Jag är inte den enda som är glad över att ...

img_1909 (MMS)

Jag är inte den enda som är glad över att vi har flyttat. Vincent ser rätt så nöjd ut han med.


Flyttfix.

Idag har Foffie varit här. Sen åkte hon härifrån. Sen kom hon tillbaka. Och om ett tag ska hon åka igen. Vi har ätit thaimat. Just nu är jag så trött att ögonen rullar i huvudet på mig.

Idag så har jag skurat lilla badrummet. Det är nämligen så att tvättmaskinen och tumlaren står där inne. Dom är inte inkopplade men dom står där i väntan på att bli inkopplade i det andra badrummet. Iallafall.. När vi ställde in tvättmaskinen där så rann det ut lite vatten från tvättmaskinen på golvet. Sen torkade det. När jag skurade golvet där inne idag (vilket jag gjorde med en disksvamp, moppen tror jag slängdes) så började det stinka avloppsvatten. Jag borde ha tänkt på det lite tidigare..
Vilket som så har jag skurat lilla badrummet och dess innehåll.
Jag har organiserat i sovrummet lite också. Jag kan inte göra så mycket mer där inne innan Zacke eller någon annan stark person hjälper till med att flytta alla fyra garderober från vårat rum till Vincents blivande rum. När väl det är gjort och tvättmaskinen är inkopplad så kan jag göra klart allt som behövs. Sen är det bara småsaker kvar. Typ gardiner och sånt. Jag har fått upp gardiner i köket, men ingen annan stans. Jag måste köpa nya gardiner till vardagsrummet för att vi har ett mycket större fönster där nu. Det är så skönt att vi äntligen har flyttat, nu är det bara att komma iordning också. Men gud vad jag gillar våran nya lya. Det kommer bli så mysigt när det är klart. Så fort jag får tid till det så ska jag ta mig en promenad och kolla in området också.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och kolla lite bloggar som jag halkat efter med, sen ska jag fixa iordning lite till. Sen är det dags för sängen.

Godnatt!

Vi har äntligen, efter flera månader av letande och tjafsande, flyttat. :D

Vi har flyttat! Äntligen har vi flyttat. Det är så skönt att det är gjort, men det finns massor med saker att göra. Så nu är det bara att fixa och dona tills allt är klart. Just nu är det inte så mycket som är klart. Vi måste flytta garderoberna från vårat sovrum för att jag ska kunna möblera där inne. Sen måste jag få Zacke att installea tvättmaskinen och tumlaren så att jag kan tvätta. Det finns superduperjättemegamycket tvätt just nu. Inte så roligt, men nödvändigt. Så fort det är gjort så kommer jag få undan en hel del. Jag är sååå glad. Äntligen! Bilder kommer allt eftersom det blir färdigt.

Puss och Kram!

Min Princent ligger och sover på min arm. <3

img_1773 (MMS)

Min Princent ligger och sover på min arm. <3


Jag tog ett återfall igår och käkade upp h...

img_1772 (MMS)

Jag tog ett återfall igår och käkade upp halva tummen. Det gör ont..


Jag vill...

Jag vill..
.. duscha. Jag har inte gjort det sen i torsdags. (Zacke har jour och har haft det hela helgen)
.. flytta. Det är inte så många dagar kvar nu, men jag vill göra det NUUUU!!!!
.. gå ner i vikt. Jag är ju rätt så fet för tillfället och just nu står vågen still. Den har bara gjort det ett fåtal gånger tidigare i hela mitt liv. Skillnaden på då och nu är att jag nu verkligen försöker gå ner i vikt utan att lyckas.
.. smälla i mig en påse chips och en påse med godis. Dock så tänker jag inte göra det på grund av ovanstående punkt.
.. byta ämnesomsättning med någon. Så jag slipper kämpa som en blådåre. Jag behöver bara byta den ett litet tag, inte föralltid. Vill bara komma ner i vikt så jag slipper kämpa med att gå ner utan framgång. Om jag går ner så är det lättare att hålla sig nere.
.. ha bättre ekonomi. Vem vill inte det liksom?
.. sist men inte minst så vill jag ha lite mer energi i min kropp. just för tillfället är det inte så värst farligt men jag tror att det kan bero på att jag sovit för mycket. Det låter helt knäppt med tanke på att jag är småbarnsmamma, men det är sant.

Nu ska jag mata min son, sen ska jag försöka ta mig in i duschen.
Puss och Kram!

Vincent för en väldigt allvarlig konversat...

img_1682 (MMS)

Vincent för en väldigt allvarlig konversation med sina ringar. Han både skrattar åt dom och gråter åt dom. <3


Flyttankar.

