ska ju skriva källförteckningen också.^^ Men sen är det bara att skicka in den till läraren. Jag är såå duktig tycker jag. Det är inte ofta jag pluggar och är så ambitiös som jag är nu.

Hoppas att inläggen jag skriver efter den här hemtentan är klar handlar om lite roligare saker än just hemtentan.
Jag kan ju passa på att berätta också att jag ska gå på min första psykologilektion imorgon. Det ska bli spännande att se vad det är för någonting.

Just det, rökningen är jag ganska olydig med idag. Har rökt ganska mycket mer än jag borde gjort. Hur går det för dig Amy? Men jag kan nog ta igen det en annan dag. :)

Puss på min Max!

Belöningscigaretter och pratglada barn

Nu är det så, kära läsare, att jag kommer bli klar med min hemtenta idag. Jag har slitit som ett djur för att den ska bli bra och jag tycker, om jag själv får erkänna det, att jag gjort ett ganska bra jobb.
Det enda som är kvar nu är att jag ska göra två fallstudier och en fördjupning i en världsreligion. Sen är det bara att skicka allt till min lärare och hoppas på det bästa.

Just nu är jag hemma hos Gisela och hennes son är hemma från dagis. Lite distraherad blir man när han kommer och ska prata hela tiden och visa massa saker. Men det gör ingenting, allting verkar ju ha blivit bra iallafall.

Måste bara tillägga att jag verkligen saknar min Pluttis. Nej, nu ska jag gå ut och röka en belöningscigarett.


Drömmarnas land

Nu sitter jag här inne i datorrummet igen. Tråkigt som bara den. Jag hade sjukt ont i ryggen och axlarna efter att ha suttit här i flera timmar igår.

Inatt drömde jag en konstig fröm. Det handlade om att jag och tjejerna skulle gå på spray-tanning men jag ville bara köpa örhängen hela tiden (jag brukar vanligtvis inte ens använda örhängen).
När jag var inne på spray-tanningen hade dom en örhängesaffär där inne.
Jag vet inte riktigt vad den drömmen betyder, men konstigt var det iallafall.
Men jag drömmer nästan alltid konstiga drömmar.

Snart ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag till G och hon ska hjälpa mig med min hemtenta.
Men innan det ska jag röka dagens första cigarett.
Skriver sen :)

Tack älskade Max!<3

Som ni ser så har jag en ny design i min blogg, och allt är tack vare min underbara Max.
Ni som ser det här får jättegärna lämna åsikter om hur designen blev.
Allting är inte riktigt helt klart ännu, finns fortfarande lite saker att finslipa, men det är i stort sett såhär min blogg kommer se ut. Jag kunde inte ha blivit mer nöjd. Vad tycker ni?

Nej nu har jag suttit framför den här dumburken i flera timmar, och för er som känner mig är det inte vanligt. Tror att jag ska byta dumburk och somna framför den andra. Det är iallafall dags för mig att gå in och lägga mig nu. Och nu när jag har en så fin blogg så  kommer jag nog vilja skriva lite oftare.

Tack igen älskling! Jag hade haft en tråkig blogg om det inte vore för dig. <3


Prickar och Tequila

Jag sitter och pratar med Max via datorn(!). Via msn närmare bestämt...
Han ville att jag skulle installera någonting som skulle göra att det skulle bli mycket bättre, men det blev bara sämre.
Nu ser det tydligen väldigt stabilt ut. Jag fattar ingenting.. Vilken tur att det inte är jag som ska göra blogg-designen.
För jag är verkligen värdelös på datorer.

Har ni läst Amys blogg idag? Hon skrev så malligt att hon bara hade rökt 5 cigaretter idag och frågade hur det gick för mig. Men jag har ju bara rökt en och en halv cigarett, eller jag hade det då iallafall. Nu har jag rökt två cigaretter. Jag är sjukt stolt över mig själv.

Egentligen skulle jag gå på promenad idag som sagt, men det blev inte så när jag och G insåg att det spöregnade. Men vi ska ta det imorgon istället om vädret tillåter.

Pricken (min hund) är jättegullig. Jag pratar ju som sagt men Max via MSN, och så säger Max: "Pricken, sitt!" Och den gulliga lilla hunden satte sig ner.

Snart är det "A shot at love with Tila Tequila" season two på MTV. Jag kan inte hjälpa att jag vill titta på det. Det är ju ett konstigt koncept och det är ju det som gör det så himla bra. Man liksom kan inte sluta titta på konstigheter.
Min pojkvän är en kille som älskar konstigheter till de mest extrema gränserna, jag gillar dock inte sådanna saker, men jag gillar lite småknäppa saker. Som Tila Tequila t.ex.

