Ska jag klippa till dig?

Nu är jag hemma och har varit iväg och klippt och färgat och sånt. Just nu sitter jag och väntar in min bror som också ska bli nyårsklippt. Sen ska jag äta pizzasallad och kolla på Björn Gustafssons DVD. Efter det är det sömnen som står på tur. Jag är så trött och har ont i ryggen. Som tur är har jag en underbar pojkvän som masserar mig i detta nu och han erbjöd sig själv att göra det.

Imorgon är det nyår och vi ska till fam. Gustavsson och partaja. Vad som händer senare på kvällen har jag ingen aning om, men jag tror att vi blir kvar hela natten. Vad ska ni göra?

Nej nu ska jag njuta av min massage innan brorsan kommer hem. Skriver kanske senare.

Julhysteri = ont om tid.

Jag har visst inte skrivit på ett par dagar nu, men jag har varit så upptagen med massa roliga saker att jag totalt glömt bort allt som har med datorer att göra. Men det ska nog bli bättre nu när hela julhysterin är över.
Just nu väntar jag på att Max ska komma, jag saknar honom och äntligen är han på väg.
Sanna står i duchen och jag har slingat hennes hår så jag hoppas att det blev bra.

Nej nu måste jag läsa lite blggar, jag har 238 inlägg att läsa. Önska mig lycka till.

God jul och god natt.

Nu är jag hemma från middagen hos min pappas fru. Om ett tag ska jag och min lillebror titta på massa julfilmer, sen ska jag sova. Jag är så trött att det inte finns någon som kan förstå.
Vilket fall som helst så är det utgång imorgon med tjejerna. Eller iallafall dom som är hemma. Det ska bli roligt. Det brukar ju vara jättemycket folk ute på juldagen så jag hoppas att det blir jätteroligt. Efter julrejset är det ju mellandagsrea. Det är lite synd, speciellt med tanke på att jag inte har några pengar att shoppa för.

Jag antar att detta är det sista jag skriver idag, men jag vill iallafall önska er alla en riktigt god jul. Hoppas att ni har det trevligt med alla era släktingar och familjer eller vem det nu kan vara just ni firar eran jul med.

God jul.

Idag är en dag som jag saknar väldigt mycket. Jag saknar Max, jag saknar vänner som får mig glad, jag saknar julen som den var när man var liten men mest av allt saknar jag en del av min familj. Den del som inte ens frågat min lillebror om han vill komma hem på julafton när han firat varenda jul i hela sitt liv där. Egentligen saknar jag verkligen inte den delen av familjen för att vi vet ju alltid hur det slutar, men jag kan inte hjälpa att känna lite sorg över att det blev som det blev.

Nu känner jag att jag mår mycket bättre när jag fått skriva av mig lite. Antar att jag skriver lite senare. God jul allesammans.

Dan före dopparedan.

Nu är jag hemma, jag var över till Lara en sväng. Det var trevligt. Nu är jag helt trött så jag ska lägga mig i sängen och titta lite på "Full house".
Imorgon är det julafton och jag tycker att det är så otroligt tråkigt när man är klar med alla jultraditioner. Man har ätit julmat, tittat på kalle och öppnat paket. Då finns det liksom ingenting att göra mer. När man var liten fick man ju massa leksaker som man kunde leka med på eftermiddagen/kvällen. Men nu får man sällan saker att roa sig med.
Nej, nu är det dags att krypa ner i sängen. :) God Jul!

Minijulbord.

Nu är jag hemma och jag har haft en ganska stressig dag. Vaknade och hade 10 minuter på mig att fixa mig iordning. Jag, pappa och Tim skulle åka och handla julmat och sånt. Sen fick pappa för sig att vi skulle köpa fiskar. Sen gick vi bara runt i massor med affärer.
Nu är jag hemma och håller nästan på att dö av hunger, så jag ska snart äta minijulbord. Sen ska jag nog bara lägga mig framför datorn och titta på "Full House". Skriver nog lite senare.

"Man kanske ska köra några fula trick".

Jag har upptäckt att jag är urusel på att blogga under helgerna. Jag tror att det beror på att jag sällan har tid att spendera framför datorn. Jag är alltid upptagen med att göra en massa saker.
Nu är klockan iallafall aldeles för mycket för att blogga egentligen. Men jag har ju lov. Fast nu är det sovdags.

Imorgon ska jag och Sanna vara barnvakter åt hennes små kusiner. Det ska verkligen bli jätteroligt. Jag är ju så bebissjuk att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Hoppas att morgondagen får mig lite avskrävkt/trött på barn, så det inte får motsatt effekt. Jag vill ju inte bli tvungen att köra några "fula trick" som en av de ensamma mammorna sa.

Trevlig kväll allihopa!

