Att prioritera sina val.

Ibland får man bara leva och inte känna efter så mycket. Om man gör det, njuter av stunden och funderar på en del praktiska lösningar så kan slutresultatet ändå bli bra. Men.. (här kommer det berömda "menet") man ska inte alltid förvänta sig att saker och ting kommer bli bra. Man måste alltid ha en plan-b. Vad ska då denna plan-b bli? Det visar sig. Ett steg i taget, Nathalie. Ett steg i taget.
 
En del personer förstår inte att man ibland gör saker som kan verka konstigt eller elakt för att man till slut ska kunna få det bra. Speciellt när det är barn inblandade. Då är det inte bra att göra någonting förhastat. Man måste då känna efter ordentligt, se mot- och medgångar, räkna med problem och väga om fördelarna är större än nackdelarna. Om det är så att det är mer fördelar än nackdelar så kan man ge det ett försök.
 
Ibland uppstår det dessvärre situationer där man känner att man inte har något annat val. Där behöver det nödvändigtvis inte handla om att fördelarna ska vara fler. Det kanske är så att fördelarna är fler om man säljer sin egen själ, men den enda stora nackdelen efter det är då att man inte har någon själ kvar. Då kanske det är bäst att följa känslan istället för praktiska saker, eftersom man aldrig kommer bli lycklig utan sin själ. För, alla materiella för- och nackdelar är som sagt bara materiella. Det finns ingenting materiellt som inte går att ersätta med någonting annat. Känslorna, däremot, går inte att ersätta. Det finns bara en uppsättning, och du kommer aldrig få tillbaka exakt samma känsla igen. Och känslorna är dessutom mycket skörare.
 
Svamel, svamel..
 
Lustigt hur saker kan förändras...
 
Jag älskade dig, men du förstörde mig, nu hatar jag dig.
 
Jag tycker verkligen, verkligen, väldigt mycket om dig. <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

<3

2012-10-20 @ 00:55:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0