Alldeles snart, så fort Zacke kommer hem med tidningar så ska jag packa iordning köket. Jag tänkte packa undan allt, förrutom en uppsättning med tallrikar, bestick, glas och muggar. Så ska jag packa undan alla lådor och ungsformar. Sen tänkte jag att jag skulle packa bort kläder. Jag hade tänkt att jag skulle tömma garderober och byråer. Det är ju bara en vecka kvar tills vi ska flytta. Vi bestämde idag att vi startar flytten på lördag men vi kommer nog inte kunna sova i nya lägenheten förns på söndag. Allt beror på hur snabbt det går för den andra hyresgästen att fixa det sista. Eftersom att hon inte bor där så kan hon inte göra någonting förns på torsdag när hon åker dit. Fast det mesta av hennes saker är redan nedpackat. Men hon hade tydligen saker kvar i garderober och så skulle hon ta bort massa grejer som är på tomten. Om hon är riktigt snabb så kommer vi kunna göra hela flytten på lördag, men det kunde hon inte lova. Hon har tydligen inte så mycket flytthjälp. Men jag är iallafall så sjukt glad att vi ska flytta ifrån den här äckliga lägenheten. Det är så mycket dåliga minnen härifrån. Mest för Zackes del, men det påverkar ju mig också.
Men innan jag gör någonting alls så ska jag hänga tvätt. Men Denise står i duschen nu. Så fort hon är klar. :)

Puss och Kram!


Idag skrev vi på papper om att Zacke är Vi...

img_1601 (MMS)

Idag skrev vi på papper om att Zacke är Vincents pappa. Dom är så fina mina killar! Dessutom blev min lilla kille en hel månad. <3


Vi hade invigning av bärselen idag. :) Vin...

img_1600 (MMS)

Vi hade invigning av bärselen idag. :) Vincent verkade tycka att det var supermysigt, han somnade som en stock. Jag tyckte också att det var riktigt mysigt. :)


Halväten cesarsallad på pg. :D

img_1581 (MMS)

Halväten cesarsallad på pg. :D


Idag är det tisdag och vi har verkligen in...

Idag är det tisdag och vi har verkligen ingenting att göra idag. Igår städade jag hela hemmet så det behövs inte idag. Imorgon ska vi till familjerätten för registrering av faderskap, på torsdag ska vi till BVC. Men vad sjutton ska jag göra idag då? Just nu äter vi lunch. Men sen då? Det enda jag vet händer idag är desperate housewives ikväll. Det ser jag fram emot. :)


Slutat amma.

Jag har listat ut hur man bloggar från mobilen så nu kan jag lägga ut massor med bilder. Jag kan skriva också, men jag tycker att det är så jobbigt att skriva långa texter från iPhonen. Därför blir det antingen ett inlägg med en bild, eller ett inlägg med text. Detta är ett inlägg med text, därför kommer det inte någon bild. Jag skulle vilja att någon fixar och trixar lite med min bloggdesign, men jag kan inte det själv. Jag kan ju inte ens lägga in bilder på datorn. Så om någon skulle vilja hjälpa mig så mottages hjälpen tacksamt. :)

Idag är det ju fars dag och jag måste ta mig ner till centrum för att köpa någonting till papporna i mitt liv. Min sons pappa och min egen. Det värsta är bara att ekomonim egentligen inte vill att jag köper någonting till någon alls, men jag tänker göra det iallafall. Det får bli någonting billigt.

Nu ska jag äta någonting som förhoppningsvis eliminerar min huvudvärk. Jag har ju lagt ner amningen så jag äter ju inte längre kolhydrater. Anledningen till att jag lagt ner amningen är att det gav mig så himla mycket ångest av att jag inte kunde amma. Då menar jag inte ångest som man får när man spenderat för mycket pengar eller ätit någonting jätteonyttigt. Utan jag menar ångest som fick mig att sitta ensam och stirra in i väggen och bara gråta, och att jag vissa dagar inte ens klev upp ur sängen för att jag var så ledsen. Jag har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv. Riktigt jobbigt var det. Jag trodde att det var en förlossnongsdepression. Bvc-tanten sa att det inte var värt det att fortsätta försöka amma om jag kunde må bättre psykiskt genom att sluta. Sen berättade hon också att det förmodligen är mitt PCO som gör att jag inte kan amma. Jag har ju gjort allt i min makt för att det ska fungera. Köpt amningste, suttit och pumpat brösten, Vincent fick ligga vid bröstet hela tiden för att "ju mer de suger, desto mer producerar kroppen". Trots allt det så fick jag inte ens ur 30 ml sammanlagt. Så efter en näst intill sömnfri natt så bestämde jag mig för att inte fortsätta. Jag mår bättre, men inte helt bra ännu. Just nu har jag ju ångest över att jag inte fortsatte, men det är inte i närheten av så jobbigt som det var att inte kunna amma sitt eget barn, fast jag ville. Vilket som så har jag iallafall börjat banta igen, och det är helt sjukt skönt att äntligen få banta. Jag har ju inte gjort det på jäättelänge. Just det. Eliminera huvudvärken var det ja.

Puss och Kram!

