Uppdatering.

Oj, det var ett tag sen, jag har haft fullt upp med massa saker så att jag har inte hunnit skriva någonting.
Shoppade och så i onsdags, på kvällen gick jag, Trixie, Johan, Tom och två till ut på krogen.
Vaknade på torsdagen och var bakis. Jag var bakis. Jag som aldrig brukar bli bakis. Var det hela långa dagen. Åkte hem till Max på eftermiddagen. På kvällen kunde jag inte låta bli att ge Max sina presenter. Så han öppnade dom då.
På fredagen var vi ute och firade att Max fyllde 19 år. Det var inte jääätteroligt med tanke på att jag stod i kö i typ en timme för att betala 100 kr i inträde för att sen vänta ytterligare tjugo minuter i garderoben och betala tjugo kronor där också. När vi väl klrat oss igenom det jobbiga så var det så mycket folk där inne att man knappt kunde röra på sig. Tur att jag inte blev kissnödig, jag skulle inte ens vilja veta hur lång toalettkön var.
Igår vaknade jag runt tolv av att Max väcker mig och säger att vi ska åka till hans farfar och äta. Jag var hungrig som ett svin. Väl framme så fick vi vänta jättelänge. Men det var det värt, fast jag måste erkänna att vill man äta sig m'tt i den familjen måste man hugga in på en gång. Det går inte att vara blygsam gällandes hur mycket mat man tar. Allt tar slut på en gång.
När vi åkte hem stanna vi vid ica och handlade grönsaker och dipp. Sen låg vi och tittade på förhäxad resten av kvällen.
Idag har jag inte gjort mycket annat än att vakna och tittat lite på film med Max.
Kvart i åtta går min buss och då åker jag till Bålsta istället för stockholm. Det går mycket snabbare eftersom natt jag slipper åka tåg och så från T-centralen. Dessutom kommer pappa och hämtar upp mig.

Föresten så ska min pappa sluta snusa idag, och jag vill egentligen inte vara hemma då. Så är det någon som vill adoptera en 20-åring ett par veckor är det bara att höra av sig.

Just det, i torsdags böt jag och Max ringar. :)

Shoppa.

Nu sitter vi och ska göra ett nytt försök att ta oss ner på "stan", jag funderar lite på om jag ska stänga av min mobil så att ingen kan ringa och förstöra mitt shoppinghumör. Jag har iallafall kommit på den mest perfekta födelsedagspresenten till Max. Jag vill bara ge den till honom nu. :)

Skriver nog sen och berättar vad jag har hittat för fynd.

Tack, du förstörde (nästan) hela min dag.

Hallå allihopa. Nu sitter jag och njuter av denna dag det har varit näst intill perfekt.
Det enda som inte var perfekt var att en viss person ringde och sänkte mitt humör till botten av humörstegen.

Jag vaknade av att Johan väckte mig för att vi skulle gå till tvättstugan. När jag kom hem skulle jag börja fixa mig iordning, lättare sagt än gjort. Massor av saker kom emellan och jag blev distraherad hela tiden.

Men när jag väl var klar gick jag och Trixie ner på "stan" för att jag skulle köpa lite saker till vintergarderoben. Jag har sett fram emot det jättemycket och kunde knappt sova inatt. När jag är inne i en affär, den första jag gick in i, ringer den här personen och skäller ut mig för det ena och det andra. Jag blev jättesänkt och tappade lusten helt och hållet,. Jag tappade totalt fokus på vad det var jag egentligen skulle köpa och det slutade med att jag handlade "skitsaker" för nästan 500 kr.
Men men,  det är en dag imorgoon också. I vilket fall som helst köpte jag hårfärg, hårmask, och ansiktsmask. Sen gick jag och Trixie till Thairestaurangen och åt mat. Så idag har jag fixat mitt hår och mitt ansikte, jag ser ut som en heeelt annan person. :P Det har varit en riktig tjejdag.

Imorgon ska vi ner igen och göra ett nytt försök. Jag måste ju ha vinterkläder, annars kommer jag frysa ihjäl.

Btw, så har jag knappt pratat med Max idag. Jag ringde honom och han låg och sov. Jag säger "Varför ligger du och sover nu?" sen tittade jag på klockan och upptäckte att den var så lite som halv tolv. Jag trodde att klockan var runt åttatiden eller något sånt. Iallafall så måste jag bara tillägga att jag älskar honom och att jag saknar honom.
Han fyller år på fredag också. VAD SKA JAG KÖPA?? Jag har verkligen ingen aning. Tips? Någon?

