Ett allvarligt problem.

Jag har ett problem. Ett jobbigt problem. Jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig men det känns som om någonting saknas i mitt liv. Det är som om att jag ser skiten ligga där och när jag vill göra någonting åt det så orkar jag inte. Egentligen skulle jag vilja att Zacke tar tag i problemet, men han gör ju inte det.. Jag antar att det är jag som måste göra det. Egentligen vill jag inte för att det är inte jag som ska göra det egentligen, men jag är nog så illa tvungen. Jag ser skiten ligga där men jag orkar inte göra någonting åt saken.. Nae, det är nog bäst att jag gör någonting åt saken. Jag orkar inte med det här mer nu. Någon måste dammsuga. Och jag är nog den som får göra det.

Haha, nu skrämde jag upp er lite va? Jag tyckte att det vore jätteroligt att luras lite. Barnslighet på hög nivå. Men det är väl så det är när man jobbar på dagis. Barnsligheten smittar av sig. =P Faktum är att Sandra erbjöd sig att hon skulle göra det när jag sa att jag skulle göra det. Men då hade jag redan en plan på att skriva ett roligt inlägg så jag gjorde det iallafall. Fast det inte är jag som ska dammsuga.

På tal om att jobba på dagis.. Barnen på en viss avdelning är jätteroliga. Igår slog dom mig på rumpan hela dagen. Det slutade med att jag var tvungen att säga ifrån. Idag var det tuttarna som gällde. Visst blev det en liten buff på rumpan också. Jag vet att "dom är bara barn och dom menar ingenting med det" men när tio ungar sitter och lämmer mig på tuttarna då tycker inte jag att det är så roligt längre.=P

Nej, nu ska jag laga lite mat. See ya!

Den som väntar på någonting gott.

Nu har jag inte skrivit någonting på riktigt, riktigt länge. Inte på hela året! (haha, jag vet att jag är skitrolig!) Nej men efter några klagomål från både höger och vänster är det väl kanske dags att knåpa ihop ett litet inlägg.

Sen sist har det hänt en hel del. Jag har fått jobb och börjar jobba om en vecka och två dagar. Zacke har fått jobb och har redan börjat. Vi har flyttat till våran lägenhet jag och Zacke. Jag har, om möjligt, blivit ännu mera kär. Jag har, för första gången i hela mitt liv, vetat exakt när jag skulle få min mens. =P Det är sant. Jag har varit hos gynekologen. Jag har gått upp typ 4 kilo (don´t worry, börjar banta imorgon). Det har blivit ett nytt år. Jag har typ blivit hemmafru.. o.s.v. Det är en massa saker som har hänt. Och egentligen är ingenting av intresse. =P Men eftersom att alla tjatar så fixar jag ihop ett litet inlägg. Jag ska dessutom försöka blogga lite oftare. Men inte just nu för nu ska jag hoppa in i duschen och vänta på att Sanna och Andreas kommer hit. =)

Så, varsågod Sanna. Nu fick du ditt inlägg! <3

RSS 2.0