Nej nu ska jag nog ta och avrunda här. Snart är iallafall min desigt klar enligt max.

Trasig tenta?

Herregud! Jag trodde att jag hade raderat hela min hemtenta som jag har jobbar med i väldigt många timmar nu.
Som tur var så hittade jag den och enda felet på den var att alla mina "radbytningar" hade tagits bort. Hela min hemtenta som normalt, är på 5 sidor hade blivit typ 7 jääättelånga meningar.
Jag höll på att dö av panik.

Ny blogg-design på väg

Plugg, plugg och åter plugg. Ja, det är så mitt liv ser ut  just nu i veckorna. Jag sitter och jobbar på hemtentan som ska vara inlämnad senast på fredag. Eftersom jag är ledig imorgon har jag dedikerat en hel dag åt hemtentan imorgon, men jag vill bli klar så fort som möjligt så jag jobbar på den idag också.

Min älskade pojkvän sitter just nu och jobbar på lite blogg-design åt mig. Han är väl en liten pärla. <3

Om ett litet tag ska jag gå ut på promenad med en kompis till mig som jag träffade på Religion A. Spännande att lära känna lite nya människor tycker jag.
Jag behöver verkligen min telefon nu. För pappa måse ha tillbaka telefonen jag lånade av honom. Stackars mig.

Nej, nu måste jag fortsätta plugga lite annars kommer jag aldrig bli klar. Skriver nog ett par rader senare också.

Datoravundsjuka

Jag sitter med min älskade Max framför tv:n och tittar på pretty woman. Han bestämde sig för att stanna över natten när han skulle åka hem och jag blev ledsen. Han är snäll han min pluttis.
Imorgon har jag tre nya kursstarter. Hoppas att det inte tröttat ut mig. Innan imorgon pluggade jag 50% och från och med imogron kommer jag plugga 150%
Då börjar jag med Svenska B, Sammhällskunskap och Psykologi.
Min hemtenta är fortfarande inte klar, men jag är ju ledig på tisdag så då kommer jag göra klart hela alltihopa.

Igår var jag och Sanna på PG. Efter det tog vi med oss lite människor och gick till Sannas mormor. Ganska trevligt. Jag blandade en grogg som bestod av två tredjedelar vodka och en tredjedel grogvirke. Den var inte god, och när jag hade druckit nästan halva var jag inte speciellt klar i huvudet. Men jag överlevde och somnade skönt på soffan med Max.

Idag har jag inte gjort så mycket. VI vaknade hos Sannas mormor och städade lägenheten. Sen åkte vi hem. Jag och min pappa åkte till affären för att köpa kollegieblock som jag ska ha till mina kurser.
Sen åkte jag hem och svullade lite framför tv:n och somnade som ett litet barn på Max arm.

Jag sitter och skriver på Max jättesöta, lilla, superbehändiga och underbara laptop.
Jag vill också ha den här datorn. Den är jätteskön att skriva med och den är liten och behaglig.
Nej, nu ska jag gå och lägga mig. Sov gott!

<3


Ömma tår.

Ibland kan det vara så förstår ni, att man får ont i tårna. Men det hör inte hit, för att Sanna blandar jättegoda drinkar till oss. Eftersom Sanna heter "sannapanna" i Amys blogg, får hon i min blogg heta Bejbi. Det gör hon ju i min telefon och därför passar det alldeles utmärkt.

Hej hå!

Sminkning

Jag och Sanna har precis kommit hem från kallhäll. Vi var där och åt på vietnamesiska restaurangen med hennen pappa och bror. Sanna står bredvid mig och plattar håret och jag sitter här och bloggar. Ikväll ska vi till pergola. Jag, Sanna, Max och Jonca. Hoppas på att Jennifer också följer med. Sen ska vi förmodligen till Riddarn, eller MP som de flesta kallar det för.

Eftersom jag har lovat Amy att jag ska länka till hennes blogg:
http://amyelomaa.blogg.se
Varsågod gumman. (det är henne jag tävlar mot)

Nej, nu ska jag och sanna fixa oss iordning lite och sen ska vi börja dricka. :)
Hörs kanske sen.

Bloggtävling

Nu när jag lägger upp det här inlägget är det officiellt att jag och Amy hat startat en bloggtävling mot varandra. Vi ska alltså tävla med varandra om vem av oss två som kan få flest läsare.
Det är väl mest bara för att vi ska bli motiverade.

Nu är jag hemma hos Sannas mormor och vi ska snart åka till en vietnamesisk restaurang och äta. Sen ska vi nog gå till pergola. Lite senare kommer nog Max och J också. Hoppas på en trevlig kväll.

Nej, nu ska jag läsa Amys blogg sen ska jag hoppa in i duchen.

RSS 2.0