Förresten när jag och Trixie var inne på Kicks idag hittade vi en ögonfransböjare som böjer med värme, lite som en locktång eller så. Sen såg vi en annan som bara kostade tjugo kronor mer Och den verkade mycket bättre. Vi bestämde oss för att båda skulle ta en varsin. Sen upptäckte Trixie att det inte var en böjare, det var en trimmer till ögonbrynen. Haha, tänk om vi hade kommit hem och försökt  böja våra fransar. Herregud, vad jag hade fått panik om vi hade trimmat av våra fransar. Tur i turen skulle man kunna säga.
Nej, nu ska jag nog prata lite mer med Trixie och Johan, sen ska jag nog gå och lägga mig. Godnatt!

Man kan alltid försöka.

Jag sitter nu och är inte ett dugg trött, jag vet att jag borde sova men jag kan liksom inte.
Inte för att jag har någonting speciellt som jag ska upp till, men det vore ju trevligt om man kunde vakna lite tidigt imorgon. Jag hatar att vakna till väckarklockan, och det är det jag förmodligen kommer göra imorgon om jag inte somnar snart.
Men jag ska iallafall shoppa och det ser jag fram emot jättemycket.

Jag måste bara tillägga att det är hur skönt som helst att vara med Trixie igen. Vi pratade om det lite tidigare, det känns liksom som när man var liten igen. Som sagt, så fort jag åker till Avesta så vill jag flytta hit. Och det känns verkligen så. Jag vill bo i en lägenhet här uppe och bara njuta av livet. Med Trixie såklart. Men då vill vi ha en ballkong. Jag vill ha det för att jag ska slippa gå ner i porten om jag ska röka, och Trixie vill ha det så hon kan sitta toppless och sola strutarna. Haha. Nej men allvarligt så är det hur underbart som helst att få umgås med dig igen. Jag tycker verkligen det, även om jag är dålig på att visa det eller så.

Det är dags att ta tag i saker och ting nu. Man kan inte glida runt på en silversked hela livet och tro att allting kommer ordna sig på egen hand. Även fast man kanske mår dåligt för saker som hänt eller händer så ska man inte låta det påverka hela ens framtid. Och det är inte ens det som är det stora i det hela utan att det alltid verkar finnas en ursäkt. Antingen är det det ena eller det andra. Det funkar inte så. Man mår bara sämre om man förstör resten av livet och sen sitter man där i en ond cirkel. Man pallar inte göra någonting för att man mår dåligt. Då mår man ännu sämre för att helt plötsligt får man nya problem. Sen mår man ännu sämre över det och då orkar man mindre och mindre. Försök iallafall.


Anledningen till det jag skrev här över är att jag bryr mig, inte för att jag vill vara elak. Jag vill inte att det ska gå för långt, du vet lika väl som jag att det här är sista chansen. Ta vara på den. Det är också så att man kan inte leva ihop med någon som inte tar livet seriöst. Och det är inte alltid det är fel på relationen eller personen, bara handlingarna.

Money, money, money.

Nu är det inte ens tjugo minuter kvar tills lönen kommer. :D
Jag kunde inte längta mer!

Love is blind.

Jag kom på att Trixie ritade en jättefin bild på Max, Mig, Johan och henne själv. Måste erkänna att hon är riktigt duktig?
Det är Jag och Max längst upp och Trixie och Johan längst ner.
Fint va?

Ekonomiska Nathalie.

Jag och Trixie har varit ute på promenad, idag blev det ingen lång promenad utan vi gick ungeför en halvtimme och sen fick vi skjuts hem. Trixie upptäckte nämligen att klockan hade blivit ganska mycket och hon ska upp och jobba tidigt imorgon bitti.
Nu är vi precis hemkomna och väntar på att teét ska bli klart.

Jag hade ju planerat att jag skulle åka hem på onsdag för att jag har en lektion då. Sen skulle ju jag åka till Max på torsdag, men jag har kommit på att jag lika gärna kan be om en ersättnigsuppgift så slipper jag slösa bort flera hundra kronor på att åka till Sthlm ena dagen och till uppsala andra dagen. Jag kan ju lika gärna åka direkt härifrån till Uppsala.
Men då var ju problemet att jag ville ha mina skor på fredag. Trixie kom på den briljanta idén om att jag skulle köpa ett till par skor. Och det tycker jag låter alldeles super-duper bra.