Min son behöver jobba lite på sitt "bordss...

img_1473 (MMS)

Min son behöver jobba lite på sitt "bordsskick". <3


Vincent blev inte nöjd förns jag lyfte upp...

img_1391 (MMS)

Vincent blev inte nöjd förns jag lyfte upp  honom och sitter med honom i famnen. Han är mammig. :D Min lilla kille, Gud vad jag älskar dig! <3


Nu har jag varit vaken ett tag så jag vill...

img_1303 (MMS)

Nu har jag varit vaken ett tag så jag vill ha mat. :)


Varför sover min son längre än mig? Jag so...

img_1300 (MMS)

Varför sover min son längre än mig? Jag som trodde att jag skulle få vara vaken mycket nätter och tidiga morgnar under den första tiden som mamma. :P


Jag har lärt mig hur man mms-bloggar från ...

Jag har lärt mig hur man mms-bloggar från iPhonen. :D


Jag och min underbara son. Äkta kärlek! <3

img_2628 (MMS)

Jag och min underbara son. Äkta kärlek! <3


Min lilla dinosaurieson.<3

img_9741 (MMS)

Min lilla dinosaurieson.<3


Serviceminded.

Jag äter sushi. Ja, ni läser rätt. Dock äter jag vegetarisk sushi, men jag äter iallafall sushi. Sist jag åt det så tyckte jag att det var gott. Men nu är jag inte lika förtjust. Visst är det gott, men inte så gott att jag kommer köpa det i onödan. :P däremot måste jag få berömma personalen på sushistället. Det är en trappa upp till stället. När jag var där inne så sa dom att om jag vill komma dit och äta någon mer gång och jag är ensam så behöver jag bara säga till så kommer någon och hjälper mig upp med vagnen. :) det tycker jag är riktig service. Så jag kanske äter sushi iallafall en gång till, bara för att dom är så serviceminded. :)

Wiiihooooo!

Tack Sofie för att du lärde mig hur man bloggar från iPhonen. :D

Väldigt händelserikt dygn.

Det senaste dygnet har varit ett av de mest händelserika dygnen någonsin i mitt liv. På gott och ont brukar man säga. Vet inte riktigt om det stämmer in i detta fall..

Igår när jag hade duschat så satt jag på sängkanten och fönade mitt hår. Bredvid mig ligger min underbara son, Vincent. Han ligger vaken och tittar sig nyfiket omkring och beter sig som ett spädbarn brukar göra. Jag sitter som sagt och fönar mitt hår och när jag gör det så tittar jag, av en slump, ner på Vincent. Han ser ut att skrika men jag hör ingenting så jag tar upp honom för att trösta. Han blir rödare och rödare i ansiktet och andas inte. Han börjar bli lila och han andas fortfarande inte. Paniken börjar skölja över mig. Vad ska jag göra? Jag har hört någonstans att om man blåser småbarn hårt i ansiktet så kippar dom efter andan om dom håller andan, och dom håller andan om dom andas innan. Så jag blåser honom hårt i ansiktet. Ingenting händer. Jag ser hur han blir blåare och blåare. Jag kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde men jag tror att jag dunkar till honom i ryggen med mina fingrar. Han skriker till och andas sen normalt igen. Då får jag riktig panik och gråter och skriker på honom. Jag skriker åt honom att han inte får göra sådär. Att man inte får skrämma sin mamma så. Jag kramar honom och gråter. Han ligger in min famn och gnyr lite. Jag tröstar honom. Men jag tror egentligen att det är jag som blir mest tröstad. Zacke ringer min mobil och jag svarar. Jag berättar för honom vad som har hänt och max två och en halt minut senare var han hemma. Jag ringer till sjukvårdsupplysningen och dom säger åt oss att vi ska åka in till Astrid Lindgrens barnsjukhus. Sagt och gjort.
Väl inne på Astrid Lindgrens barnsjukhus säger dom att vi ska bli inlagda över natten för observation. Han får ligga med ett andningslarm som känner av hans andningsrörelser. Och om apparaten märker att han slutar andas så skulle den avge ett larm. Ingenting hände under natten eller dagen efter så vi blir utskrivna och får åka hem. Vi vill ha ett andningslarm hemma, för sökerhetsskull, men dom tycker inte att vi ska få med oss ett. Så nu har vi köpt ett eget. Vissa kanske tycker att det är fjantigt och att det bara bidrar till oro. Men om det räddar honom från ett andningsuppehåll eller låter mig och Zacke sova gott på natten så har det lätt varit värt det.

Så nu kommer jag sova som på nålar i någon natt, tills andningslarmet kommer. Puss och Kram!


Det kunde inte bli mer rätt.

Herregud! Jag är fast! Jag har hittat rätt, helt rätt. Jag har rätt roll i livet. Det är verkligen helt jävla rätt. Det kan verkligen inte bli mer rätt. Han är helt fantastisk min son. Han är helt underbar. Det är Han som är rätt. Det är Han som har saknats hela mitt liv. Det är Han som jag alltid velat ha. Det är så rätt!  Det är som om att jag alltid har vetat om att det är Honom som jag ska få. Det är därför jag längtat så. Jag vet inte vad jag ska säga förrutom att det här är så jävla rätt och jag är så lycklig. Äntligen har jag förstått. Det är dethär som livet går ut på. Det är det här som gör att livet får en större betydelse. Det är det här som ger livet en mening. Det är så förbannat jävla rätt!

RSS 2.0