Samtal hit, samtal dit.

Idag har jag ringt och bråkat med massor av företag, banker och myndigheter som inte gör som dom ska mot mig. Jag blir riktigt irriterad när folk inte kan sköta sina jobb ordentligt. Jobbar man med kunder, alltså inom service så är kunderna prioritet ett! Och det verkar inte alla företag inse. Företagen lever på sin kunder. T.ex. com hem; Vi skaffade internet hos dom. Sen slutade internet att fungera. Jag klagade och dom utlovade kompensation. Ändå fick vi en full faktura. Inte okej.
Tele2; Dom har skickat ut fakturor till mig. Trots att jag inte har, eller har haft, någonting med dom att göra på typ 4 år. Jag har betalat in dessa fakturor för att dom skickar ut påminnelse på påminnelse hela tiden. Jag har ringt och bråkat med dom X antal gånger och jag har fortfarande fakturor som dimper ner i brevlådan med jämna mellanrum. Så idag har jag pratat med dom och dom ska betala tillbaka varenda öre som jag har betalat in till dom. Det har dom iochförsig sagt tidigare, men denna gång fick jag prata med en person som faktiskt verkar ha blivit godkänd i sin Försäljning och service-kurs. Han bemötte mig med respekt, förståelse och verkade faktiskt uppriktigt ledsen över att det har blivit som det har blivit.
Jag har äntligen fått mailadressen som jag behöver för att kunna skicka in mina kompletterande uppfigter till csn. Så det har jag också gjort idag. Massor har jag hunnit med.

Nu vaknade Vince-Prinsen. Puss och Kram!


Kolla in mina killar! Jag är riktigt lyckl...

img_3553 (MMS)

Kolla in mina killar! Jag är riktigt lyckligt lottad. Fy fasen vad jag är lycklig! <3


Tiden går så fort.

Nu var det som jag skrev någonting här. Vårat internet har varit ur bruk. Jag har bråkat och tjafsat och gnällt och skrikit åt comhem för att vi har varit utan vårat internet. Jag blev så irriterad på dom.

Vilket som så är det rätt så mycket som har hänt. Vincent har utvecklats otroligt mycket. Numera sitter han stadigt utan stöd, han har börjat "prata". "Mamamama", "Tatatatata", "Papapapa", "Sasasasasa" o.s.v. Han ålar sig fram på golvet och ställer sig i krypställning. Så snart är det full rulle här hemma. Han sover rätt så oroligt på natten, men han sover numera hela natten utan mat. Att han sover oroligt tror jag beror på att han utvecklas jättemycket nu.

Egentligen skulle vi ha åkt upp till Avesta i helgen men det blev inte så. Tråkigt, men det kommer fler helger.

Nu ska jag fixa och dona lite här hemma.

Puss och Kram.

RSS 2.0