Om ca en och en halv timme får jag lön och imorgon ska jag shoppa. När jag kommer till uppsala på torsdag ska jag också shoppa på en av mina favoritaffärer.

Nu är det iallafall dags för te. Hörs sen.

Skor!

Jag har köpt ett par ursnygga skor. Hoppas att jag hinner få dom innan torsdag. Då ska jag nämligen åka till Max för att han fyller år på fredag, och jag vill ha dom på mig när vi ska gå ut. Jag beställde dom från nelly.se
Visst är dom läckra? :)

Helgens händelser.

Hallå alla! Nu är det måndag och jag är fortfarande kvar i Avesta. Jag fattar inte, varje gång jag åker hit vill jag bo här. Vaje gång jag åker hem vill jag bo där. Konstigt, konstigt. Men jag är iallafall kavr och stannar tills imorgon eller onsdag.

Helgen har varit roligt. Fredagen gick till såhär:
För-förfest hos Trixie och Johan, förfest hon Alexandra och hennes kille, Utgång på Star, Trixie blev utslängd, vi funderade på om vi skulle gå någon annan stans. Men det gjorde vi inte, vi väntade på någon som skulle ha efterfest och ville äta pizza. Jag blev bjuden på en pizza av ett jävla äckel som trodde att han skulle få ligga med mig om jag åt den. Sen bar det av till efterfest, jag blev trött och ville åka hem men trixie stannade kvar. Så tog jag en taxi hem.

Lördagen gick till såhär:
Jag och Trixie fixade oss iordning hemma hos henne och gick sen över till Alexandra och hennas kille, där vårat vin var, och drack lite, sen gick vi till en förfest, där gick en soffa sönder xD, sen gick vi till Star igen. Väl där trodde jag att Trixie blev utslängd igen, men det tycker inte hon att hon blev. Det var någonting med att hennes bricka till jackan hade försvunnit så att hon inte kunde ha jackan i garderoben. Jag lämnade in den igen och vi dansade. Vi dansade och dansade och dansade. När dom hade stängt gick vi till American pizza hut och åt, sen gick vi på efterfest. Där satt jag och Trixie och typ skrek i fem minuter eller någåonting för att vi aldrig tidigade sett en sån stor tv.Jag spelade massor av Guitarr Hero och sen blev jag, som tidigare, trött och ville åka hem. Trixie ville stanna kvar, hon hade fått för sig någonting. Jag tog en taxi hem och hon stannade kvar.
Hur har eran helg varit?

Igår var det söndag och jag var ganska trött efter helgens bravader, vi bestämde iallafall att vi skulle äte nacho-tallrik. Det var supergott och jag åt så att det nästan sprutade ut ur öronen på mig. Om bara några dagar fyller Max år. Och han vägrar berätta för mig vad han vill ha i födelsedagspresent. Nej, nu ska jag nog gå och köpa mjölk, om jag orkar, sen ska jag dricka kaffe. Hejdå så länge.

Igen, igen och igen.

Nu sitter vi här och dricker. Igen. Och snart ska vi iväg. Igen. Sen ska vi ha jättekul. Igen. För det var jätteroligt igår.
Hoppas att alla får en trevlig lördag. Ha det så bra!

Annan sak.

Nu sitter jag och skriver dagens första och sista inlägg. Idag har vi inte gjort mycket alls. Vi gick ner till centrum och köpte lite grejs. Sen gick vi hem och nu sitter vi här och är typ klara och dricker lite. Snart ska vi gå på någon förfest sen bär det av till Star.
Pojkarna är i köket och diskar, såå skönt. Jag antar att jag skriver ett par rader imorgon. Ha en trevlig kväll allihopa. :)

This is the story about how i met your mother.

Jag och Max sitter just nu och laddar ner lite "How i met your mother" som vi ska somna till. När det är färdigt är det dags att gå till sängs. Vi har ju en superskojsig dag att se fram emot imorgon. Så då är det lämpligt att somna tidigt så att man är pigg och alert imorgon. Så godnatt på er alihopa. Hörs imorgon.

Kommer du ihåg..?