Nu är jag hos Sanna. Jag var tvungen att äta lite eftersom att jag ska dricka ikväll. Dock blev det inte så mycket men jag tror att det räcker för att klara mig ikväll.

Nu sitter vi iallafall och pratar lite och har det trevligt. Om ett tag ska vi röra oss. Och jag hoppas verkligen på en toppenkväll. Jag känner mig på bättre humör nu igen iallafall. Pappa kom och hämtade mig skjutsade mig till systemet. Det var bra för annars hade inte jag hunnit.

Nej nu ska jag fortsätta vara social, sen ska vi ut så jag antar att jag inte skriver någonting mer förns imorgon.

Lips eller Singstar?

Pappa är fortfarnde inte hemma. Och när jag ringde honom sa han att han är hemma om typ en timme. Det innebär att jag kanske inte hinner till systemet. Inte bra. När jag sen frågade honom om han kunde skjuta mig annars skulle inte jag hinna så blev han sur och la på telefonen i örat på mig. Varför? Jag vet inte. Nu frågar jag honom om han åtminstone kan hämta ut pengar så att jag får de på en gång när han kommer hem, men han vägrar svara. Jag som inte trodde att någonting kunde förstöra den här dagen, men när en vuxen människa lägger på luren i örat på mig är jag inte lika munter längre. Bara jag kommer hemifrån så tror jag att humöret blir bättre.

Jag vill bara åka och ha roligt. Sanna har ju köpt det där Lips eller vad det heter. Så det ska bli roligt att prova sjunga det. Singstar är ju någonting som jag gillar. Det värsta med det är ju bara att jag tycker att det känns lite tråkigt då det inte finns så många bra låtar. Men till det andra finns det tydligen massa bra låtar. Dessutom är deras mikrofoner trådlösa.
Så det ska bli jätteroligt.

Vart är du?

Jag har så tråkigt. Jag sitter färdigfixad inför kvällen redan nu. Sminket klart. Kläder klart. Skor klart. Jag kan inte åka för att pappa inte har kommit hem ännu. Hur länge ska han jobba egentligen. Jag ringde honom och frågade när han slutar. "Som vanligt", var hans svar. "Jaha", tänkte jag. Sen när vi hade lagt på så kom jag på att jag vet inte när han brukar sluta. Jag är ju så sällan hemma då. I onsdags kom han hem vid ett-tiden. Klcokan är över ett nu. Ganska mycket över ett.
Men men, jag antar att han kommer sluta senast fyra. Så han borde vara hemma om ungefär 45 minuter.

Max kom ihåg att du kan ringa mig när som helst. Jag finns på samma nummer som vanligt. Så om det blir för jobbigt är det bara att knappa in mitt nummer på telefonen så finns jag på andra sidan luren.<3

Kom hem nu pappa.

Nu sitter jag bara och väntar på att pappa ska komma hem så jag kan få pengar och sen åka till Sanna. Men innan måste jag gå förbi bolaget. Jag kan ju inte sitta törstig ikväll. :P

Jag ska fråga min pappa om han orkar skjutsa mig, inte för att jag tror det, men man kan ju alltid hoppas. Det vore väldigt skönt att slippa åka komunalt. Speciellt när jag måste kliva av i kungsängen för att gå till bolaget. Sen måste jag ju vänta på tåget igen. Men jag känner att ingenting kan sänka mitt humör idag.
Jag hoppas att alla andra är lika glad som jag är, för att det är heelt underbart.

Aptiten har inte hittat tillbaka till mig ännu. Om den inte kommer innan jag börjar dricka så får jag tvinga i mig lite mat. Jag kan ju inte dricka på tom mage.
Nu ska jag titta i kylen och se om någonting är tilltalande.

Strålande humör.

Jag vaknade för ungefär två och en halv timme sen och det enda jag har hunnit göra är:
Gå ut med hundarna.
Träna.
Ringa ett par viktiga samtal.
Bestämt vad jag ska göra ikväll.

Jag har inte ens ätit frukost eller klätt på mig mer än mjukiskläder.

Idag vaknade jag och var på ett strålande humör. Jag vet inte om det är för att jag är utvilad eller om det är av någon annan anledning. Men jag menar, jag har ju varit utvilad förut. Och jag brukar oftast vara på bra humör. Men som jag känner idag är det nästan lite löjligt. Det var länge sen jag kände mig såhär glad och harmonisk. Jag vet inte varför och jag bryr mig inte riktigt heller. Det är iallafall en helt underbar dag och jag älskar den.

Idag ska jag övertala någon att gå ut med mig. Det här underbara humöret måste ju firas. Jag tror att jag halvt har lyckats med att övertala Sanna och Helena. Men jag måste vara på den säkra sidan annars måste jag ju hitta några andra.

Skriver nog lite senare igen. Förhoppningsvis är jag fortfarande lika glad.


God morgon.

