Vad ska man skriva?

Ja, vad ska man egentligen skriva? Antar att ni som läser den här bloggen känner mig ganska väl, så jag behöver egentligen inte beskriva vem jag är.

Därför tänkte jag berätta lite om min dag. Imorse vaknade jag av att S kom in till mig för att jag hade glömt min mobil ute i vardagsrummet och M's mamma ringde för att höra vart han höll hus. Jag hade ställt mitt larm på 11.00 för att jag skulle vakna då eftersom att M skulle åka hem. Men när hon ringde var klockan 11.30. Jag försökte väcka M men han vägrade vakna så jag bestämde mig för att sova en stund till. Jag vaknade på riktigt när klockan var runt halv ett någon gång. Hoppade in i duchen, när jag kom ut från duchen så käkade M och jag lite frukost. Efter det kom T<3 Och T. T lämnade T<3 och jag fixade mig iordning. Sen rörde vi på oss in mot stan. Vi gick förbi affären på hemvägen och köpte mat och mjölk. Idag blev det sallad åt mig och S, T<3 fick kasslergryta. T<3 lekte så fint med sin tallrik och satte den på sitt huvud som en hjälm så han hade mat i hela huvudet. Då vad det dags att bada. När T<3 låg i badet kom jag på att det var ju creme fraiche i maten, och T<3 är laktosintolenant. Ojdå! Men det verkade inte vara någon fara med honom idag (hoppas bara att det inte blir värre imorgon). Efter badet var det dags för pyamas och en liten lekstund. När vi hade lekt i ca 30 minuter borstade vi tänderna och gick in och la oss för att T<3 skulle sova. Han fick en flaska och jag låg bredvid honom som vanligt. Eftersom hans pappa försöker vänja av honom nappen försökte jag också göra det, men när han hade skrikit oavbrutet i 25-30 minuter gav jag upp, jag gav honom nappen och 2,5 mikrosekunder senare hade han somnat. Jag satte mig i soffan för att slappa lite. Det lyckades jag med riktigt bra faktiskt. S kom hem runt 12 tiden. Men T<3 ville nog inte att vi skulle umgås så han tyckte att det var dags att vakna. Varken S eller jag lyckades få honom att sova så han fick vara vaken ett tag. S var hungrig och ville äta sallad. Och jag kan ju inte bara sitta och titta på när någon äter. S slängde halva sin sallad på golvet. S bestämde sig för att gå in och lägga sig och jag bestämde mig för att jag skulle vara vaken hela natten för annars skulle jag bara försova mig för att klockan hade blivit så mycket. Det är därför jag sitter och skriver så sent på natten (tidigt på morgonen).

Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen på informationsmöte. Som om jag inte har varit på ett sånt förrut. Sen ska jag sätta in pengar åt P. Och så ska jag ringa en massa samtal. Om jag gör det är jag en duktig människa.

Jag pratade med en gammal kompis idag också. En barndomskompis. Det är jätteroligt att vi har fått kontakt igen. även fast det endast är via telefon. Men vi ska ses iallafall. Eftersom att jag ska fixa hennes hår när hon GIFTER sig.. Helt sjukt att min generation gifter sig. Jag börjar bli gammal.
Nej, nu ska jag gå ut och röka.

Jag har en blogg :)

-


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0