Nu är jag hos Trixie. Vi har inte gjort så mycket annat än att prata om minnen och lite pinsamheter. Imorgon ska vi dricka vin och ha det trevligt. Vi ska till Star och partaja. Max kom ocksp med idag. Han hoppade på samma tåg som jag åkte med. Jätteskönt att slippa sitte helt ensam på tåget. Nej, nu ska jag nog titta lite mer på när Trixie ritar. Ha det så bra så länge.

Åkning.

Just nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå så jag kan åka till skolan. Efer det ska jag direkt till tåget inne i stan, sen bär det av mot Avesta.
Innan jag sticker måste jag bara byta om. Jag tänker ju inte åka i mjukiskläder. Jag känner att det är inte min grej idag.  Hörs sen.

Packning.

Nu när jag försöker packa hittar jag ingenting. Undra sa flundra vart alla mina saker kan ha tagit vägen. Antar att en del ligger hos Sanna. Å andra sidan har jag ett par plagg här som är hennes. Hur mycket behöver man egentligen när man ska vara borta i tre nätter? Inte så mycket. Dessutom har jag ingen väska så jag får packa allting i stora handväskor och påsar eller någonting.
Vad ska jag göra på tåget till Avesta imorgon? Utan Mp3 spelare, musik i telefonen eller någonting annat man kan lyssna på musik i. Jag får väl hoppas att resan inte tar så lång tid som det brukar göra. Jag tycker liksom att det är alldeles för lång tid när jag bara ska till uppsala. Och nu ska jag sitta på tåget nästan en timme längre än när jag ska dit. Blä!
Nej, jag ska inte vara så negativ. Det ska faktiskt bli riktigt roligt att komma till Avesta. Men lite måste jag få klaga när jag ska sitta ensam utan musik i över en och en halv timme. Som tur är ska Max med hem på Söndag så då får jag iallafall sällskap till Uppsala på hemvägen. Synd bara att han inte kommer med imorgon.

Nu är det väl dags att packa ihop det sista. Sen ska jag nog gå och lägga mig.

Bonussyster Trixie!

Jag trodde att jag hade skrivit ett inlägg igår. Eller rättare sagt jag gjorde det, men jag glömde putblicera det. Måste ju erkänna att jag tycker att jag är en "periodare" gällandes bloggandet. Men jag kan liksom inte göra så mycket åt saken.
Det jag gjort sen sist jag skrev är att jag har:

-Varit ute på krogen (fredags).
- Spelat monopol typ hundra gånger.
- Lekt massor med A-K & N´s ungar.
- Klippt minstingen.
- Klippt A-K´s lugg.
- Gjort påfyllning på mina naglar.
- Fikat med Anna (börjar bli lite av en rutin i min vardag nu).
- Klippt Annas hår.

Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska ha med mig imorgon. Då kanske ni undrar vart jag ska. Jo, jag ska till min kära bonussyster Trixie. Jag har inte träffat henne på evigheter. Så det ska bli jääätteroligt. Vi ska dricka vin, prata och förhoppningsvis dansa en massa. Gissa vem som kommer ha svårt att somna inatt.

Jag skulle behöva köpa lite grejer innan jag åker, men jag har inga pengar. Då blir det ganska svårt. Som tur är är det inte så långt kvar till löning.

Nej, nu ska jag nog ringa Max. Hejdå så länge.

Jag ser det snöar..

Det gick jättebra på psykologilektionen. Jag fick mvg i slutbetyg. Känns hur bra som helst. =)

I helgen var jag ute med Sanna och Johannes på pergola i fredags och sen blev jag bjuden på riddarn av en tjej som jag träffade.
Igår var jag bara hemme hos Anna-Karin och Niklas och hälsade på dom. Niklas var hos en kompis och hade en grabbkväll. Så jag och Anna-Karin spelade monopol och lekte lite med barnen, sen tittade vi på film. Riktigt mysigt.

Idag när vi vaknade satt Kevin i sängen och tittade ut genom fönstret och sa "Titta egna ute". Jag tittade ut och upptäckte att det snöade. Hur mycket som helst. Jag som hatar snön blev superdeppig men sen började jag tänka på hur kul ungarna på dagis och i skolan kommer ha imorgon. Då blev jag lite gladare.

Om ett litet tag ska jag klippa lilltjejen och Niklas. Sen ska jag nog bege mig hem i snöovädret. Skriver nog senare ikväll när jag kommer hem. Hejdå så länge.