God morgon allihopa. Nu har jag vaknat. Och som ni ser är klockan innnan 17.00. Yey! Äntligen lyckades jag ställa tillbaka dygnet. Visst jag sov ju ganska länge, men jag menar, jag har ju lov så det gör ju ingenting att jag sov till elva. Idag har jag som plan att jag ska åka till Sanna senare. Vad vi ska göra har jag ingen aning om. Förhoppningsvis någonting roligt.

Innan jag gick och la mig igår fastnade jag framför datorn. Jag har kommit på att om jag vill somna lätt så ska jag slå på Sex And The City-filmen. Inte för att jag tycker att den är tråkig, men för att jag har sett den så många gånger så att det är som att lyssna på musik,

Nej nu ska jag nog äta någonting och se efter om min aptit har kommit tillbaka. Skriver lite senare.

Sovdags.

Jag är helt slut nu. Jag ska bara lägga mig och ner och sova nu. Så jag återkommer imorgon när jag är pigg och utvilad.

Jag kom på att jag har lov nu. :D Det hade jag nästan glömt bort.

VirrNathalie.

Nu är jag hemma igen. Blev kvar ett tag extra. Men det är bara bra. Då slipper jag somna så tidigt nu när jag äntligen lyckats komma upp på morgonen.
Inatt kunde jag verkligen inte somna. Jag låg ner i sängen och verkligen försökte somna från ett, halv två-tiden ungefär. När Sanna la på telefonen var klockan kvart över tre ungefär. Då stängde hon av tv:n och släckte alla lampor och allt. Jag låg där i det tysta och mörka rummet och kunde verkligen inte somna. Tankarna svamlade iväg åt massor med olika tänkbara och otänkbara håll. Så jag tog fram mitt block och min penna och skrev ner lite. Efter det fanns det inga tankar kvar i huvudet och jag bara låg där. Det var tyst både i rummet och i mitt huvud. Ändå kunde jag inte somna.
När klockan var 06.13 kollade jag på klockan för sista gången. Någon gång efter det somnade jag. Jag skulle kliva upp klockan 08.30 för att jag skulle till skolan och plugga med Anna innan provet.

Anna ringde mig i morse och frågade när jag skulle komma till skolan. Jag sa att jag skulle komma halv tio som vi bestämde dagen innan. "Klockan är tio, Nathalie". Hon ringde mig för att berätta att hon skulle bli lite sen. Men det blev ju jag också så det var ingen fara för mig.

Nej nu ska jag fixa någonting att äta. Hörs sen.

Liten uppdatering.

Idag försov jag mig, det börjar kännas lite som en vana att göra det nuförtiden. Men vilket fall som helst gick jag till skolan efter det och pluggade med Anna. Sen var det dags för prov. Skrev provet och de första fem frågorna kändes jättebra. Sen gick det utför, men jag är nästan helt säker på att det blev godkänt iallafall.

Eftr skolan ringde Lara mig och då bestämde vi oss för att ta en fika. Jag gick hem till henne och nu sitter jag här. Vi har fikat, pratat och lyssnat på massa rolig musik. Snart ska jag gå hem och då ska jag nog ta det lugnt.

Max har varit jättedålig på att höra av sig till mig idag. Det gillar vi inte. :(

Jag funderar på om jag ska gå på en promenad idag, men jag har ingen att gå med. Så jag antar att jag inte går på promenad. Jag tycker ju att det är läskigt att gå ut när det är mörkt, och vid den här tiden på året är det sällan ljust längre är till tre eller nåt.

Nej nu ska jag fortsätta vara lite social, sen ska jag gå hem. Skriver nog lite senare.

Bilder på baket.

Här kommer lite bilder. Glömde berätta om Amys pepparkakssnopp.Här är den fina snigeln som Sanna bakade.

Här är Sannas fina "snigel".


Här är Amys fina pepparkakssnopp.

Här är Amys bedårande pepparkakssnopp.


Sanna hade gjort en pepparkaka till mig. Jag hatar pepparkakor, men jag är en sån toffel så jag åt upp den iallafall. Titta hur stor panna det ser ut som jag har.

Sanna hade bakat en pepparkaka åt mig, jag hatar pepparkakor, men eftersom jag är en sån toffel så åt jag den iallafall.
Btw.  min panna ser enorm ut.

Bulle i ugnen.

Jag, Amy och Sanna har bakat bullar. Det var det roligaste bullbaket jag någonsin har varit med om. Vi var så där fnittriga ni vet, så som bara tjejer kan vara. Jag gjorde en fläta som såg ut ungefär som en spya när den var klar. Sanna gjorde en snigel som tappade ögonen, såg ut som en halvkolbit, och inte längre såg ut som en snigel. Eftersom alla plåtar var upptagna så tog hon en glasform (ni vet en sån som man gör typ potatisgratäng eller lasange i) när hon tyckte att snigeln var färdig (läs bränd) tog hon ut den. Ställde den på den kalla diskbänken. Sen vänder hon sig om för att stänga igen ugnen. Då spricker hela formen. Det var så roligt. Vi lyckades rädda snigeln iallafall. Allt som allt blev det 94 bullar, en fläta och en missbildad snigel. Tack för en trevlig eftermiddag tjejer.


