Jag vill flytta!

Jag vill flytta! Jag vill flytta! Jag vill flytta! Jag vill flytta!

Som ni kanske fattar så vill jag flytta. Av massor av olika anledningar. Jag vill flytta och jag vill flytta nu. Jag letar för fullt efter en annan lägenhet. Jag har sökt ca 10 om dagen sen i torsdags typ. Vi har inte fått svar på så många, men vi ska iallafall försöka flytta innan bebisen kommer. Iallafall om vi får bestämma. Vi hoppas imorgon att den personen som vi har pratat lite med angående byte hör av sig så vi kan kolla på den lägenheten och att dom kan kolla på våran. Jag vill flytta nu! Det är dags.
Over and out.

Kalas imorgon. :)

Just nu sitter jag och äter det som jag skulle kalla för lunch men om man kollar på klockan så är det nog egentligen middag. Det gör ingenting. Min dygnsrytm är inte vad den borde vara men det är väl ingenting just nu ändå så det kvittar väl.

Idag håller jag på att baka. Jag ska göra fullkornstekakor. Hoppas att det smakar. Imorse bakade jag fullkorns scones och det blev jättegott. Om tekakorna blir goda ska jag nog göra något annat bröd imorgon. Frallor eller ciabatta kanske..

På tal om imorgon så är det 4-års kalas för Kevin imorgon. Det ska bli trevligt. Tiden går så fort. Det känns som om det var ett par månader sen som han fyllde ett. Men det är ju inte bara ett par månader sen, utan väldigt många månader sen. Tänk att min bebis också kommer fylla år så småning om. Det är lika bra att passa på och njuta av sista tiden av graviditeten och småbarnsåren innan de är förbi. Just nu känns det som om att tiden går långsamt som bara den. Men det är nog för att allt är som det är just nu. Dessutom känns det som om att jag har varit gravid i en hel evighet. Fast det har ändå gått så himla fort. Jag ska hinna fylla år och allt innan Bus-i-Magen ska komma ut. Men ändå så är det inte alls lång tid kvar. Jag kan inte fatta att det nästan är sex månader sen jag fick veta att lilla Bus var i magen. Ja, rätt vad det är så är hen väl 13 och tycker att jag är världens gnällkärring. Det blir nog bra iallafall.

Jag har förresten tänkt på en sak som gäller det här med rättigheter till att skaffa barn och djur. Just nu får man ju skaffa det lite som man vill. Jag tycker nog att det borde vara ett test eller nåt som man måste gå igenom för att få skaffa barn eller djur. För att se om man är lämpad som förälder eller djurägare. Alla är inte lämpade att ta hand om ett annat liv och det är en viktig uppgift. Därför borde någon bestämma att man måste göra någon form av test för att få bli godkänd. Just nu syftar jag på en specifik person. Jag tror visserligen inte att du kommer läsa detta och det är nog bäst så. För du är varken lämpad att skaffa varken barn eller djur. Så snälla, låt bli det i framtiden!

Nu tror jag att brödet har jäst klart så jag ska fortsätta med bakningen. Puss och Kram!


23/7-10

Jag är inte dirket duktig på det där med att blogga regelbundet. :P Men sån är jag helt enkelt.
Idag har jag väldigt ont så jag lämnar inte sängen. Punkt slut.
Min snälla syster är på väg hit. Jag ska nog be henne göra nångonting som jag kan äta, typ en macka eller nåt. Nudlar kanske.. Vi får se helt enkelt. Som tur är så är det inte inte lika varmt idag som det varit andra dagar. Så idag dör man inte av värmeslag. Skönt.

Är det såhär det känns att vara deprimerad?

Det är en jobbig tid för mig just nu. Dels så händer det mycket saker runt omkring mig. Delar av familjen som jag faktiskt växt upp med kommer förmodligen inte att finnas där längre. Det är tråkigt. Huvudsaken är att min älskade mamma mår bra. Men det är även massa andra saker som är jobbiga just nu. Vi har inga pengar och en viss person som är skyldig oss pengar vägrar ge oss det, och det känns inte heller så roligt när man är fattigare än en kyrkråtta. Dessutom vill jag utplåna denna förbannade värme. Det är nog det jobbigaste just nu. Att det är så jävla varmt och att jag inte kan göra någonting åt saken. Jag kan inte stänga av den eller ta bort den som jag verkligen skulle vilja göra. Dessutom vill jag inte klaga när det väl är varmt. Eller jo, just nu vill jag verkligen det. Jag hatar denna värme och jag håller på att få dåndimpen på den. Jag skiter i att alla andra vill ha sol och fint väder. Det brukar det aldrig vara när jag vill ha det ändå. Hällre att det ösregnar varenda dag så jag slipper ha dåligt samvete för att jag inte rör mig utanför lägenhetens fyra väggar. Det är lättare att klä på dig varma kläder än att ta av sig sin överhettade hud. Dessutom har jag börjat få så otroligt ont i min stackars, stackars kropp. Jag ska till läkaren och kolla om det eventuellt kan vara någonting som är fel med mina njurar på torsdag. Förhoppningsvis är det inte det, men någonting är galet. Annars skulle jag inte ha så ont i dom som jag faktiskt har just nu.

Men annars är allt bra.. Haha, humor på hög nivå! Blä. Nej just nu är det bara ett fåtal saker som är bra. Det är Bus-i-Magen, Zacke, att min mamma bor hos mig och har fått jobb, mina vänner som verkligen finns här för mig i dessa jobbiga tider, och min AC. Den är räddningen på dagarna.

Är det såhär det känns att vara deprimerad?

Hoppas att läkaren hittar någonting fel på mig på torsdag, (Bara mig inte bebisen) så jag kan få någon dunderbra medicin som gör att man fryser, slutar få ont överallt och löser alla andra problem som man inte själv kan göra någoning åt. Och så hoppas vi på ett positivt blogginlägg nästa gång.

Over and out!

RSS 2.0