SYO

Just nu sitter jag i skolan. Jag och Lara åkte hit tidigare än vi behöver för att vi skulle prata med studievägledaren.
Det gick bra och jag kommer läsa 8 eller 9 kurser nästa termin. Så då kommer jag ha fullt upp. Men de flesta kurser är 50 poängare så det blir skönt med många 5-veckors kurser.

Om 20 minuter är det dags för sista lektionen i psykologi A och jag stötte på läraren i korridoren, hon har rättat provet och vi kommer få veta det på lektionen. Jättenervös!

Hörs sen. Sanna, nu är det du som inte sviker hoppas jag. 

Vänner och sånt.

Sen sist jag skrev har jag varit inne på en miljon olika sidor och kollat, pratat med en gammal kär vän jag inte träffat på en evighet, pratat med Sanna och klippt mig. Resultatet av klippningen kan jag komma med imorgon. Då vet jag vad jag tycker om den. Det är det värsta med att klippa sig själv. Jag gör det oftast på kvällen och då är det onödigt att fixa håret.

Häromdagen pratade jag med Trixie. Måste bara berätta att det är så skönt att det går att prata med varandra igen. Jag har saknat henne. Vi har varit med om så mycket tillsammans, både på gott och ont, och hon är en väldigt stor del av mina tidiga tonår. Då var det vi och våra vänner som trodde att vi visste allt om allt, gjorde saker som man inte ska göra, och trodde att vi kunde ta över världen typ. Men sen blev man lite äldre och verkligheten kom ikapp.

Jag längtar tills jag får pengar. Jag vill köpa så mycket saker, men det går inte när man är fattig. Jag behöver massa saker som t.ex. mössa, vantar, en tjockare halsduk, "benvärmarstrumpor", tjockare strumpbyxor, ett gäng nya klänningar o.s.v. Men men jag får nog vänta till Januari innan jag kan köpa allt det.

Nu ska jag röka en halv cigarett sen ska jag nog röra mig mot sängen. God natt!


Klippa eller inte klippa?

Jag vill gå ut på en promenad. Men det finns ingen som vill gå med mig. Nu pratar jag inte om just idag utan om att jag vill ha någon att gå på promenader med regelbundet. Jag känner att jag har ingenting bättre för mig. Jag är dessutom så vill jag gå ner i vikt.

Det blev ingen klippning idag. Kom precis på att jag ville klippa mig idag. När jag får pengar ska jag iallafall köpa blekmedel. Eller, jag kanske ska klippa mig nu, klockan är ju inte så mycket. Ja, det ska jag nog göra. Skriver efter det.


Dåligt samvete.

Idag fick jag sjuk ångest när vi hade prov. Det var det lättaste provet någonsin typ. Men Nathalie tyckte att "det är inte jätteviktigt att plugga mycket, jag är glad om jag får godkänt". Blä på mig. Jag är en dålig människa. Hade jag pluggat lite inför det här provet så hade jag garanterat fått mvg. Man blir lite trött på sig själv. Suck!

Anna är också dålig, och nu har vi kommit fram till att vi verkligen är heelt värdelösa.

Imorgon är det iallafall sista psykologilektionen, det känna väldigt tråkigt. Men förhoppningsvis får vi veta hur det gick på provet.

Nu ska jag äta. Hej så länge.

Teknologoholic?

Hur tråkig kan man vara egentligen? Jag sitter nu med en dator. Jag är uttråkad som fan för att jag inte har någonting att titta på på datorn. Eftersom jag inte använder tv:n längre så har vi ställt in boxern i Tims rum. Jag har verkligen ingenting att göra.
Hur beroende är man av tv/dator/mobiltelefoner egentligen? Som tur är ska jag sysselsätta mig med att skicka runt sms till alla jag känner och berätta att jag har nytt nummer. Det värsta är att jag inte har någon modern telefon så att det går att skicka till flera samtidigt. Nej jag blir tvungen att skicka varje sms för sig.
Nej, nu känner jag att verkligen låter negativ och grinig. Så jag kanske ska ringa till någon som ska få i uppdrag att ta bort all negativ energi runt mig.

Jag tror att jag behöver sova.


Trött och sliten.