Klagoanda.

Igår pluggade jag ett litet tag, sen glömde jag skriva någoning i bloggen. Men iallafall så somnade jag.
Idag vaknade jag av att det är dumma idioter som har irriterande låtar när de ska logga in på msn. Jättejobbigt. Men iallafall så kom Anna över en sväng och vi pluggade i ett par timmar, men nu har hon gått.
Jag hoppas verkligen för allt i världen att jag får godkänt på provet, men man vet ju aldrig. Våran lärare är ju inte speciellt duktig. Han lär ut på ett sätt som är.. mindre bra skulle man kunna säga. Han påstår att allt man ska kunna ska finnas i boken, men när man tittar på pappret om det som ska vara med på provet är det inte mycket som står i boken. Eller det gör det säkert men vem orkar sitta och läsa igenom 500 sidor för att kanske hitta det man ska kunna, vilket är 15 frågor.

Nej nu ska jag sluta gnälla. Jag ska fixa mig iordning och åka till Sanna. Har ju glömt min laddare där så jag tänkte åka och hämta den. Men jag skriver nog ett par rader lite senare.

Att plugga eller att inte plugga, det är frågan.

Jag sitter nu och funderar på om jag ska plugga lite eller om jag ska sova innan och plugga imorgon när Anna är här och jag förhoppningsvis är utvilad. Det är så svårt. Provet är ju på torsdag och jag måste få det gjort innan dess. Pluggar jag lite nu så är ju risken riktigt stor att jag ändå inte kommer komma ihåg så mycket. Men om jag gör det imorgon så kanske jag inte lär mig lika mycket. Jag tror att jag lär in bäst om jag pluggar ensam. Men jag kan ha fel. Eftersom jag inte har någon bok, men Anna lämnade den här eftersom hon ändå ska komma till mig imorgon, så kanske jag ska plugga lite nu iallafall. Annars kanske det är för sent att plugga ifred.
Ja, det får nog bli så. Jag pluggar nu helt enkelt. Skriver nog lite senare. Hejdå!


Plugg inför kursslut.

Nu är det så att Max har åkt hem. Därför har jag inte uppdaterat någonting, jag tyckte att det var lite onödigt att sitta vid datorn när jag visste att han inte skulle vara kvar så länge till. Men i helgen kommer han igen, så det blir inte så länge ifrån varandra. Sen efter helgen är det ju faktiskt lov. Yippie.

Så, vad har jag gjort idag? Inte så mycket faktiskt. Anna kom över ett tag så pluggade vi lite. Sen gjorde jag iordning lite mat sen har jag bara tittat på förhäxad. Och nu har jag tittat klart på det så nu vet jag inte alls vad jag ska titta på. Jag funderar på Sex And The City igen, men jag vill inte trötta ut det. Eller kanake Desperate Housewives. Någon som har något förslag?

Imorgon kommer iallafall Anna över och då ska vi plugga, plugga och åter plugga. Vi har ju ett slutprov i samhällskunskap som vi ska göra i veckan. Efter det är det jullov och det ska bli så skönt.

Jag har iallafall kommit på ett nyårslöfte. Jag ska sköta skolan. Inte för att det är någon stor grej egentligen, men det är iallafall ett mål som jag vet att jag MÅSTE göra, dessutom har jag varit lite slapp på den fronten på sista tiden.

Nej nu ska jag nog läsa igenom några bloggar. Jag har ju som sagt inte vuttit vid datorn idag, så jag har en hel del att ta igen. Hejdå så länge!

Flytta mera.

Hmm, jag sitter och funderar på om det på något vis skulle vara möjligt att flytta härifrån. Jag är så trött på att bo här så hälften vore nog.  Visserligen är jag sällan hemma, men när jag är det är det ett rent helvete vissa dagar. Blä!
Så, om det är någon som vill adoptera mig skulle det vara alldeles underbart. :)

Laddaren?

Jag sitter nu med Max som är en sjukling i sängen och vi gör ingenting alls. Därför är det lite svårt att komma på någonting som jag kan skriva om.

Jag kan ju beratta att jag och min mobiltelefon är i lite oharmoni just nu. Det är nämligen så att jag har glömt min laddare hos Sanna. Det kom jag på just nu så jag måste nog försöka hämta den imorgon eller nåt.

Nej nu ska jag nog låna min pappas mobil och ringa ett samtal. Hejdå så länge.

Plingnov?