Idag känns det som en bakisdag. Jag är ju verkligen inte bakis men jag är så där frusen i kroppen som man bara kan bli om man är bakis. Jag tror att det beror på att kroppen är så sliten. Det är ju inte konstigt om jag är sliten efter denna natt.
Imorgon har jag ett prov till. Förhoppningsvis går det bättre än jag tror att det kommer göra.

Jag funderar på om jag ska klippa mig imorgon efter skolan också. Någon som har lust att assistera mig då? Jag har inte så långa armar och inte har jag några ögon i nacken heller.

Idag har jag tittat på Sex And The City-filmen (igen). Jag grinar alltid hela filmen igenom. Även fast det inte är sorgligt hela filmen. Den är så underbar.

Nej ni, nu ska jag nog röka. Hej så länge.

Korkskalle? Jag? Nae?

Nu är jag hemma igen. Eftersom jag somnade så sent inatt bestämde jag att jag skulle skippa svenskalektionen idag.
Så jag gick till skolan och skrev provet. Allt jag skrev kändes bra, men det kändes som om jag hade glömt någonting väldigt viktigt. Jag satt i typ en halvtimme för att försöka lista ut vad det kunde ha varit. Men jag kom inte på det. Så jag har iallafall gjort provet nu och hoppas bara på det bästa.

Imorse när jag vaknade klockan tjugo i sju tänkte jag "Gud, vad jag är diktig som inte snoozade en enda gång, nu har jag ju hur mycket tid på mig som helst. Fast jag somnade sjukt sent. Slipper stressa liksom".  Jag skulle precis stänga dörren till badrummet för att hoppa in i duschen, då ringer min telefon. Jag rusar ut till telefonen och det är Anna. Vi bestämde igår att hon skulle ringa och väcka mig kvart över sju. Bara för säkerhetsskull om jag inte skulle vakna i tid en viktig dag som denna. Hon säger "Är du vaken?" Ja det är klart att jag är vaken tänkte jag, jag som är så duktig. Jag frågade henne vad klockan var och hon sa att den var kvart i åtta, inte kvart i sju. Hon stod alltså utanför och väntade. Jag tänkte för mig själv, innan jag fattade att det var jag som var sen, "stackars lilla Anna som har gått upp en hel timme för tidigt". Jag tittade på klockan och hon hade rätt. Så duktig var jag i morse. Kände mig som en idiot när hon fick stå där och vänta. Jag sprang runt i lägenheten som en stucken gris och försökte klä på mig. Sen glömde jag hundra saker, som jag vaturligtvis kom på när jag var ute i porten. Det värsta av allt är att jag kom ju inte på alla saker på en gång utan jag kom på en sak i taget. Men jag kom till skolan i tid iallafall och nu är jag hemma igen.

Tänkte vila en liten stund innan det är dags att plugga igen.


Dags att slita sig ur drömmen.

Just nu sitter jag här och kan fortfarande inte sova. Jag tror att det beror ganska mycket på att jag är nervös inför ett prov som jag ska ha imorgon. Men jag tror också att det beror på saker som jag fått veta idag (igår).
Ett problem som jag inte riktigt kan lösa. Jag känner mig hjälplös i den här situationen för jag brukar alltid kunna göra någonting, så känns det inte den här gången.
Jag tänker på den personen som detta handlar om och känner enorm kärlek, samtidigt som jag känner enorm ilska, svek och att jag rent utsagt blir förbannad på personen i fråga. Det är kärleken som gör att jag vill hjälpa personen, ilskan gör att jag vill låta personen klara av det på egen hand, sveket gör att jag är rädd att "göra mig av" med den här personen, att jag blir förbannad gör att jag vill ge den här personen en smäll på käften och skrika "Fattar inte du vad fan du håller på med? Du kommer förstöra ditt liv. Du kommer bli av med allt du älskar". Tyvärr så är det så det kommer bli om det inte blir en ändring snart.

Det är ingenting man vill ska hända någon man älskar. Jag ska göra allt som står i min makt. Och hoppas att du vaknar, innan det är för sent.

Fy och blä!

Just nu är jag väldigt upprörd. Det är nämligen så att jag inte kan somna, även fast det i sig är ganska irriterande så är det inte det som gör mig upprörd. Jag kunde som sagt inte somna och bestämde mig för att titta lite på Förhäxad. När jag går in på mappen är varenda ett av alla mina avsnitt helt borta. Dom ligger ingenstans! Vad ska jag nu titta på för att bli trött? Det har inte jag en endaste liten aning om. Jag är förbannad på att det inte är någontng som fungerar. Jag försöker hitta någonting tråkigt att titta på men jag har bara bra saker på min dator. Egentligen är ju inte det någonting dåligt, men det känns så nu. Blä!

Samtal väntar.

Måste bara börja med att berätta att jag hatar min touth-mus på datorn. Jag hade skrivit hur mycket som helst sen raderades allting för att jag råkade markera nästan allt. Blä! :(

Jag har iallafall hittat en kompis som är lika dum/störd i huvudet som jag är. Jag lovade Anna att jag skulle skriva så i bloggen så nu har jag gjort det.^^ Jag och Anna kom också fram till att om vi inte hade varit så misslyckade människor hade vi aldrig börjat läsa tillsammans på Komvux och då hade vi aldrig lärt känna varandra. Så det är ju någonting positivt ur det hela.

Idag har jag mest suttit och pluggat hela dagen och det har inte varit lika roande som givande. Jag har ju prov på torsdag. Och det känns som om prover kommer vara bajssvårt. Inte lika roligt. Men jag kan inte gör så mycket åt saken, måste nog plugga en hel del imorgon också. inte för att jag vill utan för att jag behöver.

Imorgon har jag dessutom ett prov i psykologi. Det ska bli spännande. Jag är ganska nervös, jag ligger ju på mvg nivå. Om jag alltså inte får mvg på provet så kommer jag inte heller få det i slutbetyg. Och jag tycker att det hade varit hur roligt som helst om  jag skulle få det. Jag har ju bara fått det i typ matte och teknik tidigare.

Jag ska också länka till Trixies blogg. Det är den bästa bloggen ever. =)

Nej nu ska jag nog gå och lägga mig. Godnatt!


Uppsala-tripp.

Jag har inte bloggat på jättelänge såg jag nu, trodde att det bara var ett par dagar sen men det var ju nästan en vecka sen. Jag har iallafall varit, sjuk, blivit av med mitt telefonnummer, skaffat ett nytt telefonnummer, firat att Helena fyllde 18 förra måndagen, varit i skolan och blivit seg igen. Dessutom är det skittråkigt när man blir väckt på kvällen när man för en gångs skull har somnat tidigt. Det har jag lärt mig, jag kan liksom inte somna om.

Idag hade vi en samhällskunskapslektion. Eftersom vi har prov på torsdag och jag inte fattar ett jävla jota sa jag till läraren att jag inte fattade någonting. "Men du har ju missat några lektioner, det kanske är därför", var svaret jag fick. Men då sa de andra i klassen också att de inte heller hade fattat någonting, fast de hade varit där på alla lektioner. Så idag har jag lärt mig någonting på min lektion. De andra sa att man hade inte behövt gå på någon annan lektion förrutom den här, för att vi lärde oss med den här lektionen än vi gjort på alla andra tillsammans.

Jag har ont i munnen. Hmm, undrar vad det beror på.

Förresten, jag, Sanna, Helena och Johannes hade ganska tråkigt i lördags så vi bestämde oss för att åka till uppsala så jag fick pussa lite på min Max. Såklart visste inte Max att vi var på väg. När vi kom fram låg ham och sov. Jag kröp upp hos honom, pussade på honom och sa: "Älskling, det är dags att vakna nu" han tittade på mig som om att jag var helt rubbad eller nåt, när han sen kopplade att det var jag blev han jätteglad och kramade omkull mig.
Lite senare frågade jag honom vad han tänkte när jag helt plötsligt var inne i hans rum i uppsala svarade han: "Jag hoppas för faan inte att det är morsan som kommer in och pussar på mig". Det tyckte jag var lite roligt.

Nu ska jag iallafall släcka ner och hoppas att jag somnar. Godnatt!

Klart.

Nu är allting äntligen klart. Helt sjukt ont i ryggen har jag nu. Pappa skulle hjälpa mig möblera om, men han "skulle bara titta klart på vänner". Det slutade med att jag gjorde allting helt själv utan hans hjälp. Jag känner nu att det är dags för en liten matbit. Är hungrig som ett djur. Och jag ska nog äta omelett. Det var länge sen jag åt det.

Skriver nog lite senare.

-

Nu är vi mitt i skruva-isör-soffan-slash-bädda-iordning-sängen-projektet.

Morgondusch.