Jag och Max sitter och diskuterar lite. Jag frågar honom vad vi skulle heta i efternamn  om vi gifte oss. Jag tycket att vi ska heta Wretling och Max tycket Lapunov. Då sa jag att jag inte ville gifta mig om vi inte skulle heta samma sak. Då tyckte Max att vi skulle hitta på ett eget namn. LaPling eller Wrepunov. Vilket låter minst fult?

Helgens bravader.

Nu är det söndag och jag upptäckte att jag inte har uppdaterat någonting sen i fredaga natt/lördags morgon. Men jag tänkte iallafall berätta lite om helgen. I fredags var vi Helena, Amy, Emma, Sanna, Jag, Max och Jonas som satt och förkrökade hemma hos Sanna, sen gick vi ut. Där träffade vi Johannes, Ante och några av hans kompisar. Jag skrev ju lite tidigare att vi tänkte åka dit tidigt så att vi skulle få sitta vid samma bort och ha bra platser. Vi var där redan vid nio och ändå fick vi sprida ut oss vit olika bord, plus att vi fick heelt värdelösa platser. Men jag hade jättetrevligt och jag har ingenting att klaga på.

Igår var jag och Max bara hemma. Tim (min bror) var också med. Vi tittade först på Ensam hemma 1 & 2 och dom är alltid lika roliga. Sen tittade jag och Max på Förhäxad hela natten. Det var hur mysigt som helst. Idag vaknade jag ALLDELES för sent. Var ju som sagt vaken en bra bit in på morgonkvisten.

Jag har diskat, men inte allt. Det är för att vi har så mycket disk att allt inte får plats i diskstället. Då är det verkligen på tiden att göra det. Men nu ska jag iallafall diska klart det sista sen ska jag nog äta någonting.

Jag fick sån ångest när jag vaknade så sent att allt bara kändes som skit. Speciellt att Max akulle åka hem 20 minuter efter att vi hade klivit upp. Jag blev jätteledsen och började gråta och Max bestämde sig för att stanna tills imorgonbitti. Han börjar skolan halv elva och jag bärjar tio äver åtta. Därför kan vi åka hemifrån samtidigt och båda hinner till skolan i tid. Superbra!

Pytt-i-panna.

Nu är jag och Max hemma, vi var lite hungriga så vi bestämde oss för att göra iordning lite pytt-i-panna. Nu äter vi, men Max är mätt. Fast han ville ha tre ägg och mer än hälften av pytten. Så jag tvingar honom att äta upp det. Hoppas att alla har haft en trevlig kväll, det har jag haft iallafall. :)

Stressad.

Jag fattar inte ens varför jag sitter och skriver fem minuter innan vi ska gå hemifrån. Men vi ska iallafall iväg snart. Hoppas att ni får en rolig kväll. Hejdå!

Partygänget.

Godagens alla människor. Jag somnade runt halv nio på morgonen. Så jag blev väckt av Sanna som ringde en minut i tolv. Klockan tolv skulle mitt larm ringa. Så jag sov en liten stunt till, sen ringde Anna och ville komma över på en fika. Så då var det dags att kliva upp. Vi fikade (jag åt frukost) sen fixade jag till hennes hår. Hon ska ut idag och ville ha lite proffshjälp. :P
Om ett tag ska jag gå till bussen, sen ska jag till Sanna. Ska förbi systemet innan bara. Sen är det väl bara dags att börja festa. :) Vi är ju ett väldans stort sällskap som ska ut idag så om vi vill få platser till alla måste vi åka ganska tidigt.
Max kommer också. Och det ser jag fram emot jättemycket. Saknar ju den lilla pluttisen. :)

Men jag skriver kanske ett par rader sen när jag är hos Sanna om jag hinner. :) Om jag inte hinner så önskar jag alla redan nu en toppenkväll. Hejdå!

Aldrig ätit tunnbröd?

Jag råkade somna ett tag, sen vaknade jag av att jag frös. Någon i min familj hade inte stängt igen balkongdörren ordentligt. Nu har jag varit vaken ett par timmar och jag är jättetrött igen. Så det är dags att lägga sig och titta lite på förhäxad och sen somna sött.

Jag pratade med Max för ett litet tag sen och han vet inte vad tunnbröd är. Han påstår att han aldrig har ätit det. Det kan väl inte stämma? Alla har väl ätit tunnbröd? Han kommer till mig imorgon och jag ser fram emot det jättemycket. Vi har ju inte träffats på två veckor nästan. Så det ska bli så skönt att få en kram av honom.
Nej men nu är det iallafall dags att somna. Skriver imorgon. Godnatt!

Jag hade nästan glömt min kärlek till förhäxad.

Nu är jag hemma. Jag är så trött att det knappt går att hålla upp ögonen, men jag ska inte gå och lägga mig. Jag får inte göra det, om jag inte vill sabba allt jag har varit vaken hela natten för.

Jag ska nog titta lite på förhäxad. Slog igång lite av ett avsnitt och jag kom just på att det är ju sjukt spännande. Att jag ens åkte hemifrån mitt i allt det spännande, det kan jag inte riktigt fatta. Men nu ska jag iallafall slå igång ett avsnitt. Skriver senare.

Cola eller mjölk?

Igår/inatt bestämde jag mig för att jag skulle vara vaken hela natten så att jag somnar tidigt ikväll. På så sätt slipper jag ställa tillbaka dygnet i helgen.
Så, inatt har jag tittat på Sex And The City, 6 points, Livet är en schlager och senaste avsnittet av How i met your mother. Man kan inte tro att det ska ta en hel natt att titta på, men det gör det.

Jag måste berätta en väldigt rolig sak. Idag när jag och Sanna gjorde toast så undrade hon vad hon skulle dricka till.
Hon frågade mig: "Vilket är nyttigast, cola eller mjölk?". Sen förklarade hon att hon menar cola light. Hon är inte den smartaste skallen i umgänget, det kan jag intyga. Men hon är underhållande iallafall. Hon trodde att cola kunde vara nyttigare än mjölk. Visst när man kommer upp i en viss ålder är inte mjölk heller så nyttigt, men det är inte fullproppat med kemikalier och och koffein iallafall.

Jag tänkte att ikväll ska jag minsann gå och lägga mig jättetidigt. Typ vid sju eller nåt. Eller det kanske är lite för tidigt? Äh, vi får se hur de blir.

Men Anna. Om du ser detta så ring mig gärna, jag skulle behöva lite hjälp med sällskap och "försöka-hålla-nathalie-vaken-aktiviteter". :)

Skriver sen!

Dygnsrytm och minskning av rökning.

Jag har ställt till det för mig. Jag har vänt på dygnet totalt nu. Jag brukar i och för sig inte ha speciellt bra dygnsrytm, men så här dålig brukar den verkligen inte vara. Jag ska iallafall göra ett försök att ställa tillbaka det i helgen. Då blir man ju lite extra sliten och då somnar man extra tidigt. :)

Minskandet av rökningen går faktiskt ganska bra. Idag har jag bara rökt två cigaretter. Och det är ju jättebra. Tycker jag iallafall. Jag tänkte röka upp det här paketet sen ska jag försöka att inte köpa mer. Och om jag röker så lite som jag gör nu så kommer det räcka i flera dagar.

Imorgon ska jag åka hem och försöka få tag på Anna. Jag vill fika med henne. Det var jättelängesen. Så om du ser detta imorgon kan du ju ringa mig.:)

Nej nu ska jag nog slå igång Sex And The City och verkligen försöka bli trött. Godnatt! 


Nattbloggande.

Jag och Sanna har tittat på Desperate Housewives i flera timmar. Hon hade missat massa avsnitt, och jag har inga problem med att titta på det igen.

Idag har jag och Sanna varit ute på en promenad. Det var hur skönt som helst att få en liten promenad. Lite ny luft i lungrna och en väldans massa pratande om allt och ingenting.

På tal om lungor så måste jag också berätta att jag tror att jag har fått tillbaka lung-grejsen. För er som inte vet så gick jag till läkaren den 8:e september för att jag hade ont i örat. När jag gick därifrån hade jag ett recept på örondroppar och fyra recept på olika typer av lungmedicin. Jag hade bara 50% lungkapacitet. Utan att veta om det. Nu börjar jag fundera på om jag har fått tillbaka det, eller så är det bara en vanlig förkylning. Hoppas på det sistnämnda. När jag fick veta det så minskade jag ner från att röka ungefär ett paket om dagen till att röka ett paket på tre dagar. Och nu försöker jag verkligen minska ner på rökingen på riktigt (om jag säger att jag försöker sluta så kommer det inte funka). Därför snusar jag istället, inte för att det är bra för kroppen, men jag drar iallafall inte in giftig rök i lungorna. Sluta snusa får bli ett senare problem.

Nej men nu är det dags att ta en snus och sen ska jag nog sova. Godnatt!


Yrvaken.

Sanna ligger och vilar och det har hon gjort ett tag nu. För en liten stund sen satte hon sig upp och sa med väldigt förvirrad röst: "Vad är klockan?" Jag svarade att klockan var lite över sex, då sa hon "Men vad gör du vaken?". "På kvällen Sanna, på kvällen!" Söta människa.

Godispåsar.

Amy är här och jag, Sanna, Amy och Emma, har suttit i typ en och en halv timme och packat godis i små påsar. Det är nämligen så att dom har startat ett företag genom skolan. Inen av flickorna var speciellt duktig på att "krulla" snörena eller  knyta rosetter, så det fick jag göra. Jag har varit aldeles för slut i min kropp för att blogga så det är därför  jag inte gjort det.