Godmorgon allihopa. Idag fick jag en rejäl sovmorgon. Jag fick sova till 10.00. :)
Jag har precis kommit ut ur duschen och snart ska jag och pappa åka iväg till ikea. När vi kommer hem sen tänkte jag att jag skulle möblera om lite här. Jag behöver få bort sängen från fönstret. Dels för att det är läskigt och dels för att det är kallt. Sen är det dags att plugga.

Det där med att kolla på "Romeo och Julia" gick inte så bra för mig. Jag tyckte att den filmen var så seg i början. Den fångade inte alls min uppmrksamhet. Så jag tittade inte klart på den. Hann komma en kvart in i iflmen eller nåt.

Nej, nu måste jag fixa mig lite iordning. Vi ska ju åka snart. :)

"Kortdragargrej".

Idag måste jag titta på "Romeo och Julia" så det ska jag nog göra snart. Jag gick inte på svenskan idag för att jag kände att det var viktigare att plugga inför Samhällskunskapsprovet istället. Och på svenskan skulle vi bara titta på filmen, sen skulle vi få gå. Så då tyckte jag att jag kunde göra det hemma.

Jag ser jättemycket fram emot att köpa en säng imorgon. Ska bli så skönt att få sova i en alldeles egen säng. Inte en soffa eller någon annans säng utan min säng. Jag kommer inte ens ihåg när jag hade en egen säng sist. Jag tror att det var när jag fortfarande bodde i väsby, men då var det ju liksom inte MIN säng. Eftersom jag inte fick ta med den när jag flyttade. Så senast jag hade en alldeles egen säng måste ha varit för typ snart 4 år sedan, innan jag flyttade hemifrån.

Jag var precis iväg till lilla affären här i området. Jag skulle köpa cigaretter och dom har ju nyligen införskaffat sig en "kortdragargrej". Då tyckte jag att det var ett alldeles utmärkt tillfälle att använda den då jag inte har några kontanter. Tror ni att apparatjäveln fungerade? Nej, det gjorde den såklart inte. Men eftersom jag är där så ofta var dom så snälla och lät mig skriva upp det och betala det när jag har kontanter istället. I ett sånt här tillfälle är det väldigt skönt att vara stammis på ett sådant ställe.
Nu kommer L snart över, hon behöver låna mitt busskort imorgon och då tycker jag att jag kan vara en sån snäll vän att jag lånar ut det till henne. :)

Nej nu ska jag nog börja röra mig mot sängen och titta på "Romeo och Julia", sen kanske jag hinner med ett avsnitt av min favoritserie också. :) Ha det så bra allesammans.

Sängköp.

Just nu sitter jag och bara väntar på att det ska blooi sovdags. Jag somnade aldeles för sent igår kväll och vaknade aldeles för tidigt idag. Jag fick skjuts till skolan och hade en jättetråkig lektion. Efter det åkte jag med A hem och vi gick ut med hennes hund. Lite senare åkte vi hem till mig och käkade och pluggade. Gud vad det är tråkigt med samhällskunskap. Sen åkte jag och A till donken och käkade, efter det blev det kaffe hos mig.

Nu sitter jag här ensam och bara längtar tills det är dags att sova. Som tur är har A varit med mig idag och vi har hjälpt varandra att inte vila. Jättebra att man kan ha bra inflytande på varandra.
Tack A!

Imorgon ska jag och min älskade pappa åka och köpa en säng till mig (äntligen).
Så imorgon kommer jag få sova i en egen säng för första gången på evigheter. Wiho!

Nu tänkte jag snart bädda upp den där förbannade soffan för sista gången. Skriver nog lite senare.

I <3 Förhäxad.

Jag har haft en supertrevlig helg. Mer än så behöver jag inte skriva nu tycker jag men det har varit toppen.

Det enda felet med den här söndagen är att Max åkte hem idag. Det värsta av allt är att vi inte ens hann säga hejdå, han åkte nämlilgen när jag var och handlade. Hans mamma kom och hämtade honom.
 
Nu ska jag snart gå ut med hundarna och bädda ner mig i pappas säng (han sover hos Gunilla inatt) och sen ska jag fortsätta mitt Försäxad-race. Imorgon får jag skjuts till skolan så jag får en halvtimmer sovmorgon. Hur skönt som helst.
Skriver nog lite senare, om jag orkar. :)


RSS 2.0