Nu ska jag fortsätta vara social, men jag skriver nog lite senare. Hejdå. :)


Uppdatering.

Nu är det dags för party igen. Och jag hade som vanligt jättesvårt att hitta någonting att ha på mig. Men till slut hittade jag någonting som duger. Jag sitter just nu och dricker en grogg, om ett tag ska vi ut igen.
Igår hade jag jätteroligt. Jag, Sanna, Helena, Ante och några av hans kompisar var först på Pergola sen gick vi till riddarn. Sen åkte vi hem. Idag hoppas jag på en till toppenkväll.
Nej nu ska jag fortsätta vara social. Hoppas att alla får en supertrevlig kväll.

Borned to be sheep.

Sanna sitter just nu och asgarvar åt att hon äntligen fattar tele2-reklamen. Ni vet den där med fåren. "Borned to be sheep". Snart ska vi åka till pergola. Hoppas att ni får en toppenkväll. :)


Jag tänker tjuvstarta.

Sanna och Helena ligger och sover. Som små barn som sover middag. När dom vaknar är det dags att sätta igång partyt, det har jag bestämt. Jag funderar på om jag ska tjuvstartal lite. Jag dricker ju så långsamt. Ja, jag ska nog gå och hämta ett glas vin. Jag skriver nog ett par rader lite senare. Hejdå så länge.

Ringen är för stor!

Just nu sitter jag och ska skriva mtt sista inlägg för dagen (rättare sagt gårdagen). Sen är det dags att sova. Jag längtar jättemycket till imorgon. Då ska jag inviga mins skor på riktigt. Jag hade på mig som en liten stund idag när jag gick för att möta Sanna. Men det räknas knappt.

Sanna messar med A och jag känner mig lite i vägen på något vis, inte så att det känns obekvämt men det känns som om att hon hällre pratar med honom än att skriva. Vilket som så kommer jag iallafall få träffa honom imorgon.

Min ring är lite för sttor och jag måste lämna in den på förminskning, men nu när jag har en ring på fingret vill jag inte ta av mig den, inte ens för ett par dagar. Men men, annars kanske jag tappar den och då blir jag jätteledsen.

Nej, nu ska jag gå och lägga mig. Skriver imorgon.

Mediumet är vad det äter.

Nu är jag hemma hos Sanna och Helena är också här. :) Vi har varit i jakan och fixat med lite saker. Om ett tag ska jag kolla på julkalendern. Jag har ju bara sett ett avsnitt, det innebär att jag har missat två avsnitt. Dålig Nathalie!
Senare ikväll ska vi tydligen titta på medium, men det vill inte jag göra. Men jag har inte så mycket att säga till om. Men vi ska iallafall titta på "du är vad du äter".

Jag har kommnit fram till att Helena har alkoholprblem, eller hur gumman? ;) Nej men nu ska jag nog fortsätta vara social med Sanna och Helena. Om jag orkar och kommer ihåg så skriver jag ett par rader lite senare. Hej så länge.

Tjejerna igen.

Just nu har jag fixat mig iordning lite och städat lite. Snart kommer Sanna och då ska vi äta lunch och sen ska vi röra oss till Jakobsberg. Jag ska hämta ut pengar från mitt kapitalkonto. Det är de sista pengarna för månaden. Lite sorgligt, men jag kan inte göra så mycket åt saken.

Imorgon är det party som gäller, jag har inte festat med tjejerna på ganska länge så det ska bli jätteroligt. Men alla kommer ju tyvärr inte närvara. Men jag nöjer mig med det jag får.

Nej nu ska jag nog sminka på det sista sen kommer Sanna. :)

Godnatt!

Tydligen så räckte det inte med att bara hälsa till Trixie jag var tydligen även tvungen att länka. Sagt och gjort. Så nu hoppas jag att jag får en länk i gengäld.:)

Vilket fall som helst ska jag träffa Sanna imorgon. Jag har inte träffat henne på nästan tre veckor så det ska bli jätteroligt att para om saker och ting som har hänt sen sist vi sågs.

Jag har suttit och pratat med Max i telefonen i 40 minuter, när vi la på upptäckte han att han ringde till min mobil, från hemtelefonen. Stackars lite, han kommer bli strypt av sina föräldrar.

Nej nu ska jag lägga mig och jag hoppas att jag somnar relativt tidigt. Godnatt!

Hej Trixie!

Jag tänkte ta ett speciellt tillfälle att "hej:a" på alla jag känner så:
Hej alla!

Men speciellt Trixie.

Buffalos.

Jag har ont i kroppen. Halsen, magen och varenda muskel. Men det beror nog på att jag precis har varit ute med hundarna och det är jättekallt.


Max vill köpa ett par buffalo-skor. Det är ju nämligen så att jag har fått mina underbaringar som jag beställde på internet. Och dom är ju 12 cm höga så jag kommer vara nästan 170 cm lång. Max vill inte känna sig så kort bredvid mig så han tycker att han ska köpa buffalos. Men om han vill fortsätta vara tillsammans med mig så kommer han inte köpa buffalos.
Men jag älskar honom iallafall.

Hej Simon!


"Bjanesås".

Idag mår jag lite bättre än igår. Jag kan nästan andas genom näsan. :)
Men jag är fortfarande sådär dåsig i huvudet som man är när man är sjuk. Men jag är iallafall på bättringsvägen. Och det känns verkligen jätteskönt. Då slipper jag missa skolan imorgon.

Igår när jag mådde så dåligt orkade pappa inte åka och handla så det blev pizza istället. Det roliga är att idag när jag fick syn på kvittot såg jag att de hade skrivit bearnaise sås jätteroligt. "Bjanesås" stod det. Haha, vilka roliga människor. Men jag fick ju "bjanesåsen" iallafall.

Jag måste bara tillägga att det är sjukt skönt att bara ligga och ta det lugnt nu när jag är sjuk. Jag slipper ha ångest över att jag måste iväg till skolan. Och det känns verkligen jätteskönt för det känns verkligen som att jag blir friskare bara för att jag kan slappna av och inte försöka stressa fram "friskheten".
Och så måste jag säga att jag tycker väldigt synd om Trixie som går till jobbet fast hon är sjuk. Jag vet ju hur det känns liksom. Puss och kram.

Sovtorka.

Jag sitter nu och är jättetrött trots att jag sovit hur mycket som helst. Hoppas att jag somnar snart så slipper jag sova bort hela dagen imorgon. Men det är ju tyvärr så att jag verkligen inte kan somna när jag inte kan andas genom näsan.
Förhoppningsvis så blir jag frisk innan torsdag, tycker inte att jag behöver missa mer i skolan nu. Missade ju en lektion förra veckan. Godnatt!

Blä!

Jag är sjuk. Egentligen är inte det någonting konstigt, bara det att den här gången är jag så sjuk att jag inte kan röra mig ur sängen. Jag är så sjuk att jag knappt kan äta, och då är det illa. Verkligen illa om inte jag kan äta. Men iallafall så försökte jag blogga igår, insåg precis att klockan är nästan fortfarande igår, men jag har sovit sen klockan sex ungefär. Iallafall så försökte jag blogga, men det gick inte att logga in på blogg.se. Men nu när jag vaknade så gick det. Jag antar att jag kommer skriva en hel del nu när jag är sängliggandes, är redan uttråkad. :( Hoppas att alla andra mår bättre än mig.

Jag tror att Anna utnyttjar mig. :(

Anna är här! :) Vi har precis varit ute med hundarna. Och nu sitter hon och läser vecko revyn. Jag tror att hon utnyttjar mig. Antingen så vill hon ha kaffe eller så vill hon läsa mina tidningar, eller låna min dator eller så är det bara någonting annat.
Men men.. Vi ska iallafall titta på julkalendern nu och det ska bli roligt. Men Anna kommer nog bara läsa min tidning, sen när hon är klar så kommer hon nog behöva åka hem. :(
Jävla utnyttjare. Jag ska nog slå henne.^^


I-landsproblem.

Nu är jag hemma från skolan, lunch och tjejsnack.

Jag måste erkänna att nu när jag varit borta ett bra tag från hemmet och använt andra datorer så är det sjukt jobbigt att komma hem till sin dator utan h-knapp. Jag tror nog bestämt att det är dags att försöka pyssla ihop någonting som skulle kunna funka som knapp, iallafall så att man slipper stanna upp varenda gång man ska trycka på den.

Nu ska jag slänga in en maskin med tvätt, sen ska jag nog vila en liten stund. Jag är sjukt trött.
Anledningen till det är att igår när jag kom hem fick jag sjuk ångest. Och jag trodde att jag kunde trösta mig med att jag skulle kunna titta på förhäxad. Men icke sa nicke. Det gick inte. Jag hade inte säsong sex på datorn. Då tyckte jag att det var passande att ladda ner den, men det skulle ju ta ett tag. Då bestämde jag mig för att titta på Sex And The City filmen. Jag blev på mycket bättre humör och när filmen var slut så var förhäxad fördigladdat på datorn. Jag tänkte för mig själv att jag skulle titta på ett avsnitt och det gjorde jag. Plus ett till. Och ett till, o.s.v. Vips så var klockan nästan fyra och jag skulle upp klockan sju. Skylla mig själv fick jag göra när jag vaknade. Och jag kan inte ens tycka synd om mig själv. Snacka om i-landsproblem.

Nej, nu ska jag iallafall slänga in en maskin tvätt. Hej så länge.

RSS 2.0